Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
:2aloh1:
İlgnç...
:2aloh1:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlgnç...
Çok büyük öz güven kazandılar. Hayırlısı olsun.
Biz Galatasarayız da siz kimsiniz?Yarın beşiktaş bizi yener, haftaya da arena'da fener yener. Fener şampiyon olur.
İlgnç...
Sen ilk yazdığın mesajla sonraki yazdıklarının ne alakası var.Ben ilk mesajına cevap veriyorum sen hala başka yerlere çekiyosun.Şaçma sapan düşüncelerini kendine sakla.Eğer hala illa fark görmek istiyosan haftaya Arenaya gel.
f5i deplesmanda bizde yenemiyoruz , ayrıca tsnin kadro kalitesi baya düşük geçen senenin en iyi 2 adamı zaten bizde umutu da sattılar , kimle yeneceklerdi pek umutlu değildim ama sanki favori ts miş te yatmış gibi izlenim yaratılmış ... trabzon içerde yensin f5 i yeter .
he ayrıca bu korku ne anlamadım ,boluya samsuna gelene geçene yenilen bjk den mi korkuyoruz, yoksa dillendiremediğmiz ya arenada f5 i yenemezsek korkusu mu var ? Trabzonu hiç saymıyorum bile bitikler .
bize öyle veya böyle hak ettiğimiz şampiyonluğu vermek zorundalar yoksa oluşacak reaksiyonun önüne geçemezler ...
Şampiyonluk gitti diyenler neyin kafasını yaşıyor?
Biz daha sahaya çıkmadık adamlar evlerinde bir galibiyet aldı sadece. Evet play-off saçmalık ve hakeden hakkını alamayabilir ama bi durun bu ne ya![]()