Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Benimde ayar olduğum yer bu zaten.Yap,et anasını ağlat ortalığın.Sonra hiçbişey olmamış gibi en iyi müslümanlarla yanyana cennete git:D Başından adam gibi yaşasalar.
Hiç kimsenin hiç kimsede zerre hakkı kalmayacakdır.Mesela senin bende hakkın kaldıysa ve ödemeden öldü isem mahşer günü (bu sadece para değil bir insana her türlü haksızlık yapılabilir) sevaplarım var ise bendeki hakkın miktarınca sevap benden alınıp sana verilir eğerki bende sevap yok is sendeki günahlardan bendeki alacağın miktarınca alınıp bana eklenir.Allahın adaleti zerresi zerresinedir ve herşeyin üstündedir.

İşte bu bilim ve inanç hakkındaki en büyük örnektir. Bilim kanıt ister.

Din zaten bilimsel bir teori değil ki kanıt istesin. İnançlar kalben olur, mantık aranacak, kanıt istenecek bir durum değildir. İnanıp, inanmamak kişinin kendi tercihidir. Ama insanoğlu akıllı olduğu için aklına yatana inanmak zorunda kalıyor, kendini rahat hissettiğin pozisyona inansan böyle bir ikilem yaşamayacaksın.

Orada anlatılan Barnabas İncil'i inanan Hristiyanlardan bahsediyor. Ah şu kayıp kitap bulunsa da içerisinde yazılanları okusak. :)

O kitabın bulunması şuanki Hristiyanlığın sonunu getirebilir. :) Zaten bulunsa bile ilk önce Vatikan'ın ne yapıp edip, yayılmadan el koyacağı söyleniyor.

Neye dayanarak inanmislar peki? Biri dedi diye mi?

Dunya boganin boynuzlari ustunde duruyor diye bir geyik de varmis zamaninda. Onun nasil kolpa oldugu kanitlandiysa Hawking reisin dedigi gibi yaratici falan onlar da tez vakitte ayni muameleyi gorur.

Hayır. Bu mükemmel dünyanın ve evrenin kendiliğinden oluşacağını sanmadıkları için.

Neye dayanarak inanmislar peki? Biri dedi diye mi?

Dunya boganin boynuzlari ustunde duruyor diye bir geyik de varmis zamaninda. Onun nasil kolpa oldugu kanitlandiysa Hawking reisin dedigi gibi yaratici falan onlar da tez vakitte ayni muameleyi gorur.

Bende senin kolpa olduğuna inanıyorum...

Aksini ispatla..:)

O kitabın bulunması şuanki Hristiyanlığın sonunu getirebilir. :) Zaten bulunsa bile ilk önce Vatikan'ın ne yapıp edip, yayılmadan el koyacağı söyleniyor.

Yerini aslında herkes biliyor ama orayı kazıp onu çıkarmak hiç kimsenin işine gelmiyor. Özellikle Vatikan gibi bu işten rant sağlayanların işine hiç gelmiyor.

Hayır. Bu mükemmel dünyanın ve evrenin kendiliğinden oluşacağını sanmadıkları için.

aynen, bunca düzen nasıl tesadüf olabilirki, en basitinden insan bir kendine baksın vücut yapısına, iç organlarına, işleyişine falan herşeyde müthiş bir ahenk uyumluluk ve düzen var, bu müthiş sanatı sadece Yaratan icra edebilir.

Yerini aslında herkes biliyor ama orayı kazıp onu çıkarmak hiç kimsenin işine gelmiyor. Özellikle Vatikan gibi bu işten rant sağlayanların işine hiç gelmiyor.

Ben bilmiyorum..:D Barnabas da değiştirilmiş ama daha az bir değişime uğramış bir kitap değil mi..?

Allah'a inanmayanlar,onu görmediklerindendir.Peki Allah bu kullarına neden kendini göstersin? Bu kadar çok dengesiz insan varken,Allahın cemaliyle de dalga geçerlerdi

Allah dalga malzemesi olmamak icin mi kendini gostermiyor? Bence en buyuk kanit budur.

Ben bilmiyorum..:D Barnabas da değiştirilmiş ama daha az bir değişime uğramış bir kitap değil mi..?

Barnabas İncilini Barnabas ismini yahut mahlasını taşıyan, Hz İsa'nın anlattıklarını birebir kitaba döken kişidir. Aslında kutsal kitap değildir, sadece Hz. İsa'nın ağzından dökülenleri birebir kitaba yansıtmış, bir nevi günlüktür.

Yeri içinde Konstantin, çemberlitaştaki dikilitaşın altına gömdü diye söyleniyor. O da varsayım ama hiçbir arkeolog nedense bir kazı çalışmasında bile bulunamıyor; Rantcılar bırakmıyor ki kazsınlar.

Bu konunun gidişatı Hayri gibi birinin gelmesi ile anlamını yitirmiştir...

Haydin Esen Kalın...

Gitmeyin yha

Allah dalga malzemesi olmamak icin mi kendini gostermiyor? Bence en buyuk kanit budur.

İnanırsın inanmazsın bu benim sorunum değil de.Bak şimdi Toshack filan diyorsun.Daha burda dalga geçiyorsun.Kim bilir cemalini görsek,kimler dalga geçerdi.Allah'ta herşeyi önceden görür.

Üstad yapma bazı insanlar hassas sonra konu kapanıyor. Senin gibi "Tecrübeli üyeler" bunu yapmamalıdır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt