STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Allah' tan tek istediğim ve tek duam Kadıköy' de şu kupayı almak.. Allah' ım o günü göstersin başka hiçbirşey istemiyorum..

kupayı alın bayrağı geçirin

çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar

bu oyunla bu takım şampiyon olur!

şimdilik sevinedurun, MAYISLAR Bizimdir!

Biz şampiyon olamayız İnşAllah yanılıyorumdur ama bu forvet(forvet dediğin en az 3 atardı bugün)lerle olmaz MALASEF BUGÜN ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİK :sad007:

Geçin o işleri f5 takımı gaza geldimi her zaman ard arda kazanmaya başlıyor. son maça kadar 3 maçlarını da kazanırlar. asıl bizim bundan sonra tüm maçlarda dikkatli olmamız lazım. avantaj adamların eline geçti maalesef. iş son maça kalacak. zaten son maçta f5 i yenemezlerse ben şampiyonluk falan istemiyorum. sahamızdaki bu mağlubiyetin acısnı çıkartmaları gerekiyor. yoksa hayatta affetmem bu takımı. şampiyon olamazsak ne kombine, ne forma ne de bilet alırım. futbol basket hiç bi maçı izlemem. bırakırım artık maç işini. kendime başka eğlence ararım. bu sene de şampiyon olamayacaksak ne zaman olacağız. bu sen de f5 yenemezsek ne zaman yeneceğiz.

Katılıyorum abi tabiki şampiyonluk daha önemli ama bizimde hakkımız artık deplasmanda bi fener galibiyeti ya bizde bi nefes alalım.

Şampiyonluk şarkısı dusmesin dillerden !

hanıma ve kendime forma bayrak atkı almıştım

hevesim içimde patladı :(

bu sene şampiyon olamazsak futboldan elimi ayağımı çekerim boşa stres

millete bak ya hahahah

bjk den puan beklemeyin 2 maçtada yatarlar ts de öyle kendimizin elindeydi şampiyonluk oda gitti bir ihtimal kayıpsız gidersek son hafta karıköyde yenilmememiz gerekiyor şampiyonluk şansımız ortada yani

sanmıyorum bjk öküz değil ya 4-0 yapsın

k.dköyded bjk becerikli olsa puanda alırdı bakma sen baya kaçırdılar ersnt falan

meloyu sahada gören varmıydı topa dokunup bi olumlu iş yaptımı? nerde bu maçta oynamıcaksa bu saatten sonra fener bütün maçlarını rahat kazanır seriye bağlar bizim tek şansımız son maçta kazanmak yoksa hayal olur gider şampiyonluk bu mal fener takımını yenemiyorsan olma şampiyon ts bjk nın minnetine kaldıysak istemiyorum şampiyonluğu maç 1-1 e gelmiş al bi orta saha koru 5 puanı bakalım ozaman bjk maçında yusuf yusuf ediyorlarmıydı bjk maçında da yeniliyorduk almedia malı kafayı vursa bu kadar halı saha maçına çevirip rakibini ciddiye almazsan yenilirsin HAKETTİK YENİLGİYİ kendimiz kaşındık

Önemli olan kalan 4 maçta bizim ne yapacağımız.Kimse Trabzonspor ve Beşiktaş'tan medet ummasın , Fenerbahçe son maça kadar puan kaybetmez! Bizde son maça kadar kayıp yaşamadan gitmeliyiz.Son hafta bu iş çözülecek gibi futbolcularımızın bu isteğini , arzusunu , mücadelesini gördükten sonra benim hiçbir endişem yok son hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenip en kötü berabere kalıp şampiyon olacağız! Bu maçta ki gibi anormal pozisyon kaçırmamız her zaman olmaz! Şampiyonluğu biz hakediyoruz! Allah'a her zaman hakeden kazansın diye dua ediyorum , dualarımızda er yada geç kabul olacaktır.Belki bu maçta olmadı ama son maç olacaktır! Takıma güvenelim , destekleyelim ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

Mactan geliyorum tek kelimeyle ben böyle bir maç daha önce görmedim rakip ceza alanın onunde oynadık 90 dakika adamlar 3 kere orta sahayı gecti 2 gol oldu, ben böyle şansın içine edeyim, oyuncularada yüklenmek istemiyorum elinden geleni yapmaya calıstılar ama sans dene sey boyle birşeymiş demekki

Hic birseye üzülmedimde Stochun GS formasiyla ypatigi olay benim gercekcesi COK ZORUMA GITI...

Resimi gördükten sonra BUKADARDA olamaz dedim artik....

Geri
Üst Alt