Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa haftaya Konya ile berabere bile kalsa kümede kalma işini halleder. Mutlaka en azından beraberelik almalı zaten. Aksi halde son 3 hafta oldukça zorlu.

konyanın yenmesi lazım ki küme hattı iyice karışsın.

Ayvayı yedik Alanya'yı da yenemeyeceğiz.

Her şey Başakşehir için ayarlanmış gibi. Osmanlı haftaya Başakşehir’e yatar artık. Yeni Malatya gider bizim oynayacağımız takımları yener ya da puan alır diğer rakipler karşısında ölü gibi olur.

Akhisar gider Lig’de durumu nispeten kritikken Beşiktaş maçını kupa maçından daha az önemser gibi oynar.

Cidden mide bulandırıcı bunlar. Ama bütün şampiyonluklarımızda yaşadığımız şeyler hemen hemen.

Terim varken kolay olmayacağını biliyoruz zaten.

Bizim maç hariç oynadığı son 3 maçta 10 gol yemiş,darmadağınık bir takımı yenemedik.Gerçekten şu adamların şu halini görünce insanın morali gerçekten bozuluyor.Son 8 maçta 1 galibiyetleri var o da bize karşı.Son 8 maçta bu adamlara gol atamayan tek takım da biziz.Otur ağla daha iyi

Gençlerbirliği maçında oynadığımız futbola inanamamıştım. O maçı kazansan yüzde yüz şampiyonsun ve bence ligin en kötü 2.takımıyla oynuyorsun. Sahada sanki hazırlık maçı oynuyor gibi oynadık. Takımın ruh hali iyi değildi o gün. Başka türlü açıklanamaz ligin en kötü takımına pozisyona bile giremeden yenilmek.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aga haftaya niye yatsınlar nasıl bir mantığınız var ya , düşme hattından 1 haftalığına çıkınca ligde kalmak garantileniyor mu , hala bursanın işi bile garanti değil

Her şey Başakşehir için ayarlanmış gibi. Osmanlı haftaya Başakşehir’e yatar artık. Yeni Malatya gider bizim oynayacağımız takımları yener ya da puan alır diğer rakipler karşısında ölü gibi olur.

Akhisar gider Lig’de durumu nispeten kritikken Beşiktaş maçını kupa maçından daha az önemser gibi oynar.

Cidden mide bulandırıcı bunlar. Ama bütün şampiyonluklarımızda yaşadığımız şeyler hemen hemen.

Terim varken kolay olmayacağını biliyoruz zaten.

Şu anki durum Başak'tan ziyade Bjk'ye yarıyor bence.Başak'ın Osmanlı ve Antalya'yı yeneceğini zannetmiyorum.Bizim Alanya ve Akhisar maçları zora girdi.

Gençler maçını kaybetmemizin tek sebebi Terim. Belhanda gibi sürpriz olan oyuncuyu çıkardı iki tane pivota döndü. Gençler'in istediği tam olarak bu zaten. Topu şişir,biz vuralım.

Adamlar 1 puan isterken 3 aldılar. Belki son dakika golünü atmasalar kesin düşmüşlerdi.

aga haftaya niye yatsınlar nasıl bir mantığınız var ya , düşme hattından 1 haftalığına çıkınca ligde kalmak garantileniyor mu , hala bursanın işi bile garanti değil
konya kasımpaşayı yenerse osmanlı yine düşme potasında kalıyor zaten

Şu anki durum Başak'tan ziyade Bjk'ye yarıyor bence.Başak'ın Osmanlı ve Antalya'yı yeneceğini zannetmiyorum.Bizim Alanya ve Akhisar maçları zora girdi.
Akhisar 2 maçta 6 yaparsa tamamen kupayı odaklanır.40 yapan işi bitirir artık bu ligde.Ama gel gelelim Göztepe ve Malatya denen 2 adet pis oluşumla oynayacak olmaları bu senaryoyu sorgulatıyor

Osmanlı kurtarır diyenler görüyorum. İmkanı bile yok ligde kalmasının. Gençleri yendiğine bakmayın. İki takım da rezalet takımlar. Yarıştaki rakipleri Alanya, Konya gibi takımlar tabanca gibi takımlar. Kaldı ki Osmanlı fikstürü inanılmaz zor. Beşiktaş ve Başakşehir maçları var. Alanyaya deplasmana gidiyorlar. Ligde kalmalarının imkanı yok.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu şu maça bakıp nasıl yenildik , gol atamadık demeyin tamam bende çok sövdüm ama ümitin işi bu büyüklerden puan alıp küçüklere yatmak.

Gb 2 bjk 1
fb 2 gb 2
akbil 1 gb 1

Bazen çok şaşıyorum sizlere tamam alsak şampiyonduk katılıyorum ama köpek gibi def yaptılar o maçta.

Akhisar 2 maçta 6 yaparsa tamamen kupayı odaklanır.40 yapan işi bitirir artık bu ligde.Ama gel gelelim Göztepe ve Malatya denen 2 adet pis oluşumla oynayacak olmaları bu senaryoyu sorgulatıyor

Yapsa kurtulur da yapamaz bence ben Akhisar'ın bizle oynarken bir şekilde potada olacağını düşünüyorum.

Resmen zorla yaptırıyorsunuz gamlı baykuş gibisiniz zorla rakipleri bizim maça ölüm kalım maçına çıkar seviyeye getiriyorsunuz ses etmezseniz olmuyacak şeyi çağırıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt