Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya bile kafadan haftaya Gs yi yeneriz demiş yoksa bu kadar kötü oynamazlardı takmıyolar maçı

Her sey aleyhimize gitmeye basladi.Cok rahatsizim bu durumdan.

Her sey aleyhimize gitmeye basladi.Cok rahatsizim bu durumdan.

Malatya şerroları yüzünden gb'yi çukura attılar geldi gb bizi yendi , başakşehire maç sattılar başakşehir bizi geçti , ts'den 4 yediler ts moralli çıktı bizim maça aleyhimize ne varsa yaptı herifler böyle iş olmaz ya şimdide alanyaya yaptılar aynısını.

Seneye Malatya düşer inşallah.

Tudor hıyarının kovulması hariç herifler paso bize karşı çalıştı bu sezon.

sent via GSC

Alanya'ya gol attırmış yine GSC. Bu kadar cünüp bir oluşum az vardır.

sivas denen mendabur takım fenere gol atarmı acep yoksa sıyırıp bekleyeceklermi

Kasimpasa cok enteresan bir takim

Son 2 sezondur oyuncular yüzde yüz Mac seciyorlar,düsme potasina yaklasinca oynamaya basladilar yine ve 5. Ile aralarindaki puan farkini 5'e indirdiler

İçten olmuyor. Malatya tepkisi içten olunca 5 dkya gol geldi.

Zaten Alanya için bile cezalı adam beklentimiz varsa biz şampiyon olamayız.

Valla benim kart isyanim da ictendi.Bu sefer gelen golun bizle alakali oldugunu dusunmuyorum.

Ayrica Alanya'ya bile diyorsun da Basaksehir'e 4 tane attilar.Bence deplasmanin babasi.Gencler kadro kalitesi olarak zor degildi mesela ama bunlar zor.

İçten olmuyor. Malatya tepkisi içten olunca 5 dkya gol geldi.

Zaten Alanya için bile cezalı adam beklentimiz varsa biz şampiyon olamayız.

Valla benim kart isyanim da ictendi.Bu sefer gelen golun bizle alakali oldugunu dusunmuyorum.

Ayrica Alanya'ya bile diyorsun da Basaksehir'e 4 tane attilar.Bence deplasmanin babasi.Gencler kadro kalitesi olarak zor degildi mesela ama bunlar zor.
Gençler kapalı oynuyor, Alanya açık. Kapanan takımları açamıyoruz açabilsek gerisi gelecek zaten.

Alanya'ya gol attırmış yine GSC. Bu kadar cünüp bir oluşum az vardır.
ben son 2 dkyı actım,gol attı alanya.ama ne zaman foruma girsem mac anında işler yolunda gitmiyo.maç izleyince hersey guzel gidiyo.bu forumdamı gariplik var bende mi abi.hakan akcıl abi gelseydi duayla falan eskisi gibi olurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt