STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bu arada şöyle bir karar aldım. Derbi kaderlerini ben belirliyorum.

Lazio-Roma maçına oynamıştım geçen sene Lazio'ya vermiştim Roma almıştı. Bu yılda Roma-Lazio derbisi ms1 oynadım lazio aldı. Normalde reale verirdim iddaa'da son maçta barça'ya oynadım real aldı. Dünde GS'a verdim 2 kupondada. Saraçoğlunda fenere 10 basacağım büyük totem alacağız o maçı görüceksiniz.:yenieek::asd:

pegasustaydım kaçan golleri gordukce sinir krizi geciriodum bu sonuc hiç reva değildi allah utandırmasın..

100 tane şut girmesin, onların 2 şutu girsin. Fener Anadolu takımlarının oynadığı futbolun aynısını oynadı. Katı defans, sonra kontraataktan atabilirsen atarsın. Şans sonuna kadar onların yanındaydı. Kimse Terim e yada futbolculara kızmasın. Futbol böyle birşey. Zaten bu nedenle zevkli.

Ancak canımı çok sıkan bir şey var. FB senelerdir, 0 futbolla kazanıyor. Çok yazık oldu emeklere.

1-1 de sakin olmalıydık..

Her şey tamam da, Hakan Balta bir ara ne coştu ya. Gözlerime inanamadım. Bir de iyi ortalar açabilseydi(k)..

1 gün önceki maçı izlemediler mi ki bu kadar gaza geldiler.

terim ujfalusi gibi tecrübelilerin gözünden düşmüş olabilir...

dizginleri ele almalıydı...

belozoğluş bjk maçında var mı....

5 puan farkla kendi sahandaki maça çık, stad tamamen dolu ve güzel bir atmosfer oluşsun. Rakibinin mutlak kazanması gereken bir maçta, çok ama çok sakin olman gerekirken kontrollü bir şekilde maça çıkman gerekirken bu telaş niye?

Bugün kazanıp %90 şampiyonluğu garantileme gibi bir durumun varken bu kadar saçma sapan hatalar yapıp, rakibin kalemize 3 kere gelip bunun 2 tanesini gol yapması rezillik.

Sen tek kale oyna, rakibi yarı sahasından çıkarma, 30 tane net pozisyona gir, sonuç olarak maçtan yenik ayrıl.

Bal dı şans dı demeyi de bırakın arkadaş, bu kadar pozisyona girersen atıcaksın yoksa yenilirsin bizleri de burda kahredersin, DİYECEK ÇOK ŞEY VAR AMA AĞZIMDAN ÇIKMIYOR KELİMELER.

Kimseye birşey demeye gerek yok ne edip edip bu maçı alacaktık ama olmadı:(

Şampiyonluk şansımız azaldı maalesef.

Herkesin amacı malum takımı şampiyon yapmaktı ve bizde bunlara engel olamadık.

Keyif meyif kalmadı.........

5.Mayis.1996.Trabzonspor-Fenerbahce.Nostalji - YouTube

bu takimla gurur duyuyorum... boyle oynasinlar varsin yenilsinler canlari sagolsun...

Şans falan hikaye. O kadar pozisyonu atamamak beceriksizlikden başka bir şey değil. İnşallah böyle devametmezler.

uyuyamadim be.....

Fatih Terim de ama yine bu mac inat etti, ve Baros u oynatmamak icin Necati yi oynatti, NEcati dogru zamanlarda gol atti dogru, ama Baros insani yoruyor, kosuyor.

Neyapalim, yinede inaniyorum, onlarin sahlarinda Sampiyon oluruz^^

Şöyle diyelim uzun yazmaya gerek yok.Dün Real Madridin yenmesine sevinen varsa bugün Galatasarayın yenilmesine üzülmesin..İnanılır bir şey yenilebiliriz.Ama şunu asla unutmayın erkek gibi savaştık.Korkak oynamadık.Gurur duyun şu takımla, yok şu şöyle yaptı bu böyle yaptı şu defans oyuncusu şöyle yaptı aydın bencildi demeyelim..Zaten olayın buraya gelmesi bu gibi futbolcuların çok fazla değişim göstermesi nedeniyle oldu. Fatih Terime saygı duyacak herkes..Kazanırken iyi, kaybederken kötü diye birşey yok.

Abi Yapma etme, Real Madrid fener den kat ve kat daha iyi oynadi, Özil, Ronaldo, Benzema yinede cok zorladi hep Barcayi.

Fener bisey yapmadan yendi, hala inanamiyorum, bir takim neden hep bize gelince okadar balli oluyor

bence kimse fazla üzülmesin. bu takım doğru yolda. Bu oyun anlayışıyla çok işler yapacaz. bu takım bu sene şampiyon olsada olmasada geleceke senelerde devam etmeli. her zaman böyle sürpriz olmaz. Şuna emin olun ki Allah çalışana, hakedene yardım eder. Biz hakediyoruz şampiyon olmayı ve inşAllah olacağız.

Durum 1-1. Santra ile birlikte yakaladığımız bir pozisyon vardı ve 2-1 yapabilirdik.

Soldan yaptığımız ortaya, direk dibinde iki kişi vuramadı.

Alın hafta içi Chelsea'nin Barcelona'ya attığı gol.

2 kişide değil, çok daha zor pozisyon ve 1 kişiyle (kaleciden kalesindeyken) işi bitiriyorlar.

Ve fenere değil Barcelona'ya karşı atıyorlar..

Biz iki kişiyiz, kale boş, Drogba'dan daha kaleye yakınız.

Atamıyoruz arkadaş...

Alın Chelsea'nin golünü seyredin.

Beceriksizliğimize yanın...

[video=youtube;4K_7_MG9uTQ]https://www.youtube.com/watch?v=4K_7_MG9uTQ[/video]

ulan depresyona girdim dünden beri.. ama yok, bu futbolcular çıkıp sahaya alayını yenip şikecileri de karıköyde yenip, ezip, parçalayıp bu kupayı almazlarsa adam değiller ulan..o şampiyonluk bizim O-LA-CAK

bence kimse fazla üzülmesin. bu takım doğru yolda. Bu oyun anlayışıyla çok işler yapacaz. bu takım bu sene şampiyon olsada olmasada geleceke senelerde devam etmeli. her zaman böyle sürpriz olmaz. Şuna emin olun ki Allah çalışana, hakedene yardım eder. Biz hakediyoruz şampiyon olmayı ve inşAllah olacağız.

Aynen katılıyorum. Kaçırdığımız onca pozisyonun biri gol olsaydı şuanda fb nin nekadar aciz olduğu ve rezilliği konuşulacaktı. Ama şans olmayınca olmuyor. 3 maçtada fb yi resmen rezil ettik çok fena ezdik ama olmadı bu sefer. Şans bizim yanımızda değildi. Şampiyonluk gitti diye üzülünecek bir durum yok. Asıl şampiyonluk havasına giren fb liler üzülmeliler. Bu futbolla şampiyon olma hayalleri kuruyorlar. Ben eminimki kadıköydeki maçta aynı bu şekilde bizim ezici üstünlüğümüzde geçecek ve eğer şansda yanımızda olursa o maçı alacağız. Şu da var ben son maça kadar fbeyle aramızdaki puan farkının yine açılacağını düşünüyorum.

Yıllardır olan şey bu işte, fenerde son 10 yıldır bitirici adamlar vardı bizde ise yoktu. Biz hep bastırdık, adamlar attı. Tarih tekerrür etti yine... Suç kimsenin değil yönetimin..

dün kü maç şans olayı değil. becerisizlik sadece.

takım süperdi- ezdik biçtik ama dereden suyu aldık dibi boş bardağa suyu döktü. ne kadar uğraşsakda bardak boş arkadaşlar.

seneye forvet-kanat her neyse planlaması iyi yapılmalı. biz önümüzdeki maça bakalım.

ts deplasmanda devirmek zorundayız. fb kendi evinde bjk yener gibi gözüküyor ama ben beraberer biter diyorum.

öyle veya böyle son maça kadar 1 puanda olsa önde girmeliyiz.

derbi maçlarda şunu anladım. ilk golü bulan taraf biz olucaz ki arkaya yaslanıp oyunu kontrol etmeliyiz. sonra hızlı ataklarla 2 yi aramalıyız. yazık oldu inanın ya yazık

Geri
Üst Alt