STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

neden bütün türk takımları kadıköy deplasmanından korkuyor ki ?

adamlar tezahurat yapıyomu

hayır

adamlar çekirdekçimi

evet

neden korkuyorsunuz ?

bu maci zor berabere bitiririz

Baroni'nin 2. golden sonra yaptığı hareket!

Unutmayalım Melo çok benzer bir durumda ceza almıştı.

Hiç merak ediyor musunuz, bu Emre ve Semih ceza alacak mı diye? Bu konuda hiç kamuoyu oluşturulmuyor, konuşulmuyor... Şike muhabbeti yüzünden güme gidecek.. Aynı durumdan Fatih Terim 3 maç ceza aldı farkındaysak...

renkdaslar bu rezıl sıkelı lıgde kendı adıma son macım yasım 30 meslegım zaten streslı daha fazla bu ıgrenclıgı ızlemek ıstemıyorum...

yayıncı kurulusu malum ıptal ettrıdım sezon sonu ıtıbarıyle seneye de mac falan ızlemıyorum ruh ve beden saglıgım bozulacak boyle gıderse ne yazık kı..

artık hayatımda herseyden cok sevdıgım GALATASARAYıma bu son macla bıraz uzaktan bakacagım ne yazık kı..

yazarken aglıyorum bunları ama gercek kendıme soz verdım ınsallah armam formam rengım CIMBOM um bu macta sıkecılere tokadı basıp anasının ak sutu gıbı helal sampıyonlugunu kazanırr..

unutulmaz bır son olur...

tek dılegımm bu seneyede uzaktan takıp edecegım takımımı

herseye ragmen bu forma ıcın ölurum anasını satayım olurum beee

Fener'in taktiğini uygulayalım.En sinir oldukları adam gitsin korner kullansın.Oyunu soğutalım.Kalecimiz sakatlansın yatsın yerde ağlasın ;)

Ayrıca şu saçma Süper Final'de Trabzonspor yerine Samsun veya Karabük olsaydı işler farklı olurdu.

O Trabzon taraftarı kusura bakmasınlar ama hiçbir şeyi haketmiyorlar, haklı durumdayken bir anda en haksız duruma düşürdüler Trabzon'u. Helal olsun!!!

renkdaslar bu rezıl sıkelı lıgde kendı adıma son macım yasım 30 meslegım zaten streslı daha fazla bu ıgrenclıgı ızlemek ıstemıyorum...

yayıncı kurulusu malum ıptal ettrıdım sezon sonu ıtıbarıyle seneye de mac falan ızlemıyorum ruh ve beden saglıgım bozulacak boyle gıderse ne yazık kı..

artık hayatımda herseyden cok sevdıgım GALATASARAYıma bu son macla bıraz uzaktan bakacagım ne yazık kı..

yazarken aglıyorum bunları ama gercek kendıme soz verdım ınsallah armam formam rengım CIMBOM um bu macta sıkecılere tokadı basıp anasının ak sutu gıbı helal sampıyonlugunu kazanırr..

unutulmaz bır son olur...

tek dılegımm bu seneyede uzaktan takıp edecegım takımımı

herseye ragmen bu forma ıcın ölurum anasını satayım olurum beee

Ben bu macida izlemiyecegim sadece skoruna bakacagim,sampiyon olsakta olmasakta umrumda degil,düsüncelerini paylasiyorum bu igrenc ligi bir daha izliyecegimi sanmiyorum,bu sampiyonluk sonuna kadar hakkimiz ama cezalarin verilemedigi yayinci kurulusun istedigi gibi ayarladigi bizim figüran oldugumuz bu ligin neyini seyredelim,sene basinda ne yazildiysa harfi harfine gerceklesen bir tiyatroyu bile bile seyrettirdiler,Allahtan yarida iptal ettirdimde para ödemiyorum bu seref yoksunu yayinci kurulusa,bir dahada hayatim boyunca bu yayinci kurulusa tek kurus kazandirirsam nagmerdim,futboldan soguttular basbakan,T.F.F ve ligtv kendi kendilerine oturup senaryo yazip izlesinler,gidip ingiltere ligini takip edecegim,Galatasarayimda sayet bu seref yoksunlari yüzünden avrupa kupalarindan men edilmezse sadece takimimin avrupa kupalarini seyredecegim.

Allah bunlari nasil biliyorsa öyle yapsin daha fazlasini yazacamda halka acik platformda uygun kacmiyor!

neden bütün türk takımları kadıköy deplasmanından korkuyor ki ?

adamlar tezahurat yapıyomu

hayır

adamlar çekirdekçimi

evet

neden korkuyorsunuz ?

Çirkefler, provakatörler, '' Ali-kıran baş kesen edasındalar '' daha sayalım mı?

Allah'ın adaleti varsa bu şerefsizleri orda yenip şampiyon oluruz.

Fatih Terim olsa evi arabayı satıp Galatasaray'a oynayın derdim ama yavşak TFF yine yaptı yapacağını.Bu maç deplasman takımı olmak daha avantajlı ev sahibinin üstünde çok daha fazla baskı olacaktır Fener balı devreye girmez ve çok büyük bir bireysel hata yapılmazsa koyar kupayı alır geliriz.

Skor tahminim

1-2

Goller:Selçuk-Elmander

Deplasmanda baski olusur,bunun nedeni korku v.s degil,kim neyden korksun,fakat deplasman bir dezavantajdir her zaman,sonucta 50000 top senin ayagindayken islik yaptigi vakit,insansin ve gerekli pasi veya sutu o an vuramiyabilirsin,konstrasyon kaybi yasiyabilirsin,fakat bu siradan bir mac degil,ne kadar tezarahat ve islik olursa olsun bizim cocuklar tam konstrasyonda olacak,siradan bir lig maci olmadigi icin trübünlerdeki ortam bizim cocuklara cok islemiyecek,fener trübünleri macin gidisine göre sahaya maddede atacaktir,mesela 80,dakika ve 0-2 öndeyiz kisacasi %1000 sampiyonluga yakinsin oyunu kesecektir,valilik ve emniyet insallah tedbirini almistir.

Sunu unutmiyalimki fenerin bizden gol yememe gibi sansi yok,yani biz her türlü golü bulacagiz en az bir gol atacagiz kacari yok,bu durumda fenerin minimum 2 gol üretmesi gerekiyor,baktigimiz vakit sunu unutmamaliyiz gol yememeliyiz,0-0 bize yariyor ve biz suana kadar her fener macinda bir sekilde golü buluyoruz,yani sakin oynadiginiz vakit akli selim düsündügünüz vakit rakibinden 2 gol yeme yeter....

Zaten kondisyon olarak bizle yarisamazlar asiri tempo yaptiklari vakit oyundan ilerliyen bölümlerde düsecekler,ben genel istatige tabloya herseye baktigim vakit bizi akilli oynarsak kazanmaya yakin görüyorum,en kötü beraberlik ile cikariz,ama kimse unutmasinki bu futbol 90+ 5 40 metreden baroni vurur gol olur,durduramazsin,yani sonucta kupa finali gibi oldu,ve deplasmanda final oynuyorsun,genelde kupa finallerinin uzatamalara gittigine cogu kez sahit olmusuzdur,iki takimda cok kontrollü oyniyacagindan dengede bir mac olacaktir,fakat Fener kaybedecek hicbirseyi olmadigindan skoru sayet yakaliyamazsa dogal olarak suursuzca saldiricaktir,biz o suursuz hucumu lehimize insallah ceviririz,necati olsun elmander olsun agir oyuncular,bence sercan yildirim-aydin gibi oyuncular o dakikalarda kullanilabilir,benim kafamda cünkü 70.dakikalara kadar mac berabere gidecek hissi var...

Takimi elestirmek istemiyorum, cünkü hepsi cok iyi oynadi bu sezon ama yazacam simdi

Bana göre bizim savunma iyi degil. Sorun Eboue mi (sanmam), Semih veya Ujfalusi mi veya Hakan mi bilemem, ama rakibin her atagi gol pozisyonu oluyorsa, ortada büyük sIkIntI vardir demek.

Birde burda SL'de ceyrek final veya yari final diyenler vardi. Dua edinki Süper Lig'de rakip bize karsi 90 dakika ofans oynamiyor. Ama SL'de hemen hemen her takimin ofansif yapisi var ve her atak gol pozisyonu olursa yani gerisini siz düsünün

Bu takımın fatih hoca'ya biraz saygısı,sevgisi varsa

Bu takımın sezonun başından beri mağdur rolünü oynayan ama bütün pisliği belgelerle yapan takıma biraz tepkisi varsa

Bu takımın fener yanlısı medyaya ve tff'ye ve sezon başından beri yapılan haksızlıklara biraz tepkisi varsa

Çıkar aslanlar gibi mücadele eder. ama netice ne olursa olsun onlar bizim gözümüzde her zaman kazanan,her zaman şampiyon

Allah yardımcıları olsun. Ben bu gün tahkimin kararlarından sonra umutlandım ve gerçekten inanıyorum bütün sezonun pisliğini bu maçta dökeceğiz Allah'ın izniyle... herhangi bir maç olmaktan yada şampiyonluk maçı olmaktan çıktı artık bu kapitalist güçlerle mazlumun maçı oldu çıkar kazanırız evelallah.Keşke puan silseydi tff diye yalvarır olurlar.

[video=youtube;Dv1A5yge_lc]https://www.youtube.com/watch?v=Dv1A5yge_lc[/video]

herkese ve herşeye inat ŞAMPİYON OL CİMBOMUM!

takım hayatının maçını oynayacak.

[video=youtube;7fNTG2yK-2w]https://www.youtube.com/watch?v=7fNTG2yK-2w[/video]

Bizim takim deplasmanlarda cok daha iyi oynuyor, cünkü rakip kendi evinde oynadigi icin acik oynamasi gerekiyor. FB, Arena'da yaptigi gibi kapanamayacak, ilk 20 dk köpek gibi saldiracaklardir, bunu atlatabilirsek uyuta uyuta 1-2 tane sallariz bunlara.

hicbirsey saldirmicak, ara ara saldiracak o kadar.

gördük 2-2 lik maci, 20 dk oynadi fb, kalan 70 dk bizdik saldiran.

keske ofansif, atak futbolu oynasalar.

aslında sezonun özeti arenadaki fener maçıydı rakip takımın kalesine 29 şut çekiyorsun, 10 tane %100 lük gol pozisyonu yakalıyorsun, 90 dk boyunca rakibini yarı sahasından bile çıkarmıyorsun ama adamlar 0 korner kullanıp 90 dk boyunca yarım pozisyon bulup maçı 2-1 kazanıyorsa artık sözün bitigi yerdeyiz.. futbol şansı herzaman fenerin yanında bakalım pazar günü yine bu futbol şansı feneremi gülecek yoksa bu sefer şans bizden yanamı olucak bakıp görücez. çünkü bu maçta iyi oyun kımse beklemesin o maçı şansı yanında olan takım kazanıcak.

Geri
Üst Alt