Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.970
- 10.796
- 2.838
eto-jahovic takıntısı madiker konyasporun sonu olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beter olsunlar hiç sevmem konyasporuEto'o direkt sonları olabilir. Kaptanlık olayı ve açıklamalarından sonra Ali Çamdalı gönderildi takımdan apar topar. Yönetimi rezil Konya'nın.
O da bize karşı genelde hayatının maçlarını oynuyor.Konya'nın savunması zaten dayanamaz bizim hücum hattına. Konya adına kilit adam Serkan Kırıntılı.
Oynasada iteliyoruz bir sekilde.O da bize karşı genelde hayatının maçlarını oynuyor.
Ben de hatırlamıyorum, şansımızın tuttuğu bir takım.Oynasada iteliyoruz bir sekilde.
Konyaya puan kaybi yasadik mi son zamanlarda hatirlamiyorum.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O da bize karşı genelde hayatının maçlarını oynuyor.
Son yıllarda içerde dışarda ciddi üstünlük kurduğumuz takımlardan biri Konyaspor... Kayıpsız geçeriz derbi öncesi moral olur farklı bir galibiyet gelirse...Oynasada iteliyoruz bir sekilde.
Konyaya puan kaybi yasadik mi son zamanlarda hatirlamiyorum.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa Denizli ile kendi sahamizda, Mancini ile deplasmanda Konyaspor ile 0-0 biten iki macimiz var son yillarda. Iki sezonda da iddamiz yoktu yani kadromuzda rezaletti büyük ölcüde. Rakip hocalar Bakkal ve Kocaman o maclarda. Bizim hep yendigimiz ama rakiplerin hep takildigi bir ekip, sirf bu yüzden ligde kalmasi lazim.Ben de hatırlamıyorum, şansımızın tuttuğu bir takım.

Kanat oyuncusu düsmani Mehmet Özdilek'in Konyaspor'u yine atak yapamadan ilk yariyi bitirdi. Büyük takimlardan yata yata 1 puan aldilar sansla ve sonradan dogru oyuncularin girmesiyle ama bu herifin Jahovic ve Eto'oyu oynatip da kanatta Ömer Ali ve Milosevic'i oynatmasinin hicbir mantigi yok. Cikar su Ferhati al Ömer Ali'yi sol beke, cikar Milosevici al Fofana ve Orkan'i arkadas, bu kadar zor mu. Sol beki sakat oldugu icin orada alternatifsizlikten mevkisi bile farkli olan bir adam varken sen zorlayamiyorsun. Sezon bitecek hala ofansif futbol oynattigi görülmedi. Konyaspor'un seyircisiyle stadiyla bu ligde kalmasi lazim ama iki tane berbat hocayla sezonu gecirdiler.
Fofana girdiyse gol atma ihtimalleri rahat %40 artti.Kurtarıcı olarak Fofana'yı aldı Moke'yi çıkardı.Orkan gibi adamı niye oynatmıyor anlamıyorum.