Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter lan kaçırmayın artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkes Malatya'yı evimizde oynuyoruz diye küçümsüyor ama erken gol bulamazsak ciddi sıkıntı yaratacak bir takım. Göztepe gibi güçlü bir hücum takımına doğru dürüst pozisyon vermediler.

herkes Malatya'yı evimizde oynuyoruz diye küçümsüyor ama erken gol bulamazsak ciddi sıkıntı yaratacak bir takım. Göztepe gibi güçlü bir hücum takımına doğru dürüst pozisyon vermediler.

Goztepe sisirilmis bir balon, Malatya ise gercekten cok direncli ve savunma disiplinini elden birakmayan bir takim

Yine de en az 3 farkla aliriz o maci

Onur kardesim kusura bakma ama Allah askina şu felaket tellalligini bırakın vallahi ben beşiktaş maçından beri geceleri uyuamıyorum ve kabuslar görüyorum bu kadar stres olduk Allah askina sizde böyle yapmayın kafa dağıtmaya geliyorum foruma vallahi siz böyle yazınca ocom sıkılıyor.

Evimizde diye o yorumlar. Haklısın ama iyi kapanan bir takım ama 50 bin seyirciyle bir şekil geçeriz diye düşünüyorum. Göztepe takımını görünce de en en en kötü berabere kalırız zaten malatya bile orada kök sokturuyor bunlara bir zahmet beraberlik de alırız herhalde

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw ne malatyasi ya, adamlar bu sezon yeni cikti sen 50.000 taraftarla bunlari yenemiyorsan sampiyon olma zaten.

Malatya denen itici takimi küçümsememek lazim ama karsisinda 10 kisi Bursayi zarzor yenen bir Fenerbahçe olmayacak.

iki takima da koyariz

Onur kardesim kusura bakma ama Allah askina şu felaket tellalligini bırakın vallahi ben beşiktaş maçından beri geceleri uyuamıyorum ve kabuslar görüyorum bu kadar stres olduk Allah askina sizde böyle yapmayın kafa dağıtmaya geliyorum foruma vallahi siz böyle yazınca ocom sıkılıyor.
Hakikaten bu forumda olumsuz bi enerji bi karamsarlik var ozellikle hamza golbasi renktas akhisar macindan once baya bi strese soktu milleti

Bu Erol tam bir futbol katili.0-0'a üç puan verildiğini düşünüyor herhalde.

Göztepe zaten sezon başından beri bireysel oyuncularıyla sonuç aldı.Hiç bir zaman takım olamadılar.Malatya gibi ölümüne defansif oynayan takımlara karşı zorlanmaları normal.

Evimizde diye o yorumlar. Haklısın ama iyi kapanan bir takım ama 50 bin seyirciyle bir şekil geçeriz diye düşünüyorum. Göztepe takımını görünce de en en en kötü berabere kalırız zaten malatya bile orada kök sokturuyor bunlara bir zahmet beraberlik de alırız herhalde

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

haklısın ama gerçekten kaçamazsın. Umarım Akhisar maçı gibi erkenden 2 gol bulup rahat maç çıkarırız.

Bu Erol tam bir futbol katili.0-0'a üç puan verildiğini düşünüyor herhalde.

Göztepe zaten sezon başından beri bireysel oyuncularıyla sonuç aldı.Hiç bir zaman takım olamadılar.Malatya gibi ölümüne defansif oynayan takımlara karşı zorlanmaları normal.

sene başı aldıkları puanların kaymağını yiyorlar.

Erol Bulut'a cok laf ediliyor ama 5 sene boyunca Malatya'da kalirsa, yonetim sabrederse, kendi bir yerlere gitmezse, takima dogru parcalari alir, defansif disiplini bozmaz ve kontra oynamayi ogretirse bir nevi Turkish Simeone olmus olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt