STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

off iş ön eleme oynamaya kadar gelmiş arkadaşlar bi sakişn olun derin nefes alın pencere açın birşeyler yapın

bulunduğunuz ortamdan dışarı çıkın vs vs

2 puan öndeyiz hala kazanılacak çok puan da var kabiliyetimiz de var bu maçı unutun artık

bu takım şampiyon olacak işte

kızdırmayın beni ön eleme diyerek :(

off iş ön eleme oynamaya kadar gelmiş arkadaşlar bi sakişn olun derin nefes alın pencere açın birşeyler yapın

bulunduğunuz ortamdan dışarı çıkın vs vs

2 puan öndeyiz hala kazanılacak çok puan da var kabiliyetimiz de var bu maçı unutun artık

bu takım şampiyon olacak işte

kızdırmayın beni ön eleme diyerek :(

şampiyonluğun tek yolu vardı oda dün kazanmak beraberlik bile yetmiyordu çünkü şike kardeşi bjk 2 maçtada yatacağı için ts zaten eğilmeye meraklı fenere bize köpek gibi oynayacaklarki zaten o 3 maçtan elbet takılacağımız olacak tüm maçları kazansak bile son hafta 2 puan önde gireceğiz fenerde bu şekilde maç alıyorsa karıköyde rahat alır dünden beri deliriyorum sinirden :42:

fener trabzon deplasmanından puan alamaz. o kadar

şampiyonluğun tek yolu vardı oda dün kazanmak beraberlik bile yetmiyordu çünkü şike kardeşi bjk 2 maçtada yatacağı için ts zaten eğilmeye meraklı fenere bize köpek gibi oynayacaklarki zaten o 3 maçtan elbet takılacağımız olacak tüm maçları kazansak bile son hafta 2 puan önde gireceğiz fenerde bu şekilde maç alıyorsa karıköyde rahat alır dünden beri deliriyorum sinirden :42:

bu kadar derin düşünme su akar yatağını bulur!!

bejeke inönü'de yenilmez fenere beyler 3.lük ile 4.lük arasında büyük fark var çünkü kopmayacaklardır ligden hemde derbi sonuçta fenerin avni aker deplasmanıda var bence puan farkı 1-2 hafta içinde tekrar 5'e çıkıcak..

şampiyonluk 5. hafta belli olur

Biz bu hafta Trabzonu yeneriz, onlar Beşiktaşı yenemez. Tekrar söylüyorum 5. hafta Beşiktaş maçını alıp şampiyon oluruz.

07c32c7fb4fb.jpg

Şu 11'e bak ya.

2-0,3-0 kesmezdi beni. :(

Ben bişey dicem ama kızacaksınız Fener çok akıllı bir takım deplasmanda oynanması gereken oyunu oynadılar ben birazda taraftarı eleştiriyorum maç 1-1 iken takımı öle gaza getirdiler ki yaww ne gerek var buna.. Hocam bir eleştirimde sana olacak; Baros'u neden alıyosun oyuna rahat ol saldırması gerekenler onlar necati gol kaçırsa bile çok yararlıydı o maça Riera girmeliydi o dakikalarda çünkü tam Riera'lık bir görüntü oluştu adam sakin hızlı değil adam geçemez ama iyi pas yapar pas futbolunu iyi bilir aklı ile oynar verkaçları ara pasları çok başarılı defansada yardım eder bknz:inönüdeki maç biz hoca hatasıyla maçı kaybetik bence..

2 hafta sonra inönü de oynanacak olan

bjk fb maçı seyircisizmi yani kadın ve

çocuk taraftarlarmi izlicek.hani bjk bizim

maçta ceza almıştıya.anlamadım ben

şimdi.

Biz bu hafta Trabzonu yeneriz, onlar Beşiktaşı yenemez. Tekrar söylüyorum 5. hafta Beşiktaş maçını alıp şampiyon oluruz.

beşiktaş artık bi yerde patlamak zorunda. elbet 2 fener macınıda kaybetmeyecektir bence görücez hepimiz. ben her 2 macıda kaybedecegine inanmıyorum.

Nedenini bilmiyorum. Dün maçtan önce fena bir tedirginlk vardı bende. Bir şekilde kaybedeceğimizi düşünüyordum. Ama maçtan sonrada bir o kadar şampiyon olacağımızdan eminim ve böyle hissediyorum.

Ben bişey dicem ama kızacaksınız Fener çok akıllı bir takım deplasmanda oynanması gereken oyunu oynadılar ben birazda taraftarı eleştiriyorum maç 1-1 iken takımı öle gaza getirdiler ki yaww ne gerek var buna.. Hocam bir eleştirimde sana olacak; Baros'u neden alıyosun oyuna rahat ol saldırması gerekenler onlar necati gol kaçırsa bile çok yararlıydı o maça Riera girmeliydi o dakikalarda çünkü tam Riera'lık bir görüntü oluştu adam sakin hızlı değil adam geçemez ama iyi pas yapar pas futbolunu iyi bilir aklı ile oynar verkaçları ara pasları çok başarılı defansada yardım eder bknz:inönüdeki maç biz hoca hatasıyla maçı kaybetik bence..

levent allahısen şu oynadıklara futbola akıllı futbol demeyin. daha dogrusu oynadıkları şeye futbol demeyin. bu nasıl akıllı oyundur karlş takım akın akın geliyor sen mal gibi seyrediyon karşındaki takım kazmalıktan golleri kacırıyor. bir kaleci atışıyla kalemizde pozisyon olup gol oluyor. ben buna akıllılık felan demem talih derim. bizim beceriksizligimizde buna yardımcı oldu tabi.

beşiktaş artık bi yerde patlamak zorunda. elbet 2 fener macınıda kaybetmeyecektir bence görücez hepimiz. ben her 2 macıda kaybedecegine inanmıyorum.

k.dköyde rahat 2-0 yenilirler. q7 falan kırmızı alabilir bence

inönüde berabere biter

5.hafta belli olur

Fener önümüzdeki 3 maçta (ki 1'i içerde 2 si dışarda) en az 2 galibiyet 1 beraberlik dahi alsa, biz önümüzdeki 3 maçıda kazandık mı (ki 2 si içerde 1 i dışarda) zaten şampiyonuz. Emin olun 3 maçı da kazanacağız.

Geri
Üst Alt