STBL 15/16 YF M:4 | Galatasaray Odeabank 75-82 Fenerbahçe | M.S | 31 Mayıs

Adamsın Vlado reyiz :D

Ulan Dorsey yada Bernard James falan olsa napardık bu takım bunlara bilemiyorum :D

Rotasyonumuz keşke biraz daha geniş olsaydı keşke

Tükür Micov Reyiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

CjzW8hmUYAEw9qT.jpg

CjzVphLUgAAXxzA.jpg

Dursun Özbek, Abdi İpekçi'de maçı izlemeye gelen Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari'yi karşıladı.

Mc'yi nadir savunanlardanım ama şu savrukluğu acaba dedirtiyor hala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunları burada yenip orada çileden çıkarmalıyız ve son topa kadar zorlamalıyız. Zaten sapıtır taraftarıda fenerasyonuda 3 değil 13 anons yaptırmalıyız iyi oyunumuz ile ve her basket sonrası sevinmeden alanımıza geçelim ya hepsi uyur yada sahaya girer aptallar... 3 anons yapılmamış ya Harun'a sormak lazım sana sövülünce anons yapılıyor bizim hoca ve oyuncuya sövülünce yapılmıyor hatta teknik faul çalınıyor ya... İşte sen ve fenerasyonun bu nedenle rezil ve kepaze... Az kaldı Harun takımını sen bile kurtaramayacaksın

Şu takımla ne kadar gurur duysak az. Yine muazzam savunma yaptık. Switch savunması neredeyse kusursuz. Chuck Ülker'in uzunlarının ikili oyunlarına 4 tane kritik müdahale yaptı ki hücumda da inanılmaz verimli oynuyor. Micov çok enteresan adam. Hücumda sıcaklığını kaybedecek oyunun dışında diye düşünüyorsun adam alev alev yanıyormuş gibi şut gönderiyor. Buz adam resmen. Ciddi faul problemi yaşamamız da avantajımız oldu. İlk yarı bizim için iyi geçti. Umarım ikinci yarıda da aynen devam ederiz.

Adamsın Vlado reyiz :D

Ulan Dorsey yada Bernard James falan olsa napardık bu takım bunlara bilemiyorum :D

Rotasyonumuz keşke biraz daha geniş olsaydı keşke

James zaten rezalet bir basketçiydi dorsey de gitmeseydi chuck reisi almıcaktık. Yani iyi oldu iyi :D seneye de sağlam bir uzun gelirse lasme 4te yeni uzun 5te chuck reis de rotasyonda fena yardırırız.

o melihin qükünü koparın Allah aşkına

CjzVphLUgAAXxzA.jpg

Dursun Özbek, Abdi İpekçi'de maçı izlemeye gelen Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari'yi karşıladı.

Senin gibi başkanın eline ozurayım

Seyircisiz diye Abdi İpekçiye geliyoruz diye posta koyan bu yönetici görünümlü holiganın elini sıkacağına salondan kovman gerekir

Ne diye o kadar açıklama yaptınız derler adama

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Valla ben böyle iyi bir oyun beklemiyordum helal olsun lan size , yenilseniz de helal olsun . Kazanırsak oradaki her türlü tahrike dayanın Koçlar. Olur da yenerseniz orada da var ya bunlar harbi kuş gribi olur topluca . Zor orada yenmek ama yenemeseniz de Canınız sağolsun. Eurocup takımı hahah diye alay edip de 3-0 süpürürüz diyen karşı tarafa da selamlar .

3. periyodun başı çok önemli. Hızlı ve sert oynayıp farkı kapamaya çalışacaklar ancak tempoyu düşürüp buna izin vermemeliyiz.

Zanlı O.B: "Amacım antrenöre tükürmek değildi. Ona geldiği için çok üzüldüm. Maçtan sonra yanına gidip özür dileyecektim ama ulaşamadım."

hani bi laf var ya .... misin sabaha mı bırakırsın.hayvanlar bile senden sağduyulu davranır andaval herif

James zaten rezalet bir basketçiydi dorsey de gitmeseydi chuck reisi almıcaktık. Yani iyi oldu iyi :D seneye de sağlam bir uzun gelirse lasme 4te yeni uzun 5te chuck reis de rotasyonda fena yardırırız.
Ya rotasyon anlamında kim olursa olsun daha iyi olurdu demek istiyorum :D

Çünkü bu oyuncular çok yoruluyor, uzun süre kafa kafaya götürsekte onlar rotasyonla oyuncularını dinlendiriyor, biz ise dinlendiremediğimiz için oyuncularımız ilerleyen dakikalarda saçmalıyor doğal olarak doğru kararları veremiyorlar.

Duşan Cantekin falan giriyor oyuna :D James ondan iyidir herhalde
Oyuncuları dinlendirip fena katkı vermeyecek bir uzun daha olsa iyi olurdu bunu demek istedim

Ergin hocaya 10 milyon euroluk bütçe verelim, düzgün bir takım yaratsın bu şikeci ÜLKERSPOR'u her yerde tokatlarız biz

Valla ben böyle iyi bir oyun beklemiyordum helal olsun lan size , yenilseniz de helal olsun . Kazanırsak oradaki her türlü tahrike dayanın Koçlar. Olur da yenerseniz orada da var ya bunlar harbi kuş gribi olur topluca . Zor orada yenmek ama yenemeseniz de Canınız sağolsun. Eurocup takımı hahah diye alay edip de 3-0 süpürürüz diyen karşı tarafa da selamlar .

Kafan mı güzel

Geri
Üst Alt