Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00
Deplasmanda baski olusur,bunun nedeni korku v.s degil,kim neyden korksun,fakat deplasman bir dezavantajdir her zaman,sonucta 50000 top senin ayagindayken islik yaptigi vakit,insansin ve gerekli pasi veya sutu o an vuramiyabilirsin,konstrasyon kaybi yasiyabilirsin,fakat bu siradan bir mac degil,ne kadar tezarahat ve islik olursa olsun bizim cocuklar tam konstrasyonda olacak,siradan bir lig maci olmadigi icin trübünlerdeki ortam bizim cocuklara cok islemiyecek,fener trübünleri macin gidisine göre sahaya maddede atacaktir,mesela 80,dakika ve 0-2 öndeyiz kisacasi %1000 sampiyonluga yakinsin oyunu kesecektir,valilik ve emniyet insallah tedbirini almistir.
Sunu unutmiyalimki fenerin bizden gol yememe gibi sansi yok,yani biz her türlü golü bulacagiz en az bir gol atacagiz kacari yok,bu durumda fenerin minimum 2 gol üretmesi gerekiyor,baktigimiz vakit sunu unutmamaliyiz gol yememeliyiz,0-0 bize yariyor ve biz suana kadar her fener macinda bir sekilde golü buluyoruz,yani sakin oynadiginiz vakit akli selim düsündügünüz vakit rakibinden 2 gol yeme yeter....
Zaten kondisyon olarak bizle yarisamazlar asiri tempo yaptiklari vakit oyundan ilerliyen bölümlerde düsecekler,ben genel istatige tabloya herseye baktigim vakit bizi akilli oynarsak kazanmaya yakin görüyorum,en kötü beraberlik ile cikariz,ama kimse unutmasinki bu futbol 90+ 5 40 metreden baroni vurur gol olur,durduramazsin,yani sonucta kupa finali gibi oldu,ve deplasmanda final oynuyorsun,genelde kupa finallerinin uzatamalara gittigine cogu kez sahit olmusuzdur,iki takimda cok kontrollü oyniyacagindan dengede bir mac olacaktir,fakat Fener kaybedecek hicbirseyi olmadigindan skoru sayet yakaliyamazsa dogal olarak suursuzca saldiricaktir,biz o suursuz hucumu lehimize insallah ceviririz,necati olsun elmander olsun agir oyuncular,bence sercan yildirim-aydin gibi oyuncular o dakikalarda kullanilabilir,benim kafamda cünkü 70.dakikalara kadar mac berabere gidecek hissi var...