İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Alanya kazansa iyi olur tabi ama 1 puan da alsa iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsine koyup geçeceksin o zaman,yeni malatyaya daha feci koyacaksınHer sey aleyhimize gitmeye basladi.Cok rahatsizim bu durumdan.
Katılıyorum renktaş.hepsine koyup geçeceksin o zaman,yeni malatyaya daha feci koyacaksınHer sey aleyhimize gitmeye basladi.Cok rahatsizim bu durumdan.
Her sey aleyhimize gitmeye basladi.Cok rahatsizim bu durumdan.
Ulan bu malatya ne swrefsiz kulup.hem alanyayi atese atti hem haftaya besiktasa yatacak.Attilar yine
Alanya'ya gol attırmış yine GSC. Bu kadar cünüp bir oluşum az vardır.
İçten olmuyor. Malatya tepkisi içten olunca 5 dkya gol geldi.Alanya'ya gol attırmış yine GSC. Bu kadar cünüp bir oluşum az vardır.
Beraberlik yaramiyor ki.1 haftadir Alanya'dan kimse kart gormez diye bas bas bagiriyoruz.Onu niye beceremedik peki?
İçten olmuyor. Malatya tepkisi içten olunca 5 dkya gol geldi.
Zaten Alanya için bile cezalı adam beklentimiz varsa biz şampiyon olamayız.
Gençler kapalı oynuyor, Alanya açık. Kapanan takımları açamıyoruz açabilsek gerisi gelecek zaten.İçten olmuyor. Malatya tepkisi içten olunca 5 dkya gol geldi.
Zaten Alanya için bile cezalı adam beklentimiz varsa biz şampiyon olamayız.
Valla benim kart isyanim da ictendi.Bu sefer gelen golun bizle alakali oldugunu dusunmuyorum.
Ayrica Alanya'ya bile diyorsun da Basaksehir'e 4 tane attilar.Bence deplasmanin babasi.Gencler kadro kalitesi olarak zor degildi mesela ama bunlar zor.
ben son 2 dkyı actım,gol attı alanya.ama ne zaman foruma girsem mac anında işler yolunda gitmiyo.maç izleyince hersey guzel gidiyo.bu forumdamı gariplik var bende mi abi.hakan akcıl abi gelseydi duayla falan eskisi gibi olurdukAlanya'ya gol attırmış yine GSC. Bu kadar cünüp bir oluşum az vardır.
Sen sürekli cünüp geziyorsun ondan oluyor.ben son 2 dkyı actım,gol attı alanya.ama ne zaman foruma girsem mac anında işler yolunda gitmiyo.maç izleyince hersey guzel gidiyo.bu forumdamı gariplik var bende mi abi.hakan akcıl abi gelseydi duayla falan eskisi gibi olurdukAlanya'ya gol attırmış yine GSC. Bu kadar cünüp bir oluşum az vardır.