STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

bu arada Baros bir pozision girdi, omuz omuza, kendime dedim "aha simdi düser..." sonuc.. :coffee:

benim sinirim geçmiyo ya ne yapacaz böyle

Quaresma açıkladı. Fenerbahçe karşı var gücümle oynayacağım. Onlara karşı kinim var ve Tayfur Hocayla aramızda özel bir ilişki var. İnşallah dediği gibi olur. Çünkü bu şans varken bu allahsız takımı biz orada yenemeyiz. Çünkü yönetim taraftar olarak bize her türlü pisliği yapacaklar. Biz neden hala pislik yapmıyoruz anlamıyorum ya. Bırakın pislik yapalım şampiyon olalım. Adamların şike yaptığı açıklandı ortaya çıktı göğüslerini gere gere biz buyuz diyorlar. Bizde de kabahat var hem yönetim olarak hem taraftarlar olarak. Herşeye pozitif bakıp sakin sakin izliyoruz. Ulan var mı böyle birşey ? Oldu da şampiyon olamadık. Ne olacak o zaman. İş işten geçmiş olacak herşey..

artık toparlanamayız

aynı olay giolu jolu keitalı sezonda 1-0 yenildik dağıldık yine ona benzer oldu herşey

o zaman rikard vardı şimdi fatih hoca var. takımı toparlayacaktır. haftaya deplasmanda tsyi yenecez herkes görecek.

yönetim : "transfere ihtiyac yok, bu kadromuz ligi sampiyon olarak bitirir"

fenerbahce: " sow'u 15miliyona aldik "

aradaki farka bak

Şampiyonluktan en ufak kuşkum yok. Beni üzen şu şerefsizlerin kendi sahamızda maçtan sonra sevinmesi. Melo'nun şeyi olamıycak TOPuz'un onla dalga geçmesi. Volkan ayısını mutlu etmemiz. Buruk bir şampiyonluk olacak.

Takımda birşey eksik ama ne onu düşünüyorum. Ataklara hızlı çıkamıyoruz, bunun nedenide kenar adamlarının iyi olmaması. Kanatlardan adam eksiltip, sıfıra inme olayı yok gibi. Sabriyi ilk 11 tercih ederdim ben olsam. Ani atak yapmıyoruz hep Selçuk, Melo Emre Çolak kurulu oyun deniyor yerleşik savunmaya karşı. Aydın Hakan Baltada kanat olarak yetersiz.

malesef derbilerde sdece öndeyken bagıran bir seyircimiz var :s sanırım biraz da bilet fiyatlarından kaynaklanıyor bu

o değilde geçen sene şike mike dedik ama bu senede 2 kupayı alırlarsa hiçbir güç fbye ceza veremez daha.

valla şampiyon olacağımıza inanıyorum ama Allah korusun olamazsak ünal aysal'a sormak lazım Türkiyede şampiyon olamayan takımla çempıynz ligde ne yapmayı bekliyosun diye

Quaresma açıkladı. Fenerbahçe karşı var gücümle oynayacağım. Onlara karşı kinim var ve Tayfur Hocayla aramızda özel bir ilişki var. İnşallah dediği gibi olur. Çünkü bu şans varken bu allahsız takımı biz orada yenemeyiz. Çünkü yönetim taraftar olarak bize her türlü pisliği yapacaklar. Biz neden hala pislik yapmıyoruz anlamıyorum ya. Bırakın pislik yapalım şampiyon olalım. Adamların şike yaptığı açıklandı ortaya çıktı göğüslerini gere gere biz buyuz diyorlar. Bizde de kabahat var hem yönetim olarak hem taraftarlar olarak. Herşeye pozitif bakıp sakin sakin izliyoruz. Ulan var mı böyle birşey ? Oldu da şampiyon olamadık. Ne olacak o zaman. İş işten geçmiş olacak herşey..

Ne yapalım hacı, stadı mı yakalım? Derbi bu, kazanırsın kaybedersin, tepki şimdi gösterilmez, MAA şerefsizi çıkıp playy-off oynayacaz dediğinde sokağa dökülecektin, puanlar yarıya indiğinde olay çıkaracaktın, şimdi, takımı desteklemek lazım sadece..

https://im.htspor.com/2012/04/22/736271_detay.jpg?1335119229

Şuna bakın yaa! Yazık, yazık! Bunu ne Avni Aker de, nede İnönü de yapamaz adamlar! Ama sağolsun bizim taraftardan çıt yok. Daha geçen hafta haklı olduğumuz durumda bile nerdeyse futbolcularımızı öldürüyordular... Bizimkiler anca koreografi hazırlayıp dursunlar. Tamam görsellikte önemli ama herifler kendi stadımızda hertürlü saygısızlığı yapacaklarsa, ben böyle görselliğin içine edeyim!

Ortaligi dagitip ceza mi alalim? Kendimize mi ceza verelim? Ne yapalim?

Onlarin istegi bu degil miydi? Taraftari cildirip yabanci maddenin yagmasini saglamak degil miydi?

Galatasaray taraftari en dogrusunu yapti. Son mac olsaydi sag cikamazlardi ordan, ama elimiz kolumuz bagliydi bu mac icin. Yapacak birsey yok. Ceza almamak icin yutkundu taraftar. Daha önemli maclarimiz var.

Takımda birşey eksik ama ne onu düşünüyorum. Ataklara hızlı çıkamıyoruz, bunun nedenide kenar adamlarının iyi olmaması. Kanatlardan adam eksiltip, sıfıra inme olayı yok gibi. Sabriyi ilk 11 tercih ederdim ben olsam. Ani atak yapmıyoruz hep Selçuk, Melo Emre Çolak kurulu oyun deniyor yerleşik savunmaya karşı. Aydın Hakan Baltada kanat olarak yetersiz.

çok doğru nedense bizim futbolcuların arkasından birileri asılıyormuş gibi çıktık hücumlara

Dün kağıda yazdığım ama oynamaya cesaret edemediğim idda kuponu

barcelona-real madrid-2

trabzonspor-beşiktaş-1

galatasaray-fenerbahçe-2

keşke oynasaydım belki tersi çıkardı çünkü ben ne oynasa yatırdığım kuponlarda hep tersi çıktı..

Kareografi şampiyonu ultraslan maçtan adamlar 3 lü çektiriken ne yapıyorlardı onu merak ediyorum.

Feneri ezip geçiyosun oyun oynatmıyosun.Fener - Trabzon maçına bakıyosun Trabzonun tsi yok sonra fener çok iyi oynadı lafları çıkıyor.Sonra biz feneri ezdik Trabzon rakip olamamalı diyosun it gibi direniyo adamlar.Ortada bir komplo var demek de istemiyorum ama normal değil hani.

Farketdiniz mi. Bütün "zor olacak" maclar/ derbyileri iyi oynadik, ve cogunlukla iyi bi netice ile sonlandirdik.

"Kolay, handicap yapariz" dedimiz maclar'da /derbyl'lerde cok zorlandik.

yönetim : "transfere ihtiyac yok, bu kadromuz ligi sampiyon olarak bitirir"

fenerbahce: " sow'u 15miliyona aldik "

aradaki farka bak

arkadaşım bunu neden galip geliğimiz haftalarda yazmıyosun ben hergün bu forumdayım yıktığımız maçlara herşey güllük gülüstanlık bir mağlubiyette hemen yönetime eleştiri bu eleştirini

galip geliğmz haftalarda yazsayın samimiyetine inanırım senin yaptığın skor taraftarlığı

Geri
Üst Alt