Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık toparlanamayız
aynı olay giolu jolu keitalı sezonda 1-0 yenildik dağıldık yine ona benzer oldu herşey
Quaresma açıkladı. Fenerbahçe karşı var gücümle oynayacağım. Onlara karşı kinim var ve Tayfur Hocayla aramızda özel bir ilişki var. İnşallah dediği gibi olur. Çünkü bu şans varken bu allahsız takımı biz orada yenemeyiz. Çünkü yönetim taraftar olarak bize her türlü pisliği yapacaklar. Biz neden hala pislik yapmıyoruz anlamıyorum ya. Bırakın pislik yapalım şampiyon olalım. Adamların şike yaptığı açıklandı ortaya çıktı göğüslerini gere gere biz buyuz diyorlar. Bizde de kabahat var hem yönetim olarak hem taraftarlar olarak. Herşeye pozitif bakıp sakin sakin izliyoruz. Ulan var mı böyle birşey ? Oldu da şampiyon olamadık. Ne olacak o zaman. İş işten geçmiş olacak herşey..
https://im.htspor.com/2012/04/22/736271_detay.jpg?1335119229
Şuna bakın yaa! Yazık, yazık! Bunu ne Avni Aker de, nede İnönü de yapamaz adamlar! Ama sağolsun bizim taraftardan çıt yok. Daha geçen hafta haklı olduğumuz durumda bile nerdeyse futbolcularımızı öldürüyordular... Bizimkiler anca koreografi hazırlayıp dursunlar. Tamam görsellikte önemli ama herifler kendi stadımızda hertürlü saygısızlığı yapacaklarsa, ben böyle görselliğin içine edeyim!
Takımda birşey eksik ama ne onu düşünüyorum. Ataklara hızlı çıkamıyoruz, bunun nedenide kenar adamlarının iyi olmaması. Kanatlardan adam eksiltip, sıfıra inme olayı yok gibi. Sabriyi ilk 11 tercih ederdim ben olsam. Ani atak yapmıyoruz hep Selçuk, Melo Emre Çolak kurulu oyun deniyor yerleşik savunmaya karşı. Aydın Hakan Baltada kanat olarak yetersiz.
malesef derbilerde sdece öndeyken bagıran bir seyircimiz var :s sanırım biraz da bilet fiyatlarından kaynaklanıyor bu
yönetim : "transfere ihtiyac yok, bu kadromuz ligi sampiyon olarak bitirir"
fenerbahce: " sow'u 15miliyona aldik "
aradaki farka bak