- 18 Temmuz 2009
- 81.741
- 238.706
- 5.093
Bunun linki var mı yagökhan ayıp yapmış tartışma kısmını izledim şimdi
çok net gökhan hatalı
murat aşıkla program yapmasını sindirememiş ilk fırsatda laf çakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun linki var mı yagökhan ayıp yapmış tartışma kısmını izledim şimdi
çok net gökhan hatalı
murat aşıkla program yapmasını sindirememiş ilk fırsatda laf çakmış
haluk para icin fblilerle aynı ortamda bulunuyor malesef
Son cümlem daha önceki videoda tartışmaları da olayın içine katarak benim çıkarımım o yüzden gibi ile bitirdim.Son cümleyi nerden çıkardın?
O konuşmadan böyle bir çıkarım mümkün durmuyor.
Kızının düğününe gitmediyse kırgındır, şaşırmadım.
Bunun linki var mı ya
valla spor gecesinden çok setenli programını takip ediyourm haluk'un. kendin çal kendin oynayla ilerlemez bu iş. bunlar açıyor ağızlarını gs, kapatıyor gs. böyle yapabilmek için sacmalıyorlar da. karsıt görüş iyidir iki taraf içinde. seten de güzel adam, murat'da.haluk para icin fblilerle aynı ortamda bulunuyor malesef
Tier kaç hocamhaluk programdan ayrılmış kaynak: haluk
duyum kolpa çıktı hocam tam olarak ayrılmamış ama oturup konuşacaklarmış devam edeceğini hiç sanmıyorum 7/24 343'de zaten bugün 4 saat yayın yaptıTier kaç hocam
Yayın değilde aralarındaki sohbeti kayda alıyorlar gibi; 4 saat ne konuşabilirsin yawduyum kolpa çıktı hocam tam olarak ayrılmamış ama oturup konuşacaklarmış devam edeceğini hiç sanmıyorum 7/24 343'de zaten bugün 4 saat yayın yaptı
piyasadaki yorumcuların ne söylediklerini yorumluyolar bi zamanların okan bayülgen medya arkası gibi konsept yapmışlarYayın değilde aralarındaki sohbeti kayda alıyorlar gibi; 4 saat ne konuşabilirsin yaw
Bunun linki var mı ya
Malum soru: 19.35
Tartışma 40.50de başlıyor
Yayın yapması problem değil aksine karşıt kişilerle yayınlar bana göre daha iyi oluyor. Lakin Gökhan cevabı verdikten sonra ben Acun'la falan oturmam demesi ikiyüzlülük gibi geliyor bana. O zaman Aşık ile de yayın yapmamalıydı zamanında Aşık'ta Spor Gecesine sallayan onları Fb taraftarının önüne atan kişilerdendi yani Acun ile arasında bir fark yoktu.Acun yahut Yağızın kanalına mı çıkıyor ya da benzer bir kanalda mı yorum yapıyor?
Eğer öyle değilse fenerlilerle yayın yapmanın neyi problem anlamadım?