STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

valla trabzonlular cok tepkili ama yönetimi filan ayni düsüncedemi onu düsünmek lazim yoksa niye GSe karsi son derece asilsinlar fenere gelince

her maci yenilsinler. ince zeka lazimmis sadri senerin demesiyle.

Geçmişe dönemeyiz , maçları oynadık puanları kaybettik onlar geride kaldı şöyle yapsaydık , etseydik diyemeyiz.Önümüze bakmamız lazım.Kadıköy'de kazanacak güçteyiz , hadi kazanamadın 1 puanı söküp alacak güçteyiz sadece takıma güvenin , inanın , dua edin , ilahi adalete inanın!

Eyüp Karakuş @eyupkarakus

Her türlü çirkefliğine rağmen İsrail'i kimse cezalandırmaz.İş bu sebeple onlar da kendilerini en büyük zanneder ve pisliklerine devam eder.

alex'in olmamasi buyuk bir arti olur yanliz. zaten alexsiz sow'suz bi fenerden puan alamayacaksak ligten çekilelim pls.

Herkes zihnini boşaltsın agalar. Perşembeden itibaren tam moda girer, çenelerini kapatırız. Pazarda kapancak ne kadar yer varsa kapatırız evelallah :)

Bugün çok dua ettim Allah'ım ne olursun bu iş son maça kalmasın bu gece kutlayalım bu gece bitsin bu iş dedim ama belkide son hafta şampiyonluğu kazanacağız ve bu bizi daha çok mutlu edecek her şeyde var bir hayır.Gel Cumartesi gel!

Trabzonlular kadar olamadık ya yazıklar olsun bize.

Trabzon taraftari bugün kendi takimini yenilgiye sürdü... Bukadar aptal olunmaz ya ben gercekten cok kizdim bugün ve bukadar pislige fb bence iyi yapti. TS taraftari bu yenilgiyi hak eti hat ve hata dahada fazlasini hak eti...

Eyüp Karakuş @eyupkarakus

Her türlü çirkefliğine rağmen İsrail'i kimse cezalandırmaz.İş bu sebeple onlar da kendilerini en büyük zanneder ve pisliklerine devam eder.

Çok manidar gerçekten.

ben sadece şunu istiyorum galibiyet fılan umrumda degıl fener 5.dakıkada 1-0 one gecsın.90.dakıkaya kadar boş kalelere goller kacırsın atak ustune atak yapsın ayagımızda top bıle tutamayalım 90+2 de bır korner olsun yada selcuk fırıkıkden koysun tek şutumuz gol olsun.İşte ozaman şampıyonlugu kaybetmelerınden once boyle oynayıpta kaybetmenın acısını yasasınlar.sonra sıra sampıyonluk acısına gelsin.

alex'in olmamasi buyuk bir arti olur yanliz. zaten alexsiz sow'suz bi fenerden puan alamayacaksak ligten çekilelim pls.

Söz konusu biz olunca selçuk şahin kazması bile ronaldo oluyo kimin oynadığının bi önemi yok karşıda sonucu bizim oyunumuz belirleyecek.

Başlığa skoru şimdiden yazabilirsiniz.. 1-3

Bugün çok dua ettim Allah'ım ne olursun bu iş son maça kalmasın bu gece kutlayalım bu gece bitsin bu iş dedim ama belkide son hafta şampiyonluğu kazanacağız ve bu bizi daha çok mutlu edecek her şeyde var bir hayır.Gel Cumartesi gel!

Ortalik ne hale gelecegini herkez cok iyi biliyor. Hangi taraf yenerse yensin ortalik savas alanina dönecegi besbeli... ALLAH sonumuzu hhayir etsin. Ben sahsen olacak gelismelerden korkuyorum. Sampiyon olabiliriz ama sonuc ne olursa olsun Istanbul kaybedecek bundan eminim.

dogru 2 kere şampiyonluk kacıran trabzonu kendi evinde yenemeyip bursanın şampiyon oldugu takım fener degildi zaten:) ne fenermiş ulan. görende barcelonadan bahsediyor sanacak. ha fener şampiyon olabilir o başka. fener şampiyonluk vermezmiş son mac. peh.

Bende şaşıtıyorum bu nasıl taraftarlıktır nasıl bir kafadır. Amaç nedir yada:) Gidin yatın yahu. Şampiyonuz biz zaten bunun adı uyduruk süper şampiyonluk. Onu da alacağız. 2 ihtimal bize yarıyorsa ve daha iyi bir takımsak gerisi hikaye.

ben sadece şunu istiyorum galibiyet fılan umrumda degıl fener 5.dakıkada 1-0 one gecsın.90.dakıkaya kadar boş kalelere goller kacırsın atak ustune atak yapsın ayagımızda top bıle tutamayalım 90+2 de bır korner olsun yada selcuk fırıkıkden koysun tek şutumuz gol olsun.İşte ozaman şampıyonlugu kaybetmelerınden once boyle oynayıpta kaybetmenın acısını yasasınlar.sonra sıra sampıyonluk acısına gelsin.

iyide sampiyonlugu kutlayacak Galatasarayli kalmaz, hepimiz kalpten gideriz :D

Biz Galatasaray'ız beyler 14. haftadan beridir lideriz , oyuncularımız bu şampiyonluğu çok istiyorlar iş buraya kadar gelmiş bırakırmıyız yahu ne yapıp ne edip bu maçta en kötü 1 puan alıp şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz , kupayı orada kaldıracağız ve sonra takım Florya'ya gelip kupayla taraftarı selamlar , sabaha kadar eğleniriz! :)

iyide sampiyonlugu kutlayacak Galatasarayli kalmaz, hepimiz kalpten gideriz :D

Valla ben arenadakı macta yenılgıden cok boyle oynayıpta nasıl kaybederız kamera şakası fılan dusundum yemın ederım mac bıter bıtmez.Kendı sahamızda fenerbahceye kaybetmenın acısını daha sonra yasadım ıcımde..ALLAH onlara da yasatsın

Bu sezon gerçekten haksızlığa uğradık bu ülkede insanlar ırkçılık yaptı,şike yaptı cezası verilmedi ama fatih terim gibi bu ülkenin 'kıymetlisi' olan bir insana anında hem de 3 maç ceza verildi...

yapacak bir şey yok burası Türkiye şu şike olaylarının 2-3. aylarında forumdan bir renktaş demişti ki 'bu olaylar sonunda döner bizi vurur' hakikaten doğru bildi helal olsun diyorum.

Maça gelirsek zor olacak,ama son 2 senedir bu takım orada yenilmiyor neden olmasın diyorum her şeyden önce "insan onuruna yakışır" bir futbol maçı olur inşallah sonrasında zaten sonuç bizim lehimize gelecektir bu futbolla ha olurda karşı taraf kazanırsa bize de tebrik etmekten başka bir şey düşmez sanırım.

Bende şaşıtıyorum bu nasıl taraftarlıktır nasıl bir kafadır. Amaç nedir yada:) Gidin yatın yahu. Şampiyonuz biz zaten bunun adı uyduruk süper şampiyonluk. Onu da alacağız. 2 ihtimal bize yarıyorsa ve daha iyi bir takımsak gerisi hikaye.

şampiyon olmazsak üzülürmüyüm üzülürüm. ama şampiyonlar ligine gitmesini istiyorum bu takımın. benim icinde bu takım şampiyondur. son hafta olsada olmasada. bu forumda bazıları fenerli ama hala ezik ezik GSLı numaraları yapanlar var. GSLI olanlar Üstüne alınmasın.

Bu maçın temel prensibi bol pas , tedbirli , kontrollü oyun ama aynı zamanda gol arayan bir oyun tipi oynamalıyız ve ilk golüde atmalıyız bunları başarabilirsek gerisi gelecektir.

Geri
Üst Alt