- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Ntsc makine pal değil. Keleş elektronik garantili ( şaka değil gerçek)![]()
ntsc pal fark etmiyor artik yav, o öncedendi. garanti durumu yas ama sanirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ntsc pal fark etmiyor artik yav, o öncedendi. garanti durumu yas ama sanirim.![]()

Ya adı düzgün olsa insan yine güvenir. Keleş nedir anasını satayım. Hey allahım ya.. Neden bilmiyorum ama gördüğümde çok gülmüştüm.![]()
DBugune kadar 4 tane PS4 elimden gecti, hic birini acmadan hemen sattim kar yapip.
Bazıları bir tane bulamıyor, neyse iyi para çıkartmışındır vallahi. Kendine bir tane beleşe geldi hata daha fazlası belkide
kodumun aleti daha hicbir yerde bulunmuyor burada. nasil bir ülke anlamadim gitti kac ay oldu ulan. sanarsin almanya degil muz cumhuriyeti. ama xbox her kösede var.
D
uyanik olacan, millet ebay den falan ariyor, ben gidip hemen bi kac yere siparis verdim, 4-5 hafta bekledikten sonra geldi. Hepsi de satildi. Dahada almayacam cunku baktim cogalmaya baslamis. Alirsam bundan sonra kendime alirim.
Türkiye'de her yerde var la, sizinki Deutschköy olmuş.
Vallah ben gecen sene 6cı ayda ön sipariş etmişdim ve gününde geldi. Sonra nete dediğin gibi ebay'de fiyatları görünce yuhhh keşke daha fazla alsaydık söylendim kendi kendime.
Akıl edemedik maalesef. Artık ps5 'de ederiz![]()
Sorun olmaz okadar millatan kalmış tv yoksa evinde. Kabloda standart kablo ve çok ucuza alına bilinir.
Sorun veya soru işareti garantisinde . Sony tarafından garantin geçersiz oluyor.
Keleşide ilk defa duyduğum için güveniliği nasıldır bilmiyorum bu garanti konusunda.
Edithoho.. Ben yazana kadar millet resmen bitirmiş meseleyi
D