Spor Gecesi Digital

fenerli kankalarinla beraber mutluluklar

rezil herif haluk

haluk para icin fblilerle aynı ortamda bulunuyor malesef
valla spor gecesinden çok setenli programını takip ediyourm haluk'un. kendin çal kendin oynayla ilerlemez bu iş. bunlar açıyor ağızlarını gs, kapatıyor gs. böyle yapabilmek için sacmalıyorlar da. karsıt görüş iyidir iki taraf içinde. seten de güzel adam, murat'da.

Bu programın tek faydalı tarafı fb'nin ve bilhassa koç'un pisliklerini gün yüzüne çıkarmalarıydı. Sırf bu yüzden bitmesini istemem fakat iki şahsı da sevmem.

olayı bilmeyenler için kayıs burda koptuı

@Keramettin TANRIVERDİ

Gökhan Dinç bir noktada haklı. Sonuçta Aşık Digitale'de çalışıyorken Haluk ve Gökhan'ı en çok Fb taraftarı önüne atan kişilerdendi. Acun'la oturamam diyorsa o zaman Aşık ile de program yapmamalıydı onun bakış acısına göre. Sevmediğin veya haz etmediğin bir insanla da masaya oturabilirsin önemli olan ne için oturduğun masaya benim düşüncem.

haluk'un nasıl biri olduğunu görmüş olduk. bu adam para için acunun tvsinde yorumcu da olur

Acun yahut Yağızın kanalına mı çıkıyor ya da benzer bir kanalda mı yorum yapıyor?

Eğer öyle değilse fenerlilerle yayın yapmanın neyi problem anlamadım?

Acun yahut Yağızın kanalına mı çıkıyor ya da benzer bir kanalda mı yorum yapıyor?

Eğer öyle değilse fenerlilerle yayın yapmanın neyi problem anlamadım?
Yayın yapması problem değil aksine karşıt kişilerle yayınlar bana göre daha iyi oluyor. Lakin Gökhan cevabı verdikten sonra ben Acun'la falan oturmam demesi ikiyüzlülük gibi geliyor bana. O zaman Aşık ile de yayın yapmamalıydı zamanında Aşık'ta Spor Gecesine sallayan onları Fb taraftarının önüne atan kişilerdendi yani Acun ile arasında bir fark yoktu.

Geri
Üst Alt