STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

herkesin objektif yorum yapmasini istiyorum avantaj kimde. konunun basinda kaybedersek ibre onlara doner deniliyodu kaybettik bu sefer ibre hala bizde deniliyo. mobildeyimde fiksturu falan da bilmiyorum. iyice sarpa sardi ha

Valla bence avantaj mavantaj bu saatten sonra hikaye.

Maçları kazanacaksın, kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin.

Ben daha sürprizlere gebe diye düşünenlerdenim.

herkesin objektif yorum yapmasini istiyorum avantaj kimde. konunun basinda kaybedersek ibre onlara doner deniliyodu kaybettik bu sefer ibre hala bizde deniliyo. mobildeyimde fiksturu falan da bilmiyorum. iyice sarpa sardi ha

avantaj hala bizde ezdik be tekrardan ezdik ezmekle de kalmadık mal ettik ama girmeyince girmiyor ki onların sahasında ki bu şanssızlığımız illa ki bir yerde kırılacak o sene neden bu sene olmasın o maça 2 puan önde bile girsek biz değil onların stresli olması gerekmiyor mu? Arkada olan kim onlar illa ki açılması gerekecekler boşlukları iyi kullanacağımızı düşünüyorum.

Ibre kesinlikle bizde. Bu hafta Ts'yi ezeriz. Şampiyonluk son maça kalmaz. Son maçta da feneri yener o stadda kupamızı alır geliriz.

ya taktiniz ha ezdik tamamda 6 mac oynanacak ve sonunda 1. kim olursa o sampiyon olacak. heriifler 1 kere gelip atiyo, biz domine ediyoruz atamiyoruz. yine tsye bjkye kotu oynayip alacaklar, sen istedigin kadar iyi oyna onlari sampiyon yapacaklar

Avantaj onlarda eğer iki takımda denk olsa.Onlar tüm maçlarını kazanırsa şampiyonlar .Bizde tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz .Fakat onların avantajı son maçlarını içerde bizle oyanayacaklar.Bizim avantajımız son maçımızı kazanmak zorunda değiliz ,berabere bile kalsak şampiyon oluruz diğer maçlarımızı kazanırsak.

Resme biraz genel bakmak lazım GALATASARAY Bu yılın açık ara en iyi takımı mı? Takımı.

Biz Böyle futbol oynadıktan sonra o top her zaman çizgiyi geçmeyecek değil,

Yine bizim oyuncular her zaman bu kadar beceriksiz olacak değiller,

Benim gördüğüm Gerçek şu ; Bu takım konsantre olduğu her maçı iyi oynuyor sahanın mutlak hakimi olabiliyor,

gelecek sezon 4-5 kaliteli oyuncu ile bu felsefe de olan bir takım Avrupa' nın her takımına her yerde kafa tutabilir.

Okadarda beceriksiz degil bizim oyuncular... Bugün asiri sansizdik okadar...

O G B M A Y P

1- Galatasaray 34 23 8 3 69 24 77

2- Fenerbahçe 34 20 8 6 61 34 68

69 Gol atmisiz.... 24 yemisiz... kötü bir istatik degil 3 besiktasa atik 3 Trabzona atik 3de fenere... bir Macla olacak is degil Bunlar durumlar gayet iyi bizim icin....

Bizimkiler sanki rahat degildi cok baski altinda top oynuyorlarmis gibiydi...

Bu arada elakasi yok ama ben Selcukun Kaptan olmasini istiyorum... En fazla ona yakisiyor.

Kesinlikle rahat değillerdi, gereksiz bir telaş vardı.

Biraz rahat olsalar, fark olurdu.

Avantaj onlarda eğer iki takımda denk olsa.Onlar tüm maçlarını kazanırsa şampiyonlar .Bizde tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz .Fakat onların avantajı son maçlarını içerde bizle oyanayacaklar.Bizim avantajımız son maçımızı kazanmak zorunda değiliz ,berabere bile kalsak şampiyon oluruz diğer maçlarımızı kazanırsak.

Peki Son Macta kendi evinde Ezeli Rakibini sampiyonlugu vermek baskisi olabilcegini hic düsünmüyrmusunuz??? Bence ***** pek rahat olmiyacak... Maclarda hep üstünlügümüzde vardi üstüne Kadiköyde sampiyonluk vermek birde ezeli rakibine bek icn rahat olacak bi durum göstermiyor.,... Merak etmeyin biz onlardan cok daha rahatiz... üstelik inönü macimizida GALIBIYETLE GECIRDIK... ben sahzen en fazla o mactan korkuyordum

ya taktiniz ha ezdik tamamda 6 mac oynanacak ve sonunda 1. kim olursa o sampiyon olacak. heriifler 1 kere gelip atiyo, biz domine ediyoruz atamiyoruz. yine tsye bjkye kotu oynayip alacaklar, sen istedigin kadar iyi oyna onlari sampiyon yapacaklar

tama işte bak şifreyi vermişsin son maç iyi oynamamıza gerek yok oyunu kilitlememiz lazım açılmak zorunda kalacaklar ve bu takım 8 kişi defans yaptığı halde 11 tane %90 gol pozisyonu veriyorsa açıldığında olackları düşün. Bize tek lazım olan azıcık şans çok değil şu anki şanrın yarısı kadar daha olsa yeter.

valla bilmiyorum macin etkisiylede olabilir eski inancim pek yok gibi

Çok sinirliyim hala,ben böyle bir şey hayatımda görmedim,en son sinirden maç bitince oturduğum sandalyeyi 2ye ayırdım

Konuklarımız çoğalmış yine...

bu futbolu bjkye karşı oynasak maç 9-0biterdi

ts ye karşı oynasak maç 10-0 biterdi

bursaspora oynasak 11-0 biterdi

sviasspora oynasak 12-0 biterdi

ama fenere gelince niye böyle oluyor toplar girmiyor anlamıyorum

bu seneki 3 maçtada kadıköydeki ilk20dk hariç top göstermedik ama 1galibiyet 1beraberlik 1mağlubiyet aldık ya olcak iş değil

Sen 29 şut çekip 8 korner kullanıp hayvan gibi pres yapıp rakibi yarı sahadan çıkartmadan 90 dk oynuyorsan ve hala gol atamıyorsan o mevkinin adamlarında çok büyük sorun vardır arkadaş.Sen kaleye 5 metre mesafede topa vurmayı beceremiyorsan çıkıp büyük maçlarda o formayı terletmeyi haketmiyorsun demektir.Bunun bir izahı yok.Kendi sahanda şampiyonluk yolunda en öndeyken en büyük rakibinle oynuyorken bu kadar gol kaçırma lüksüne de sahip değilsin.Sakin oynamak imkansızdı zaten bence doğru olanı da yaptılar.Ama gördükki bir Necati asla büyük maçların adamı değil.Anadolu klüpleriyle oynanan maçlarda banko olmalı onun haricinde ben cinnet geçirip etrafımdakileri kesme noktasına geliyorum.Ama ben yine de inanıyorum ki bu maçın hakkı bizimdi eğer ki biraz daha becerikli bir forvetimiz olsaydı.

Beyler o formayı terletenleri o öpülen armanın değerini biliyorsak eğer maçta sallanan her bayrak yüreğinizde dalgalanıyorsa inanın.Bu lig şampiyonluğu herşeye,herkese rağmen bizim olmalı,Allah'ın izniyle de olacak.21.45'lerimizi söke söke alacağız.Emin olun.Boşuna demiyoruz Türkiye'dir Galatasaray diye...

Bencede sacma sapan pas hatalri yaptiklari oluyordu. cok telase ve aceleci oynuyorduk

Şampiyonluk stresi bence, bir an evvel bitirmek istiyorlardı. Halbuki bu maçlarda sabırlı olmak, sakin kalabilmek önemli.

Örneğin tamam çok pozisyona girdik ama hiç son vuruştan önce ekstra pas düşünen olmadı. Bir de neredeyse tüm vuruşlar körü körüne şut şeklindeydi, hiç atmak istediği yere düzgün plase yapan olmadı.

Fatih Hoca'nın sakin kalmayı telkin etmesi gerekiyor.

Geri
Üst Alt