- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
TR liginde 10 puan cok ciddi farktir Hayri. Lafi gecmisken Tosun Pasa atacagi 2 golle Burnley'i bitirse iyi olur.ula murh :asd22: dun 7. burnleyi dusuruyodun be olm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TR liginde 10 puan cok ciddi farktir Hayri. Lafi gecmisken Tosun Pasa atacagi 2 golle Burnley'i bitirse iyi olur.ula murh :asd22: dun 7. burnleyi dusuruyodun be olm
Sivas duskunlugun beni uzuyor gecen hafta Oty renkdasimiza kangal capside takdim etmedin fazla duygusalsin.Hamza hocam kusura bakmasin yarin sivas almali.
Sivas duskunlugun beni uzuyor gecen hafta Oty renkdasimiza kangal capside takdim etmedin fazla duygusalsin.
Kayserinin fiksturu cok zor ,Ts daha cok puan kaybeder Sivas Goztepe kapisir 5.lik icinSen konusma yaw.Dunyaya yenildiniz gecen hafta herifleri yeneceginiz tuttu.Neyse ki bu hafta Kayseri de yenildi de Sivas'a yeniden Uefa sansi dogdu.Fb macinda iddiali olmalari lazim.Fb macinda 90'da yemeseydiniz Kadikoy'de maglubiyet luksumuz vardi simdi.
Basak'a da celme takamadiniz zaten.Sarper'e bagladim lan uyuz takimin yuzunden.
Kayserinin fiksturu cok zor ,Ts daha cok puan kaybeder Sivas Goztepe kapisir 5.lik icin
Serkan'ın ipini çekme zamanı gelmedi mi kenksIns yaristan koparsiniz.Bir de sizinle mi ugrasacagiz son hafta.
Son hafta duygusal 1 musabakaya canli sahitlik edecegim ,sahaya atlayip gomise sarilma planim var.Ins yaristan koparsiniz.Bir de sizinle mi ugrasacagiz son hafta.
İnşallah ağzının ortasına vurup benim Jahovic'in delileri ile işim olmaz der.Son hafta duygusal 1 musabakaya canli sahitlik edecegim ,sahaya atlayip gomise sarilma planim var.
Serkan'ın ipini çekme zamanı gelmedi mi kenks
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Küsmüyüz ?kayserispor 5.olsun
İzmirde kupayi kaldirirsak pesimi birakirmisin ?İnşallah ağzının ortasına vurup benim Jahovic'in delileri ile işim olmaz der.
Yeni sezon başına kadar olabilir.İzmirde kupayi kaldirirsak pesimi birakirmisin ?
Küsmüyüz ?