Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.822
- 2.349
- 1.913
Hocam Ciguli nedir allasen kafan mı iyi artık beni bile çıldırttıın yav arda nedir ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 m'den topa vurarken hoca mı ayağını bağladıMostafaya bitirecen hocam
Piskolijik olarak evet.1 m'den topa vurarken hoca mı ayağını bağladı
Ne yaptığından kendisinin bile zerre haberi yok, bu maçta eleniriz bu sefer de Diagne / Feghouli filan kenara gelir Mohamed Babel 'le çıkar lig maçına daEmre K'yi silmis gibi
Hadi geçen sene merkezde oynatacak solak oyuncumuz yoktu, oynattık ki bence mevkisi olmamasına rağmen fena bir performans da vermedi. Sol ayaklı sağ kanat istiyorum diyip elinde bu mevkinin oyuncusu olan solak adamı oynatmıyorsun.Ya adamı oynatsa bile kanat oynatmıyor ki. Merkezde oynatıyor duayen büyük taktisyen. Emre Kılınç Sivas'ta hiç merkezde oynamadı hep kanat oynadı ama adamı geçen sezon ısrarla hep merkezde oynattı.
Arda dısında çok mantıksız kadro değil bence.Ardanın turkiye kupasında bile oynamaması lazım.Sonucta rakip topu tamamen verecek.Biraz dar alan becerisine ihtiyaç var
Srlcuk ve necati öyle bi şey diyebilcek kapasitede olsa yanına almaz ztnBu terimin eline 5-6 tane messi ver gene birsekilde cöp oyunculari ilk onbire koyar. Resmen alzheimer olmus kendisi. Bazi oyuncularin nekadar kötü oldugunu unutuyor, onu gectim bu selcuk ve necati hic mi demiyor hoca ne alaka diye? Gerci deseler onlarda hasan gibi postalanir.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Piskolijik olarak evet