ST1.L 20/21 Playoff YF M:2 | Samsunspor 2-2 Altınordu | MS | 22 Mayıs | TRT Spor

Çok iyi oldu. Samsunspor seneye gelsin tabii lige sıkıntı değil ama ikinci bir İzmir takımı gerekiyordu Süper Lig'e. Bu da umarım Altay gibi köklü bir takım olur tabii. Giresunspor da Adana Demirspor da Altay da lige kültür katarlar. Yavaş yavaş belediye takımlarından arınmalı lig ve bunun için de böyle köklü takımlar yavaş yavaş ait oldukları yere yeniden gelmeliler. Umarım TFF 2. Lig Play-Off finali de Kocaelispor-Sakaryaspor olur. Onlardan da birisi gelirse TFF 1. Lig'e çok iyi olur.

Bizim takımda ordan gol atacak 1-2 topçu ya çıkar ya çıkmaz

Altınordu'nun son dk golü ve sevinci çok iyiydi yav
Gönlümden geçen Altay
Ama bakalım Altınordu da gelebilir fark etmez

Çok iyi oldu. Samsunspor seneye gelsin tabii lige sıkıntı değil ama ikinci bir İzmir takımı gerekiyordu Süper Lig'e. Bu da umarım Altay gibi köklü bir takım olur tabii. Giresunspor da Adana Demirspor da Altay da lige kültür katarlar. Yavaş yavaş belediye takımlarından arınmalı lig ve bunun için de böyle köklü takımlar yavaş yavaş ait oldukları yere yeniden gelmeliler. Umarım TFF 2. Lig Play-Off finali de Kocaelispor-Sakaryaspor olur. Onlardan da birisi gelirse TFF 1. Lig'e çok iyi olur.
Maç seyircili olsa rahat kavga çıkardı kocaeli sakarya maçında :)

Maç seyircili olsa rahat kavga çıkardı kocaeli sakarya maçında :)
Çok net. :D Ama kavga edebilecek taraftara sahip takımlar da olmalı üst liglerde. Mesela Karşıyaka-Göztepe ve Adanaspor-Adana Demirspor ve Kocaelispor-Sakaryaspor maçları olsa Süper Lig'de mükemmel olmaz mı? Özledik böyle takımları ve aralarındaki gergin rekabetleri.

zurnayaka 3.lig playoffunda ne yaptı takip edemedim

Kalamadık play offa. 1-2 tane futbolcuya benzer adam var o kadar ne olacak başka.

Ben saldım ya artık Karşıyaka futbol şubesini. Bir halt olacağı yok.

Keşke komple kapansa da futbol şubesinin parası da basketbola aktarılsa.

Altınordu çok iyi mücadele etti valla. Samsun seneye Djedje dışında herkesi yollasın baştan bir kadro kursun daha iyi olur. Forvetleri leş defansı leş

Kalamadık play offa. 1-2 tane futbolcuya benzer adam var o kadar ne olacak başka.

Ben saldım ya artık Karşıyaka futbol şubesini. Bir halt olacağı yok.

Keşke komple kapansa da futbol şubesinin parası da basketbola aktarılsa.

ben play-offa kaldınız sanıyordum en son baktığımda play-off hattındaydı

Altınordu çok iyi mücadele etti valla. Samsun seneye Djedje dışında herkesi yollasın baştan bir kadro kursun daha iyi olur. Forvetleri leş defansı leş
Dünyaları harcadilar yahu. Bu zamana kadar bu kadar para harcanmamistir.
O derece para harcayip nadir çiftçiye falan kalmak alkışlanacak iş.
Direkt kapatılsın bu kadar para boşa atılamaz.
Keza başkan zaten bırakacak, Samsunspor daha da çıkamaz

Geri
Üst Alt