St. Johnstone Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

Hocam Ciguli nedir allasen kafan mı iyi artık beni bile çıldırttıın yav arda nedir ya

Negatif enerji yayanlari mihlasalar ne guzel olur rahat kafa ile mac izleriz

Gösteri güzel de 11 rezaletin rezili

malesef hatali bir kac tercih mevcut.
mac basliginda uzun uzadiya bir yorum getirmistim bu minvalde.

ilk macta devre arasi degisiklikleri ile bizde olan momentumu rakibe vermistik - umarim bu aksam benzeri olmaz.

kanimca , degisiklerde - > zamanlama - > dogru profil tercihi - > iceri giren ve oyundan cikan ozelinde...kritik.

Arda izlemek için gittim d smarta para gömdüm şaka gibi. Onyekuruyu aldırmadi evladı için şimdi de her maç oynatıyor sifir etkiyle.

Bu terimin eline 5-6 tane messi ver gene birsekilde cöp oyunculari ilk onbire koyar. Resmen alzheimer olmus kendisi. Bazi oyuncularin nekadar kötü oldugunu unutuyor, onu gectim bu selcuk ve necati hic mi demiyor hoca ne alaka diye? Gerci deseler onlarda hasan gibi postalanir.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya adamı oynatsa bile kanat oynatmıyor ki. Merkezde oynatıyor duayen büyük taktisyen. Emre Kılınç Sivas'ta hiç merkezde oynamadı hep kanat oynadı ama adamı geçen sezon ısrarla hep merkezde oynattı.
Hadi geçen sene merkezde oynatacak solak oyuncumuz yoktu, oynattık ki bence mevkisi olmamasına rağmen fena bir performans da vermedi. Sol ayaklı sağ kanat istiyorum diyip elinde bu mevkinin oyuncusu olan solak adamı oynatmıyorsun.

El etek öpseydi belki Emre de oynar gerçi bilemiyorum. Kadroya girmenin yolu el etek öpmekten geçiyor.

Arda dısında çok mantıksız kadro değil bence.Ardanın turkiye kupasında bile oynamaması lazım.Sonucta rakip topu tamamen verecek.Biraz dar alan becerisine ihtiyaç var

Aynı kanaatteyim, en azından fegh ile arda aynı anda sahada olmamalıydı. Kanat için bana göre fegh de arda da artık kaldıramıyorlar, fizikleri yeterli değil. Ancak orta alanda fegh bir adım önde bence.. bu türü geçelim, Getson ve yaratıcı bir kanat transferi olacak inş. O zaman fegh ve Arda’ya ihtiyaç duymaz hoca..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu terimin eline 5-6 tane messi ver gene birsekilde cöp oyunculari ilk onbire koyar. Resmen alzheimer olmus kendisi. Bazi oyuncularin nekadar kötü oldugunu unutuyor, onu gectim bu selcuk ve necati hic mi demiyor hoca ne alaka diye? Gerci deseler onlarda hasan gibi postalanir.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Srlcuk ve necati öyle bi şey diyebilcek kapasitede olsa yanına almaz ztn

Geri
Üst Alt