Sony PlayStation 4

Yurtdisindan almayin, garantisi gecerli olmuyor cunku..

Ntsc makine pal değil. Keleş elektronik garantili ( şaka değil gerçek) :asd:

Sorun olmaz okadar millatan kalmış tv yoksa evinde. Kabloda standart kablo ve çok ucuza alına bilinir.

Sorun veya soru işareti garantisinde . Sony tarafından garantin geçersiz oluyor.

Keleşide ilk defa duyduğum için güveniliği nasıldır bilmiyorum bu garanti konusunda.

Edit:ohoho.. Ben yazana kadar millet resmen bitirmiş meseleyi:DD

:DDBugune kadar 4 tane PS4 elimden gecti, hic birini acmadan hemen sattim kar yapip.

:DD
Bazıları bir tane bulamıyor, neyse iyi para çıkartmışındır vallahi. Kendine bir tane beleşe geldi hata daha fazlası belkide

uyanik olacan, millet ebay den falan ariyor, ben gidip hemen bi kac yere siparis verdim, 4-5 hafta bekledikten sonra geldi. Hepsi de satildi. Dahada almayacam cunku baktim cogalmaya baslamis. Alirsam bundan sonra kendime alirim.

kodumun aleti daha hicbir yerde bulunmuyor burada. nasil bir ülke anlamadim gitti kac ay oldu ulan. sanarsin almanya degil muz cumhuriyeti. ama xbox her kösede var.

:DD

uyanik olacan, millet ebay den falan ariyor, ben gidip hemen bi kac yere siparis verdim, 4-5 hafta bekledikten sonra geldi. Hepsi de satildi. Dahada almayacam cunku baktim cogalmaya baslamis. Alirsam bundan sonra kendime alirim.

Vallah ben gecen sene 6cı ayda ön sipariş etmişdim ve gününde geldi. Sonra nete dediğin gibi ebay'de fiyatları görünce yuhhh keşke daha fazla alsaydık söylendim kendi kendime.

Akıl edemedik maalesef. Artık ps5 'de ederiz:(

Türkiye'de her yerde var la, sizinki Deutschköy olmuş.

sony tarafindan bildigin üvey evlat muamelesi görüyoruz. daha gecen gün yine birkac elektronik marketi aradim hepsi de ayni seyi dedi; sony hala tarih veremiyormus. bu durum böyle daha 2-3 ay sürecek gibi, yazda anca.

Vallah ben gecen sene 6cı ayda ön sipariş etmişdim ve gününde geldi. Sonra nete dediğin gibi ebay'de fiyatları görünce yuhhh keşke daha fazla alsaydık söylendim kendi kendime.

Akıl edemedik maalesef. Artık ps5 'de ederiz:(

5-6 sene sonra unutma sakin :)

Sorun olmaz okadar millatan kalmış tv yoksa evinde. Kabloda standart kablo ve çok ucuza alına bilinir.

Sorun veya soru işareti garantisinde . Sony tarafından garantin geçersiz oluyor.

Keleşide ilk defa duyduğum için güveniliği nasıldır bilmiyorum bu garanti konusunda.

Edit:ohoho.. Ben yazana kadar millet resmen bitirmiş meseleyi:DD

Televizyonuma laf ettirtmem. Sırf ps4 için 3 ay önce sony w805 aldım. Fiyatlar düşsün sıra ps4'de. :asd:

bugün de ps4 bulamadik.

Nisandan itibaren bulunacak.....bende bekliyorum....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Geri
Üst Alt