Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eto'o direkt sonları olabilir. Kaptanlık olayı ve açıklamalarından sonra Ali Çamdalı gönderildi takımdan apar topar. Yönetimi rezil Konya'nın.

Ali Turan cezalı duruma geçti. Kötü haber bence.

Ali Turan cezalı duruma düştü.İyi mi,kötü mü karar veremedim.Yalnız bu maçın Konya'nın kazanması işimize çok yarayacak.Alt tarafın kopmaması kalan maçlarını Anadolu takımlarıyla oynayacak Fener'in aleyhine olacaktır.

Ligin en kötü defansı Ali Turan'ın cezali olması bizim icin handikap

Gomis bile o cüssesiyle içinden geçmişti Ali'nin bizim maçta olmaması kötü oldu.

Konya'nın savunması zaten dayanamaz bizim hücum hattına. Konya adına kilit adam Serkan Kırıntılı.

Bu Malatyaspor'un oynadığı oyundan çok rahatsızım. 15 dakika açtım kanser oldum. Ne sinir bozucu bir takımlar ya. Bir de gittik yenildik bu kofiklere. Ah ulan Tudor.

Kanat oyuncusu düsmani Mehmet Özdilek'in Konyaspor'u yine atak yapamadan ilk yariyi bitirdi. Büyük takimlardan yata yata 1 puan aldilar sansla ve sonradan dogru oyuncularin girmesiyle ama bu herifin Jahovic ve Eto'oyu oynatip da kanatta Ömer Ali ve Milosevic'i oynatmasinin hicbir mantigi yok. Cikar su Ferhati al Ömer Ali'yi sol beke, cikar Milosevici al Fofana ve Orkan'i arkadas, bu kadar zor mu. Sol beki sakat oldugu icin orada alternatifsizlikten mevkisi bile farkli olan bir adam varken sen zorlayamiyorsun. Sezon bitecek hala ofansif futbol oynattigi görülmedi. Konyaspor'un seyircisiyle stadiyla bu ligde kalmasi lazim ama iki tane berbat hocayla sezonu gecirdiler.

Ben de hatırlamıyorum, şansımızın tuttuğu bir takım.
Mustafa Denizli ile kendi sahamizda, Mancini ile deplasmanda Konyaspor ile 0-0 biten iki macimiz var son yillarda. Iki sezonda da iddamiz yoktu yani kadromuzda rezaletti büyük ölcüde. Rakip hocalar Bakkal ve Kocaman o maclarda. Bizim hep yendigimiz ama rakiplerin hep takildigi bir ekip, sirf bu yüzden ligde kalmasi lazim. :hat:

Kanat oyuncusu düsmani Mehmet Özdilek'in Konyaspor'u yine atak yapamadan ilk yariyi bitirdi. Büyük takimlardan yata yata 1 puan aldilar sansla ve sonradan dogru oyuncularin girmesiyle ama bu herifin Jahovic ve Eto'oyu oynatip da kanatta Ömer Ali ve Milosevic'i oynatmasinin hicbir mantigi yok. Cikar su Ferhati al Ömer Ali'yi sol beke, cikar Milosevici al Fofana ve Orkan'i arkadas, bu kadar zor mu. Sol beki sakat oldugu icin orada alternatifsizlikten mevkisi bile farkli olan bir adam varken sen zorlayamiyorsun. Sezon bitecek hala ofansif futbol oynattigi görülmedi. Konyaspor'un seyircisiyle stadiyla bu ligde kalmasi lazim ama iki tane berbat hocayla sezonu gecirdiler.

Kurtarıcı olarak Fofana'yı aldı Moke'yi çıkardı.Orkan gibi adamı niye oynatmıyor anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt