Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"
Sana ne.Adamın inancından.Biri de çıkıp ben de inananları ciddiye almam dese ne yapacaksın?İnsanları dinine göre mi değerlendiriyorsun.Ateistide,Müslümanı'da,Budisti de benim kardeşim.Öncelikli olan kişiliktir.Ateistleri aşağılamak aynı zamanda inandığın dinini aşağılamaktır
Ateist insanları hiç bir zaman ciddi bulmam.Özellikle Türkiyedeki Ateistlerin İslamı hiç öğrenmeden Kuranı açıp okumadan Yanlış kaynaklara yöneldikleri için Ateist olduklarını düşünüyorum.Hristiyana,Yahudiye saygım vardır ama Ateistlere fazla bir saygım yoktur.Nihayetinde Hesap verme korkusu olmayan bir insan yalan da söyler, hırsızlık da yapar her türlü pisliği rahatlıkla yapabilir.Rabbim her ne kadar vicdan vermiş olsa da insana Ateistlerin bir çoğunun kendilerine de saygılarının olmadığını düşünüyorum.O nedenle Ateist insanlardan mümkün olduğu kadar uzak durmak istiyorum
Allah inancı olmayan insanların da Kuranı Kerimi okumayan onun mükemmeliğini göremeyen insanlar olduğunu düşünüyorum.Sadece Kuranı Kerimi okuyarak bile Rabbimin varlığından %100 emin olabilirsiniz.Ama Kuranda da denildiği gibi Artık bazılarının Kalbi mühürlenmiştir ve Onların gözlerine perde inmiştir.Artık onlar için Kötü bir azap vardır.
Yani bazı insanlara ne kadar anlatsan bile anlayamazlar...Rabbim vaadini gerçekleştirdiğinde onlar için kötü bir azap vardır artık.Ama yine de Ateist olan varsa lütfen önyargılarını yıkıp biraz Kuran okuyup İslamı araştırsın.Kuranın edebi şekline dikkat etsin.Kalbinde ufacık bile iman ateşi varsa tabi (ama ben eminm herkesde var).
Sana ne.Adamın inancından.Biri de çıkıp ben de inananları ciddiye almam dese ne yapacaksın?İnsanları dinine göre mi değerlendiriyorsun.Ateistide,Müslümanı'da,Budisti de benim kardeşim.Öncelikli olan kişiliktir.Ateistleri aşağılamak aynı zamanda inandığın dinini aşağılamaktır