Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.960
- 10.791
- 2.838
malatya acayip goller kaçırıyor haftaya da devam edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes Malatya'yı evimizde oynuyoruz diye küçümsüyor ama erken gol bulamazsak ciddi sıkıntı yaratacak bir takım. Göztepe gibi güçlü bir hücum takımına doğru dürüst pozisyon vermediler.
Goztepe sisirilmis bir balon, Malatya ise gercekten cok direncli ve savunma disiplinini elden birakmayan bir takim
Yine de en az 3 farkla aliriz o maci
Goztepe sisirilmis bir balon, Malatya ise gercekten cok direncli ve savunma disiplinini elden birakmayan bir takim
Onur kardesim kusura bakma ama Allah askina şu felaket tellalligini bırakın vallahi ben beşiktaş maçından beri geceleri uyuamıyorum ve kabuslar görüyorum bu kadar stres olduk Allah askina sizde böyle yapmayın kafa dağıtmaya geliyorum foruma vallahi siz böyle yazınca ocom sıkılıyor.herkes Malatya'yı evimizde oynuyoruz diye küçümsüyor ama erken gol bulamazsak ciddi sıkıntı yaratacak bir takım. Göztepe gibi güçlü bir hücum takımına doğru dürüst pozisyon vermediler.
Evimizde diye o yorumlar. Haklısın ama iyi kapanan bir takım ama 50 bin seyirciyle bir şekil geçeriz diye düşünüyorum. Göztepe takımını görünce de en en en kötü berabere kalırız zaten malatya bile orada kök sokturuyor bunlara bir zahmet beraberlik de alırız herhaldeherkes Malatya'yı evimizde oynuyoruz diye küçümsüyor ama erken gol bulamazsak ciddi sıkıntı yaratacak bir takım. Göztepe gibi güçlü bir hücum takımına doğru dürüst pozisyon vermediler.
balonu patlatırmıyız dersin
Totemi bozman bizi üzüyor.
Hakikaten bu forumda olumsuz bi enerji bi karamsarlik var ozellikle hamza golbasi renktas akhisar macindan once baya bi strese soktu milletiOnur kardesim kusura bakma ama Allah askina şu felaket tellalligini bırakın vallahi ben beşiktaş maçından beri geceleri uyuamıyorum ve kabuslar görüyorum bu kadar stres olduk Allah askina sizde böyle yapmayın kafa dağıtmaya geliyorum foruma vallahi siz böyle yazınca ocom sıkılıyor.
herkes Malatya'yı evimizde oynuyoruz diye küçümsüyor ama erken gol bulamazsak ciddi sıkıntı yaratacak bir takım. Göztepe gibi güçlü bir hücum takımına doğru dürüst pozisyon vermediler.
iste boyle olumlu mesajlar gorelim biraz yeter karamsarlikiki takima da koyariz
Evimizde diye o yorumlar. Haklısın ama iyi kapanan bir takım ama 50 bin seyirciyle bir şekil geçeriz diye düşünüyorum. Göztepe takımını görünce de en en en kötü berabere kalırız zaten malatya bile orada kök sokturuyor bunlara bir zahmet beraberlik de alırız herhalde
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazdiklarinda ciddi misinGoztepe sisirilmis bir balon, Malatya ise gercekten cok direncli ve savunma disiplinini elden birakmayan bir takim
Bu Erol tam bir futbol katili.0-0'a üç puan verildiğini düşünüyor herhalde.
Göztepe zaten sezon başından beri bireysel oyuncularıyla sonuç aldı.Hiç bir zaman takım olamadılar.Malatya gibi ölümüne defansif oynayan takımlara karşı zorlanmaları normal.
Yazdiklarinda ciddi misin