Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazi takimlarin bazilarina genelde sansi tutar , ya da tutmaz

kasimpasa ,sivas en belirgin sekilde fb yi akla getirir ... akhisar , kayseri de bizi .... antalya net sekilde bjk mesela

Tam tersi olmasın, adam sağ ayaklı ama sol kanatta oynuyor.

sent via GSC

Reel pozisyonu sol kanat diye biliyorum

Paşada da zaten 16 maç sol 17-18 maç sağ oynamış değiştirmişler hep

Garry yerine düşünüyorum bir de o yüzden sağ kanatta oynama ihtimali yok bizde

Tam tersi olmasın, adam sağ ayaklı ama sol kanatta oynuyor.

sent via GSC

Reel pozisyonu sol kanat diye biliyorum

Paşada da zaten 16 maç sol 17-18 maç sağ oynamış değiştirmişler hep

Garry yerine düşünüyorum bir de o yüzden sağ kanatta oynama ihtimali yok bizde
Sen sol ayaklı yazmışsın yukarıda ben de ona ithafen cevap yazdım zaten. Sağ ayaklı adam.

Solda oynayınca daha etkili bence, dediğin gibi orijinal pozisyonu sol kanat.

Zaten maç içinde bol bol kanat değiştiriyor, Trabzona attığı trivela golü de zaten sağ kanattayken attı.

sent via GSC

Sen sol ayaklı yazmışsın yukarıda ben de ona ithafen cevap yazdım zaten. Sağ ayaklı adam.

Zaten maç içinde bol bol kanat değiştiriyor, Trabzona attığı trivela golü de zaten sağ kanattayken attı.

sent via GSC

Bana solak gibi geldi nedense :D

Gerçi çok izlemedim bu sezon 3-4 maç anca ne söylesem yalan olur şimdi transfermarkta göre çift ayaklıymış :D

sent via GSC

Bana solak gibi geldi nedense :D

Gerçi çok izlemedim bu sezon 3-4 maç anca ne söylesem yalan olur şimdi transfermarkta göre çift ayaklıymış :D
Yok ben dikkat ettim topu falan sağ ayağıyla sürüyor genelde. Zaten ofansif oyuncular bence iki ayağını da belirli derecede kullanabilmeli.

En nefret ettiğim oyuncu profillerinden biridir güçlü ayağının dışında diğer ayağını sadece ayakta durmak için kullanan futbolcular. En azından pas atmasını falan becermeli oyuncular güçsüz ayağı ile bile.

sent via GSC

Neyse iyi ki pasa aldi Trezeguet'i, 4-5 ay once dile getirdigimizde forumdaki ustun zekali uyeler tarafindan anadoludan oyuncu alinmaz, kazik, cop, milyonlari cope atariz gibi yorumlar yazilmisti ayni Badou ve Serdar'da oldugu gibi.

Neyse iyi ki pasa aldi Trezeguet'i, 4-5 ay once dile getirdigimizde forumdaki ustun zekali uyeler tarafindan anadoludan oyuncu alinmaz, kazik, cop, milyonlari cope atariz gibi yorumlar yazilmisti ayni Badou ve Serdar'da oldugu gibi.

Haklisin ama anadolu degil ki istanbul takimi bu kez

Gencler_Antalya_1.png

Gençler'in kazanmaktan başka çaresi yok.

Beraberlik de kötü sonuç olmaz G.Birliği-Antalya maçında.

Antalya kazanırsa, haftaya Başakşehire fazla asılmaz.Beraberlik en iyi sonuç

Gençler ligin en kötü futbolunu oynuyor kazansa bile kurtaramaz.. konya son maça rahat çıkmasın yeter bize..

Gençlerbirliği bugün kazanamazsa hak ettiğini yaşayıp düşecek. 90'lı yıllardan 2005'e kadar son derece doğru yönetilen,şampiyonluğa en yakın Anadolu takımı gözüyle bakılan,Milli takıma ve 3 büyüklere defalarca oyuncu gönderen takım; o yıldan beri hızla rezil rezil hamleler yapmaya başladı.

Her sene ilk 6'da olan takım gittikçe çöktü. Eldeki iyi oyuncularını tutamadı,menajer transferleri yaptı. Teknik direktör istikrarı hiç olmadı.

Mali olarak hala alt ligdeki takımlardan iyi olduğu için seneye tekrar çıkabilir ama aynı rezil hamleleri gösterirlerse daha da aşağı çökerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt