Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor hakem hatalarından daha çnce maç kaybediyse burada Adanaspor'un suçu nedir?

Ülkede hakemlik bitmiş.

eyup-arin-rakip-takimin-biraktigi-bos-alanlar-7213669_o.png

yilin en mert spor adami konusu acalim @oscar gorevlisi

bu kararlarin ts ye pansuman oldugunu anlamak zor degil , herkes bunun farkinda

sorun , bu yapilanin dogru olup olmadigi

Turk futbolu bok icinde yuzuyor

Bu boku temizleyecek ne adam var nede musade edecek sistem var. Paranla rezil olmak = TR ligine para yatirmak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından alacakları 0 puan için hamsilere bu maç peşkeş çekilmiştir.

Eyup Hoca olsun,Kalpar Hocam olsun Akdeniz bolgesinde kral hocalar gorev yapmakta.

Y9NuQ_.gif

Rezalet!!!

trabzonun aleyhine son iki yılda 15-20 puanı gasp edildi.. en az 10 maçta fahiş hatalar yapıldı..
ki o hatalar bu penaltının yanında çooook daha vahim hatalardı..
burda trabzon seyircisinin GSARAY aymazlığına kızdığından tspor düşmanı olan siz forumdaşlarımda ilk lehine hatada ortaya çıkmış cingar çıkarmışsınız..
adamları sen küme düşme potasına sokmuşsun 2 yıldır marka değeriymiş kulübün isminin ağırlığıymış hepsini mahvetmişsin
çıkmış bu maça özür diler gibi özgür yankaya gibi skandal bir hakemin dandik bir penaltısıyla gönül almaya çalışıyorsun..
hani kızın işini bitirmişsin de evlenecem diye kandırmaya benziyor bu..
ben trabzon yerel spor gazetesi olsam yarın "has... " manşetini atardım..

anlamadım yav trabzonun bugün yaptğı şerefsizlikten de mi forumdaki üyeler sorumlu oldu.
ulan hiç bişey yapmasan bile bişeylerden sorumlu oluyorsun. hayat çok acımasız ve zor

osmanin yazdigina katiliyorum , elestiri de var anlama da var yazisinda ... ts ye yapilan toplam hakem hatalari ve bunun sonucundaki puan ve maddi kayiplar birer ikiser telafi edilecek , 2-3 hafta sonra belki ne bileyim gencler birliginin osmanlinin veya atiyorum kupada x takimin hakki yenebilir ts karsisinda

buna mecburlar bir nevi , cunku bugune kadar yapilan hatalardan cok magdur oldu ts ve dengelenmesi lazim

bu yontemin dogru olmadigi konusunda dibine kadar hemfikirim , ama en kotu yontem bile yontemsizlikten iyidir , dusunuyorum dusunuyorum , ts nin kasimpasanin magduriyetini gidermenin bundan daha baska bir caresini bulamiyorum

Rizenin kaybetmesi Hikmet Karamanın istifa etmesine yol açar ve dursun hikmet karamanı getirir

Canlidan cohita gol atar a sansinizi deneyebilirsiniz

Edit : oyundan alindi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt