Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paşa düşer mi bilmiyorum ama son haftalarda potaya girecek bundan eminim.Biz yenseydik muhtemelen düşeceklerdi.Bursa dışında deplasmanda kazanabilecekleri maç yok.

Kasımpaşa'nın fikstürü:

jyNL0W.png

Hamza hocam kusura bakmasin yarin sivas almali.

hamza yener sivası. Sivasın dep performansı resmen fazia, Birde kasımpaşa umarım düşme hattına yakın olur içerde fb maçları var puan çalabilirler.

Sivas duskunlugun beni uzuyor gecen hafta Oty renkdasimiza kangal capside takdim etmedin fazla duygusalsin.

Sen konusma yaw.Dunyaya yenildiniz gecen hafta herifleri yeneceginiz tuttu.Neyse ki bu hafta Kayseri de yenildi de Sivas'a yeniden Uefa sansi dogdu.Fb macinda iddiali olmalari lazim.Fb macinda 90'da yemeseydiniz Kadikoy'de maglubiyet luksumuz vardi simdi.

Basak'a da celme takamadiniz zaten.Sarper'e bagladim lan uyuz takimin yuzunden.

Sen konusma yaw.Dunyaya yenildiniz gecen hafta herifleri yeneceginiz tuttu.Neyse ki bu hafta Kayseri de yenildi de Sivas'a yeniden Uefa sansi dogdu.Fb macinda iddiali olmalari lazim.Fb macinda 90'da yemeseydiniz Kadikoy'de maglubiyet luksumuz vardi simdi.

Basak'a da celme takamadiniz zaten.Sarper'e bagladim lan uyuz takimin yuzunden.
Kayserinin fiksturu cok zor ,Ts daha cok puan kaybeder Sivas Goztepe kapisir 5.lik icin

Bazi notlar vereyim:

Konya bizim rakiplerin 3'ünden de puan aldi. Bize Kupa'da elendi ve kendi sahasinda kaybetti.
Kayseri bizim rakiplerin 3'ünden de puan aldi. Bize iki macta da maglup oldu.
Gencler bizim rakiplerin 3'ünden de puan aldi. Iceride yendik, deplasman macimiz var onlarla.
Akhisar hem FB'den hem de BJK'den puan aldi. Iceride yendik, kupada eledik, deplasmanda da macimiz var onlarla.
Trabzon bizim rakiplerin 3'ünden de puan aldi. Adamlara deplasmanda yenildik, kendi sahamizda görecegimiz bir hesap var.
Sivas, Basak ve Besiktas'tan puan aldi. Adamlara deplasmanda yenildik, iceride kazandik.

Diger hirb takimlarla sunlari bir tutmayin lütfen. Misal Göztepe ;)

Yarın Fenerbahçe puan kaybeder mi Yiğidolar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serkanı yok mu göztepe forumu falan oraya şutlayalım. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt