Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Malatya maçı daha zor geçer diye düşünüyorum haftalardır.

Takım disiplini olan ve kontra silahları da olan bir takım. İyi konsantre olmalı ve hem takım hem de taraftar olarak ciddiye almalıyız. Temiz bir maç olur umarım.

İçerde şampiyonluğa iki maç kala çok rahat kazanacağız bence. Olağanüstü saçma bireysel hatalar ile iki farklı geriye düşmediğimiz sürece 3-4 fark bekliyorum

Ulan Zurnikzon bu hafta Kpasayı yense Göztepeye tekmüğü vuracaktı 5.lik yolunda

Ligde herşey olabilir. Düştü denilen Gençlerbirliği iki maçı alsa Akhisar iki maçı kaybetse Akhisar düşüyor büyük ihtimalle. İkili averajlar eşit. Genel averaj da rahatlıkla bu sonuçlarla kapanır.

Kangalımızın Avrupa'yı titreteceği konusunda hemfikir olduğumuzu umuyorum.

Uzak durmanizi oneririm.

images

Sivas dusmanlari ne zaman Kangal capsi hazirladilarsa bir yerlerinde patladi

Ne zaman ogrenecekler?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Malatya maçını aldık mı ki içerde taraftarlar ile döve döve yeneriz diye düşünüyorum.

Şampiyonuz ! Göztepe sezonu kapatmış gibi oynuyor ve baya kötü oynuyorlar. Beraberlik mucize olur.yenilgi dünyanın sonu ile eş değer

Bu hafta eğer ki akhisar kupayı kazanmazsa bursa trabzona geçen sene ki hediyesinin karşılığını verip puan verecektir son maçta karabüğü yenerlerse UEFA'ya giderler. Göztepe bugün yense haftaya Konya deplasmanında puan kaybedecekti bir şey değişmeyecekti bugün itibariyle Avrupaya gidecek 5. takım ya kupadan olacak ya da trabzon daha ötesi bir durum yok.

Küme düşenler: Karabük, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor
Şampiyonlar ligi: Galatasaray, Fenerbahçe
UEFA: Başakşehir, Beşiktaş, (Akhisar/Trabzonspor)

Trabzon 2 maçta 6 puan ile Uefa Cup yolcusu olacaktır , Akhisar yener mener diye troll yapıyorum lakin o maçı Fenere kaybettirmezler.

Her hafta aglaniyor ya fikstur soyle fikstur boyle, haftaya oyle bir mac var ki muazzam: Konyaspor - Goztepe. Diyelim ki en kotusu oldu, Fenerbahce Turkiye Kupasi'ni kazandi.

Bu maci Konya kazanirsa, evet son mac Fener karsisinda rahatlayacaklar ama Goztepe de Avrupa sansini yitirip amacsiz bir maca cikacak son hafta.

Bu maci Goztepe kazanirsa, evet son mac Avrupa sansi icin maca asilabilirler ama Konya da dusmemek adina Fener karsisinda direnc gosterecek.

Beraberlik durumunda ise hem Goztepe'nin Avrupa sansi ciddi manada azalacak, hem de Konya dusme tehlikesiyle son haftaya girecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt