Spider-Man | No Way Home

Kac Puan Verirsiniz

• 1

Oy: 3 18,8%
  • 2

Oy: 0 0,0%
  • 3

Oy: 1 6,3%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 4 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Kevin Feige Charlie Cox'un Daredevil olarak geri döneceğini söyledi ...No Way Home'da zaten Matt Murdock olarak görüleceği dedikodusu dolanıyordu internette...Çarşamba günüde büyük bir ihtimalle Vincent D'Onofrio Wilson Fisk olarak Hawkeye dizisinde geri dönüyor...Marvel Fanboylar için acayip bir hafta olacak

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

serefsiz youtube inatla gözüme bunla ilgili videolari sokmaya calisiyor

spoiler iceren seyleri bile

kac kere arama gecmisimi sildim ona ragmen önermeye devam ediyor

amerikada yasiyor olsaydim mahkemeye verirdim herhalde bu serefsizleri

spoiler görmek istemiyoruz ulan it oglu itler

bes kurusluk zevkimiz var onu da siz s..... emi

Objektif tarafsız birşeyler aşılama amacı gütmeyen sadece insani duygularla ve hislere hitap eden her türlü sinemadan hoşlanırım

Hollywood un kendisini 40. kez tekrar eden saçmalıklarla dolu sadece para kazanmak için yapılan ve bizleri enayi yerine koyan filmlerinden nefret ediyorum.

Sinema şu fragmanı oynatılan film değildir.

Objektif tarafsız birşeyler aşılama amacı gütmeyen sadece insani duygularla ve hislere hitap eden her türlü sinemadan hoşlanırım

Hollywood un kendisini 40. kez tekrar eden saçmalıklarla dolu sadece para kazanmak için yapılan ve bizleri enayi yerine koyan filmlerinden nefret ediyorum.

Sinema şu fragmanı oynatılan film değildir.
hocam bunlari hepsi hayali kahramanlar hiç biri gerçek değil. kendi senaryo dinamiklarinde tutarli filmler cekiyorlar.

başta banada eksik gelen seyler vardi ama yaklasik 30 filmden olusan + diziler ile genis bir hikayesi var. bence sirasiyla izlemelisin

20211215_144726.webp

gelin buyrun beraber olsun gencler

Döndürüp döndürüp aynı şeyleri mi çekiyorlar yav bunlar kaçıncı Spiderman filmi

Geri
Üst Alt