Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.424
- 21.308
- 2.098
En güzel tarafı da bu.Bravo Altınordu, 1 adet İZMİR takımı daha süper ligde.
İzmir çok daha fazlasını hakediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En güzel tarafı da bu.Bravo Altınordu, 1 adet İZMİR takımı daha süper ligde.
Maç seyircili olsa rahat kavga çıkardı kocaeli sakarya maçındaÇok iyi oldu. Samsunspor seneye gelsin tabii lige sıkıntı değil ama ikinci bir İzmir takımı gerekiyordu Süper Lig'e. Bu da umarım Altay gibi köklü bir takım olur tabii. Giresunspor da Adana Demirspor da Altay da lige kültür katarlar. Yavaş yavaş belediye takımlarından arınmalı lig ve bunun için de böyle köklü takımlar yavaş yavaş ait oldukları yere yeniden gelmeliler. Umarım TFF 2. Lig Play-Off finali de Kocaelispor-Sakaryaspor olur. Onlardan da birisi gelirse TFF 1. Lig'e çok iyi olur.
zurnayaka 3.lig playoffunda ne yaptı takip edemedimBravo Altınordu, 1 adet İZMİR takımı daha süper ligde.
Bizim takımda ordan gol atacak 1-2 topçu ya çıkar ya çıkmaz
inş leğen beyAltay bitik topçulardan kurulmuş yaşlı 1 takım, hakem bugun resmen altınordunun sahada dayak yemesine müsade etti adil bir hakemle altınordu eler
kıskanç bir postAltay bitik topçulardan kurulmuş yaşlı 1 takım, hakem bugun resmen altınordunun sahada dayak yemesine müsade etti adil bir hakemle altınordu eler
Çok net.Maç seyircili olsa rahat kavga çıkardı kocaeli sakarya maçında![]()
zurnayaka 3.lig playoffunda ne yaptı takip edemedim
Kalamadık play offa. 1-2 tane futbolcuya benzer adam var o kadar ne olacak başka.
Ben saldım ya artık Karşıyaka futbol şubesini. Bir halt olacağı yok.
Keşke komple kapansa da futbol şubesinin parası da basketbola aktarılsa.
Flütyakayı kutlarızKalamadık play offa. 1-2 tane futbolcuya benzer adam var o kadar ne olacak başka.
Ben saldım ya artık Karşıyaka futbol şubesini. Bir halt olacağı yok.
Keşke komple kapansa da futbol şubesinin parası da basketbola aktarılsa.
bizim Sakarya kac yıldır finalde gümlüyor. bu senede gümlerMaç seyircili olsa rahat kavga çıkardı kocaeli sakarya maçında![]()
Dünyaları harcadilar yahu. Bu zamana kadar bu kadar para harcanmamistir.Altınordu çok iyi mücadele etti valla. Samsun seneye Djedje dışında herkesi yollasın baştan bir kadro kursun daha iyi olur. Forvetleri leş defansı leş