STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cok fena koyacaz bu eziklere ;)

Bundan sonra sadece kazandığımız maçlardan sonra foruma geleceğim.

Yenilince isyan edenleri anlıyordum ama fener yenip biz daha maçımızı oynamadan karalar bağlayanları anlamak mümkün değil.

Bkz: Bizden cacık olur mu

bugünkü hakemi gördükten sonra anladımki bu fenerasyıon şampiyonluğu bize yar etmeyecek.. playoff saçmalığıyla şampiyonluğumuzu çalacaklar

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 15 Nisan

Çok büyük öz güven kazandılar. Hayırlısı olsun.

Futbolcular, Fatih Hoca, yönetim ve Taraftar önümüzdeki iki finale odaklansın yeter. Bu iki final maçını kazandıkmı diğer 4 maçta isterse fenerasyon, Şikebahçe yerine Barcelonayı getirsin.

Ligin adını Şampiyonluk grubu koyunca şampiyon gibi mücadele olucak sanıyordu herkes trabzonun beşiktaşın heryeri şampiyon grubu olsa ne olur zaten iddiaları kalmayınca mental olarakta bırakıcaklar mücadeleyi sanmayın trabzon bizim maçta köpek gibi oynıyacak tatil modunda takılıcaklar bjk ve trabzona gelen geçen sallar bugünki gibi 2 maç için 12 maç oynanıyor

Şampiyonluk gitti diyenler neyin kafasını yaşıyor?

Biz daha sahaya çıkmadık adamlar evlerinde bir galibiyet aldı sadece. Evet play-off saçmalık ve hakeden hakkını alamayabilir ama bi durun bu ne ya :D

Trabzon'un bütün futbolcuları karı gibi, ruhsuz.

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 15 Nisan

Sen ilk yazdığın mesajla sonraki yazdıklarının ne alakası var.Ben ilk mesajına cevap veriyorum sen hala başka yerlere çekiyosun.Şaçma sapan düşüncelerini kendine sakla.Eğer hala illa fark görmek istiyosan haftaya Arenaya gel.

Bırakın şu mızmızlanmayı,yok play off muş,5 puan farkla şampiyon olamıyorsan hiç olma,sanki önceden biliyorduk 9 puan fark atacağımıza,bir daha diyorum aslında ben içten sevinmiştim play off kararına,tüm kadrosu değişen takım şampiyon olamaz diyordum.Sen şimdiden karalar bağladığına göre güven yok galiba takıma...Maçın başından beri insanın moralini bozmaktan başka birşey yapmadınız,güvenmiyorsanız bir gidin yahu.Aylar sonra ilk sinirlendiren adam olmayı başarttın.Bravo.:) Neyse bu kadardı fazla abartmayacağım.:)

f5i deplesmanda bizde yenemiyoruz , ayrıca tsnin kadro kalitesi baya düşük geçen senenin en iyi 2 adamı zaten bizde umutu da sattılar , kimle yeneceklerdi pek umutlu değildim ama sanki favori ts miş te yatmış gibi izlenim yaratılmış ... trabzon içerde yensin f5 i yeter .

he ayrıca bu korku ne anlamadım ,boluya samsuna gelene geçene yenilen bjk den mi korkuyoruz, yoksa dillendiremediğmiz ya arenada f5 i yenemezsek korkusu mu var ? Trabzonu hiç saymıyorum bile bitikler .

bize öyle veya böyle hak ettiğimiz şampiyonluğu vermek zorundalar yoksa oluşacak reaksiyonun önüne geçemezler ...

Ek olarak bu maçlardan , 3 galibiyet alamazsak zaten şampiyon da olmayalım ... N diye bu kadar gerildi herkes anlamıyorum ...

trabzon ve şiketaş fenere kendi sahalarında bile yenilirler, bize karşı yine kendilerini yırtarlar göreceksiniz

Şampiyonluk gitti diyenler neyin kafasını yaşıyor?

Biz daha sahaya çıkmadık adamlar evlerinde bir galibiyet aldı sadece. Evet play-off saçmalık ve hakeden hakkını alamayabilir ama bi durun bu ne ya :D

Öyle diyenler var mı görmedim ama varsa da ne diye cevap veriyorsun tenezzül etme.

inanamıyorum olcan gibi adam!!! la başlarsan zaten intiharla eş değer olur al anektoduda vereyim olcan antepten ayrıldı ve antep 8 galibiyet 1 beraberlik nokta.

Fenerbahçe normal sezona göre bu maçta daha istekli , arzulu ve iyi oynadı.Trabzonspor'da bir o kadar kötüydü.Sonuç olarak Fenerbahçe kendi evinde oynadığı bir maçı kazandı sadece.Şimdi bizim Beşiktaş maçımız daha da önem kazandı.Şu ilk 2 maçta 6 puan şart ilerde ki maçlarda sıkıntı yaşamamak için!

Fener gerçekten çok motive idi ve ezdiler Trabzon'u.

Yarın kazanamazsak Arena'daki maç çok zor olacak. Ama yarın kazanıp Fener'i de yenersek köşeyi döneriz. :D

Fenerbahçe iyi havaya girdi , bakalım bunun sonucu olumlu mu olumsuz mu olacak.

Bazı renkdaşlar çok saçma konuşmuş, Türkiye'nin en iyi takımı henüz sahaya çıkıp sözünü söylemedi. Bunu unutmayın. Biz kazandıktan sonra kuşların ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor.

dediğim gibi ***** bizim 2 maç hariç 4 ünüde alır kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz 5 de 5 yaparak

Geri
Üst Alt