- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Tamam işte 3 maçın maksimum 1 tanesi patlar bence artık.En düşük ihtimalde fenerin ki.Bursa'nın durumu belli
Fark atmasın yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam işte 3 maçın maksimum 1 tanesi patlar bence artık.En düşük ihtimalde fenerin ki.Bursa'nın durumu belli
Bursayı ilk kez Konya maçının ilk yarısında beğendim biraz ama rahatlamak ters tepki verir mi bu maç bilemiyorum.Tek farklı yenilsinler ona bile tamam derimFark atmasın yeter
Tam tersi olmasın, adam sağ ayaklı ama sol kanatta oynuyor.
sent via GSC
Sen sol ayaklı yazmışsın yukarıda ben de ona ithafen cevap yazdım zaten. Sağ ayaklı adam.Tam tersi olmasın, adam sağ ayaklı ama sol kanatta oynuyor.
sent via GSC
Reel pozisyonu sol kanat diye biliyorum
Paşada da zaten 16 maç sol 17-18 maç sağ oynamış değiştirmişler hep
Garry yerine düşünüyorum bir de o yüzden sağ kanatta oynama ihtimali yok bizde
Sen sol ayaklı yazmışsın yukarıda ben de ona ithafen cevap yazdım zaten. Sağ ayaklı adam.
Solda oynayınca daha etkili bence, dediğin gibi orijinal pozisyonu sol kanat.
Zaten maç içinde bol bol kanat değiştiriyor, Trabzona attığı trivela golü de zaten sağ kanattayken attı.
sent via GSC
Yok ben dikkat ettim topu falan sağ ayağıyla sürüyor genelde. Zaten ofansif oyuncular bence iki ayağını da belirli derecede kullanabilmeli.Sen sol ayaklı yazmışsın yukarıda ben de ona ithafen cevap yazdım zaten. Sağ ayaklı adam.
Solda oynayınca daha etkili bence, dediğin gibi orijinal pozisyonu sol kanat.
Zaten maç içinde bol bol kanat değiştiriyor, Trabzona attığı trivela golü de zaten sağ kanattayken attı.
sent via GSC
Bana solak gibi geldi nedense
Gerçi çok izlemedim bu sezon 3-4 maç anca ne söylesem yalan olur şimdi transfermarkta göre çift ayaklıymış![]()
Neyse iyi ki pasa aldi Trezeguet'i, 4-5 ay once dile getirdigimizde forumdaki ustun zekali uyeler tarafindan anadoludan oyuncu alinmaz, kazik, cop, milyonlari cope atariz gibi yorumlar yazilmisti ayni Badou ve Serdar'da oldugu gibi.