- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Bunu alacaz da orada ne yapacaz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kararımı değiştirip seneye 7ci yabancı olarak %100 chuck davis kalmalı,bu akıl+yetenekle rahat El'de oynar
Adamsın Vlado reyiz![]()
Ulan Dorsey yada Bernard James falan olsa napardık bu takım bunlara bilemiyorum![]()
Rotasyonumuz keşke biraz daha geniş olsaydı keşke
![]()
Dursun Özbek, Abdi İpekçi'de maçı izlemeye gelen Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari'yi karşıladı.
James zaten rezalet bir basketçiydi dorsey de gitmeseydi chuck reisi almıcaktık. Yani iyi oldu iyiseneye de sağlam bir uzun gelirse lasme 4te yeni uzun 5te chuck reis de rotasyonda fena yardırırız.
Umarım yaparız ama çok zor bu rotasyonla.
Ya rotasyon anlamında kim olursa olsun daha iyi olurdu demek istiyorumJames zaten rezalet bir basketçiydi dorsey de gitmeseydi chuck reisi almıcaktık. Yani iyi oldu iyiseneye de sağlam bir uzun gelirse lasme 4te yeni uzun 5te chuck reis de rotasyonda fena yardırırız.
Kafan mı güzelValla ben böyle iyi bir oyun beklemiyordum helal olsun lan size , yenilseniz de helal olsun . Kazanırsak oradaki her türlü tahrike dayanın Koçlar. Olur da yenerseniz orada da var ya bunlar harbi kuş gribi olur topluca . Zor orada yenmek ama yenemeseniz de Canınız sağolsun. Eurocup takımı hahah diye alay edip de 3-0 süpürürüz diyen karşı tarafa da selamlar .
Sent from my iPhone using Tapatalk