STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

valla oynattı hakem genelde iyiydi. hakeme b.k atılcak bişey yok. biz kendi beceriksizligimize kurban gittik.

yok merak ettim sadece bugün bi çok kişiye sordum hakemi herkes iyiydi dedi canere kırmızı vermesi lazımdı dediler ama.

yok merak ettim sadece bugün bi çok kişiye sordum hakemi herkes iyiydi dedi canere kırmızı vermesi lazımdı dediler ama.

tekrarına denk gelirsen izle maçı oyun hiç durmadı diyebilirim sürekli top oyundaydı avantajları hep oynattı ikili mücadeleri çalmadı çoğu zaman benim izlediğim bu sezonun en iyi hakem performansıydı

Bu maçın sadece 1 galibi var... O da Digitürk... Adamlar istediklerini aldı mahalesef...

Atamıyanlara attı fenerliler.

Vallahi yeter. Şu başlık down olsun artık..

tamam herkes yatıp zıbarsın iyi geceler güzel insanlar.:)

Ya valla aklıma geldikçe çıldırıyorum,lan bari berabere bitseydi lan.90+2 de baroşun pozisyonu girseydi lan bari,maç boyunca hiçbirşey girmedi o girseydi bari.

4 maç kala 5 puan önde olurduk hala.Yahu çok mu şey istedik ben anlamıyorum ki.

haftasonu hemen gelsinde su macimizi yapalimda insallah fark cikar yine :D

15 saatlik yolda dönüş yolculugum başladı.ses desen kalmadı,moral desen yerlerde.bunların köpek balını anlamadım gitti..

O Necati'yi gördüğüm yerde öldüresim var.

Sayın aysal,macı izlediysen necatının yerine drogbayi koysaydın da su kanibozuk şikeciler nasıl 7 lenir gorseydin!senden de bı sey olmazmış!

Son macı kaybederiz.bunlarda Allah tarafından verilen köpek gibi bir bal var.

Benim gözümde sampiyonluk gitmiştir.

Neco da Antalya'ya defolsun gitsin!

tekrarına denk gelirsen izle maçı oyun hiç durmadı diyebilirim sürekli top oyundaydı avantajları hep oynattı ikili mücadeleri çalmadı çoğu zaman benim izlediğim bu sezonun en iyi hakem performansıydı

özetini izlerken bile heyecandan kalbim çıkacak gibi oldu. maçın tamamını bi kaç gün sonra geçsin izlerim. skoru biliyorum ama ne bileyim belki bi umut bi mucize belki herkes yanlış biliyordur. :)

arenadaki maçtada fırat vardı. o da çok iyi maç olmuştu. süper ligde her hakemin düdük çalacağı pozisyonları hep oynatıyor fırat.

cüneytten kat ve kat iyi.

15 saatlik yolda dönüş yolculugum başladı.ses desen kalmadı,moral desen yerlerde.bunların köpek balını anlamadım gitti..

Sayın aysal,macı izlediysen necatının yerine drogbayi koysaydın da su kanibozuk şikeciler nasıl 7 lenir gorseydin!senden de bı olmazmış!

Allah kolaylık versin.Şöyle bir maçtan sonra o yolculuk hiç çekilmez.Biz burda evde yatamıyoruz,sen ne yapacaksın kim bilir.

özetini izlerken bile heyecandan kalbim çıkacak gibi oldu. maçın tamamını bi kaç gün sonra geçsin izlerim. skoru biliyorum ama ne bileyim belki bi umut bi mucize belki herkes yanlış biliyordur. :)

arenadaki maçtada fırat vardı. o da çok iyi maç olmuştu. süper ligde her hakemin düdük çalacağı pozisyonları hep oynatıyor fırat.

cüneytten kat ve kat iyi.

maçtan çıktım eve geldim hanımda gergin yenildik diye kaçıyor benden :)

kötümüydük falan dedi tek kale oynadık dedim 2 kere geldiler 2 gol attılar bizimkilerin basireti bağlanmış dedi galiba dedim

kimyamız bozuldu ama Fatih hocanın söz verdiği gibi oynadı takım yenilsekte pozitif futbol keyif veren futbol sonuna kadar mücadele aynende öyle oldu rövanştan umutluyum

Sayın aysal,macı izlediysen necatının yerine drogbayi koysaydın da su kanibozuk şikeciler nasıl 7 lenir gorseydin!senden de bı olmazmış!

biz TV basinda kafayi yedik. sizin halinizi düsünmek bile istemiyorum

Ya valla aklıma geldikçe çıldırıyorum,lan bari berabere bitseydi lan.90+2 de baroşun pozisyonu girseydi lan bari,maç boyunca hiçbirşey girmedi o girseydi bari.

4 maç kala 5 puan önde olurduk hala.Yahu çok mu şey istedik ben anlamıyorum ki.

O Barosu da anlamıyorum ulan onu atamayacaksan neyi atacaksın vur kafayı auta atıyor herif ya

Objektif rıdvan ne dedi bugünkü maç için beyler ?

Arkadaslar lütfen hakaret etmeyin. Biliyorum hepiniz üzgünsünüz, ben de üzgünüm ama yapacak bir sey yok. Artik önümüze bakacagiz.

Yeni stadda onların kadıköyde bize kurduğu üstünlük gibi üstünlük kurmayı hayal ediyordum hep

Bir kere başladı mı seri psikolojik baskı ile devam ederdi

3 maç yaptık TT Arena da , ikisini yenildik

Kendi stadımızda geride olmak çok üzüyor beni

maçtan çıktım eve geldim hanımda gergin yenildik diye kaçıyor benden :)

kötümüydük falan dedi tek kale oynadık dedim 2 kere geldiler 2 gol attılar bizimkilerin basireti bağlanmış dedi galiba dedim

kimyamız bozuldu ama Fatih hocanın söz verdiği gibi oynadı takım yenilsekte pozitif futbol keyif veren futbol sonuna kadar mücadele aynende öyle oldu rövanştan umutluyum

Fatih Terim olmasaydı ben bugün bu şampiyonluğu kaybettik derdim. Galatasaray kadıköyde hangi skor gerekliyse onu alır diye düşünüyorum.

Uyutmuyor..

Onları Kadıköy'de darmdagan edicez. O gün sahada Fenerbahce diye birsey olmuyacak. Bu sefer onları kendi evlerinde rezil edicez, 50000 eziğe o günü hayatları boyunca unutamıcakları bir maglubiyet ve bir oyun sergilicez.

Geri
Üst Alt