Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goztepe yarin kazanabilirse o da devreye giriyor , 7 takim sampiyonluk potasinda

ozellikle kayseri ile ts herkesi tehdit etmeye devam ediyor

haftaya Gs goztepe , sonra kayseri Gs maclari guzel olur , ikinci hafta ts fb var , ve boyle boyle devam edecek

tam sevdigim lig yarisi

Goztepe yarin kazanabilirse o da devreye giriyor , 7 takim sampiyonluk potasinda

ozellikle kayseri ile ts herkesi tehdit etmeye devam ediyor

haftaya Gs goztepe , sonra kayseri Gs maclari guzel olur , ikinci hafta ts fb var , ve boyle boyle devam edecek

tam sevdigim lig yarisi
Dunyanin en cekismeli ligine tanidiklik edebilmek 1 sans acikcasi

Göztepe bu maçı kazanırsa haftaya kaostayken bizi de yenip geçebilir bizi.

Yaklaşık 15 senedir ligi takip ederim ama Süper Lige yeni çıkanlar içinde Göztepe kadar iyisini görmedim. Büyük iş.

Göztepe gerçekten çok başarılı. Bu kadar penaltı bir İzmir takımına değil de herhangi bir Anadolu takımına çalınsa forumda ortalık ateşe verilmiş Türk futbolunun derin arka planı ortaya dökülüp büyük resim gözler önüne serilmişti.

Göztepe umarım daha da başarılı olur. İzmir, Antalya, Bursa, Antep, Kayseri, Konya gibi ekonomisi güçlü şehirler İstanbul takımlarını zorlamazsa diğerleri hiç zorlayamaz. İzmir'e futbolcu getirmek de çok kolay.

Göztepe gerçekten çok başarılı. Bu kadar penaltı bir İzmir takımına değil de herhangi bir Anadolu takımına çalınsa forumda ortalık ateşe verilmiş Türk futbolunun derin arka planı ortaya dökülüp büyük resim gözler önüne serilmişti.

Göztepe umarım daha da başarılı olur. İzmir, Antalya, Bursa, Antep, Kayseri, Konya gibi ekonomisi güçlü şehirler İstanbul takımlarını zorlamazsa diğerleri hiç zorlayamaz. İzmir'e futbolcu getirmek de çok kolay.

Alt tarafı 4 penaltı verildi sezon başından beri,abartmayalım Ömer.

2014-15'te Başakşehir de çok iyiydi.

evet ama onlar defansif oyun anlayışıyla oynuyordu. O sene küme düşen takımlara bile kapanıp oynuyorlardı. Göztepe ise hücum ediyor. Farkları bu.

Göztepe oyunuyla,taraftarıyla zevk de veriyor. 2 sene sonra yeni stadla beraber şampiyonluğa oynarlar net şekilde. Adamlarda kongre yok çünkü. Sahiplik var.

Büyük resim geyiğine dokundururken bile büyük resmi görmüşsün, hakikaten huylu huyundan vazgeçmiyor. :D

Büyük resim geyiğine dokundururken bile büyük resmi görmüşsün, hakikaten huylu huyundan vazgeçmiyor. :D

Yalan mı ama? Kusura bakma abi ama sen de bazen aynı şeylere düşüyorsun. Aynısı Tudor konusunda da oluyor. herkes söyleyeceğini söylüyor birisi çıkıp kral çıplak dediğinde herkes onu kötü adam ilan ediyor. Oysa ondan önce aynı şeyleri yapanalra kalabalık bir kitle aynı görüşte olduğu için laf edilmiyor.

Kabul et 6 penaltı Konya'ya, Başakşehir'e, Kasımpaşa'ya çalınsa ne konuşulurdu? Yoksa ben Göztepe'nin gerçekten başarılı olmasını isteirm. 10 tane Kasımpaşa 10 tane Başakşehir eder gözümde takım olarak.

Yalan mı ama? Kusura bakma abi ama sen de bazen aynı şeylere düşüyorsun. Aynısı Tudor konusunda da oluyor. herkes söyleyeceğini söylüyor birisi çıkıp kral çıplak dediğinde herkes onu kötü adam ilan ediyor. Oysa ondan önce aynı şeyleri yapanalra kalabalık bir kitle aynı görüşte olduğu için laf edilmiyor.

Kabul et 6 penaltı Konya'ya, Başakşehir'e, Kasımpaşa'ya çalınsa ne konuşulurdu? Yoksa ben Göztepe'nin gerçekten başarılı olmasını isteirm. 10 tane Kasımpaşa 10 tane Başakşehir eder gözümde takım olarak.

Yok lan ne kusura bakacağım, gerçekten yapıyorsam böyle şeyler eşeklik yapıyorumdur. Keşke yaptığıma dair örnek verseydin özeleştiri yapardım.

Bu gibi şeyleri önemseyen bir insan olmadığım için rahat rahat yazıyorum, benim için İzmir şehrinin takımı ile atıyorum Diyarbakır şehrinin takımı arasında bir fark yok bunu öylesine falan da yazmıyorum gayet samimi bir şekilde yazıyorum. Süperlig'de taraftarı olan takımların olmasını istiyorum, şehir mehir farketmez. Şişirme, taraftarı olmayan veya futbol şehri olmayan şehirlerin takımlarının her anlamda şişirilip/desteklenip süperlig'de yer aldırılmasına karşıyım.

Bilmem kaç yıldır süperlig'de temsil edilmeyen, stadyum vs yapılmayan İzmir şehrinin takımının penaltı istatistiğini cımbızlayarak bu konuda forumu eleştirmen bence yersiz, çünkü bunun aksi örneklerini misliyle iade edebilirim. Verdiğin örnek dışında dediğine katılıyorum ama, evet forumda linç kültürü var ne yazık ki... Bunun yanında saçma sapan akıl almaz argümanlar ile çoğunluğa karşı gelmeyi marifet sanan tiplerde var.

Son düzenleme:
Maçlar böyle biterse 1. ile 7.arasında sadece 5 puan olacak. Daha önce böyle bir şey olmamıştır sanırım. Belki 2008-09 sezonu böyle olabilir. İlk devre bittiğinde baya sıkışıktı, hatta 6.sıradaki Bjk oradan şampiyon olmuştu.

.

Kangalin ustune binen Jahovic capsi mi paylasalim illa ustat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt