- 15 Eylül 2009
- 65.262
- 11.695
- 2.993
olm harbi harbi bu muhtesem yapimi izledim lan hala inanamiyorum
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ben ikisini de izlemeden çıktım kaçırdığım kritik birşey varmıydı?Sinemaya gidecek olanlar iki tane post credit scene var Bekleyeceklerce ilkini izleyip çıkmasınlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben ikisini de izlemeden çıktım kaçırdığım kritik birşey varmıydı?
Duygularıma tercüman olmuşsun.filmle ilgili en çok sinirimi bozan şey
![]()
bu hıyar oğlanın ilk seferde portal açabilmesi
iyilik perisi misin lan senn !
![]()
madem kötüleri iyileştirebilme arzun var. hıyar evladı thanos için niye bu fikri aklından geçirmedin.
ensesine sakinleştirici serumu soksaydın ya
zamanla, evrenle oynamanın ne kadar kötü sonuçlar doğurabileceğini öğrenememiş mal evladı
gelelim sana dr. strange beyyy
thor ragnarokta loki gibi bir tanrıyı bile basit bir büyüyle hapsedebiliyorlarken, bir örümcek adamla başa çıkamadın
Duygularıma tercüman olmuşsun.
Yeni Dünya duyarcı spider man 'i bu kadar oluyormuş işte.
Benim için hikaye sınıfta kaldı.
Ek olarak bu kadar komedi sevmiyorum süper kahraman ve aksiyon filmlerinde.
Büyük bir spider man hayranı olarak en kötü spider man filmi diye düşünüyorum
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hikayenin finaline bakarsak, tom holland'ın spiderman kariyerinin bitmiş olması gerekiyor.
may halası öldü.
ironman bağı tamamen koptu, veliaht olarak ilan ediliyordu.
finalde sevgilisine kendini hatırlatmayarak aslında zendayanın da bu serüvende olmayacağını açıkca belirtiler.
heralde siyahi spidermen filmini göreceğiz
Kaç spider man daha olacak kusucam valla. Artık nihai bir spider man yapsınlar. Zaten tobey reis ten sonrası pek tat vermedi ama amazing de fena değildi hakkını yemeyelim.hikayenin finaline bakarsak, tom holland'ın spiderman kariyerinin bitmiş olması gerekiyor.
may halası öldü.
finalde sevgilisine kendini hatırlatmayarak aslında zendayanın da bu serüvende olmayacağını açıkca belirtiler.
hayır asıl şimdi başlıyor...artık eskisi gibi kendisine yardım edecek kimse yok ama yinede bir kişi onun hala Spider Man olduğunu biliyor...Venom Simbiyontu....ek sahnede Eddie Brock kendi evrenine dönerken bir küçük parça Simbiyont geri bıraktı...bütün evrendeki Simbiyontlar birbirlerine bağlı olduğundan bir tanesinin bildiğini her Simbiyont biliyor...yani bayağı bir problem olacak Peter için....hikayenin finaline bakarsak, tom holland'ın spiderman kariyerinin bitmiş olması gerekiyor.
may halası öldü.
Eyv reis spoiler içinhayır asıl şimdi başlıyor...artık eskisi gibi kendisine yardım edecek kimse yok ama yinede bir kişi onun hala Spider Man olduğunu biliyor...Venom Simbiyontu....ek sahnede Eddie Brock kendi evrenine dönerken bir küçük parça Simbiyont geri bıraktı...bütün evrendeki Simbiyontlar birbirlerine bağlı olduğundan bir tanesinin bildiğini her Simbiyont biliyor...yani bayağı bir problem olacak Peter için....
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2. 'ye gerek yok valla beklemesinler boş boşSinemaya gidecek olanlar iki tane post credit scene var Bekleyeceklerce ilkini izleyip çıkmasınlar
bu tür filmlerin sıkıntısı bu ya hem salonda izleyip hem de kitleyle izlemek aşırı sabır gerektiriyo :sönümde 6 kisilik bir almanci aile vardi cok sinirimi bozdular
patlamis misir alirken beni 10dk oyaladilar sanarsin pekinden ithal mal satin aldi serefsizler
salonun icinde de tam önümdeydiler
filimin bitiminde de bunlardan birisi osurdu
hayvanlar ya
marvel evrenine hakim olup su filme spoiler yemeden gidebilen birisi evrenin en sansli insanidir
olm düsünsenize sinemada filmi hic spoiler yemeden izliyorsunuz kafayi yersiniz cidden öyle böyle degil yav
kanka ilk gün seyrettin be bir zahmet yemeHer gün foruma Ekşi Sözlük YouTube’a ve sosyal medya hesaplarıma giriş çıkış yaparım Spoiler yemedim