Stadyum | TRT Spor

Cevap: Futbol Ateşi | Stadyum Pazar - TRT

Maçın son dk larını trt canlı vermiş... Yeni gördüm ben de...

[video=youtube;nNS4O7KIXLU]https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nNS4O7KIXLU&feature=endscreen[/video]

2:30 da başlıyor...

Aslan Ayhanımız ve Aslan Hakanımız stadyumda konuklar şu an.

Arif Erdem Futbol Ateşi'nde!

Arif Erdem Yorumculuk Yapacak

Bir dönem Galatasaray'ın, efsane futbolcularında biri olan ve son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye'de teknik direktörlük yapan Arif Erdem, artık TRT Spor'da maçları yorumlayacak.

arif-erdem-yorumculuk-yapacak-3871587_3667_o.jpg

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından teknik direktör Arif Erdem de futbol yorumculuğuna soyundu. Maraton.com.tr'nin haberine göre TRTSpor Futbol Ateşi programı Lig Tv'ye giden Tümer Metin'in yerini Arif Erdem ile doldurdu.

Bu sezon takım çalıştırmayacak olan Arif Erdem bundan böyle Cumartesi, Pazar ve Pazartesi geceleri Tunç Elibol ve Bünyamin Gezer ile Futbol Ateşi'nde günün maçlarını yorumlayacak. (Cihan Haber Ajansı)

Adamın Dibi'nin Yorumu : Tümer hıyarının yerine geliyomuş süper :ayatollah:​

Arif iyidir güldürürde:D

Maçın son dk larını trt canlı vermiş... Yeni gördüm ben de...

[video=youtube;nNS4O7KIXLU]https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nNS4O7KIXLU&feature=endscreen[/video]

2:30 da başlıyor...

08:10'da Mehmet Topuz, Şükrü Hanedar'ı itiyor. Pislik herif.. :ays:

ayı volkan var futbol ateşinde. bi hocaları çıkar bi futbolcuları çıkar tvye. perşembe de azize çıkcakmış ntvye.

bi gaz alma operasyonu mu var yoksa taraftarı yeniden gazlama operasyonu var bilemedim ama bişeyler oluyor. yoksa bi hafta içinde hoca futbolcu başkan ardarda tvye çıkmaz.

bi gaz alma operasyonu mu var yoksa taraftarı yeniden gazlama operasyonu var bilemedim ama bişeyler oluyor. yoksa bi hafta içinde hoca futbolcu başkan ardarda tvye çıkmaz.

adamlar cok kötü durumda

simdi konusmazlarsa, 2-3 hafta icinde puan kayiplari olursa, kiyamet kopar

ki, büyük ihtimal puan kayiplari olacak fenerde, buna hazirliyorlar taraftarini

adamlar resmen beyin yıkıyo Türkiyenin en iyi kadrosu bizde diye.

Muslera matematiksel olarak benden iyi dedi volkan

Sent from my Turkcell T10 using Tapatalk 2

yanlız fena gazlıyor medya bunları bi ara bunlara çakarsak fena patlama olur malum gaz bu hepsi havaya uçar:asd:

bütün fenevliler durmadan en iyi kadro bizde diyo. fenevli olmayan objektif bi kişi dese vallahi billahi inancam ama bi tane bile yok :D:D:D:D:D

Ersin Düzen meirelese iyi giydirdi.. yaptığı faule yazık meslektaşının ekmeği ile oynuyorsun dedi

azize canlı yayını basacak birazdan telefon etti

şuan yaptıkları çok mu komik iğrenç bi program

Geri
Üst Alt