STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

belli belli mod arkadaşlara sesleniyorum bu adam haftaya olası kötü bir sonuç da burada bizlere küfür ederse beni kimse sakinleştiremez

Tolga kardeşim burda olayları sürekli başka yerlere çekiyosun..

Ne kadar üzgün olsamda,Allah göstermesin haftaya üzgün olursakta böyle bir ortamda GALATASARAYIMIZA küfür edecek birisi değilim tanımadığın için bilmessin doğru.

Bir yazı da küçük büyük harfe duyarlı olmadığım için bu şekilde yargılaman ve konuşman biraz tuhaf,artık konuyu daha fazla uzatmayalım başlığın konusunda kalalım ve sakin olalım.

Bala mala bir gol yeriz yine...

çıldırırız...

sonrasını bilemiyorum...

ama ilk golü muhakkak atmamız gerek...

sonra topmu çeviririz...

bilemem ama mutlaka bir gol atmamız gerek...

Normal şartlarda bu kadronun en az 3 atması lazım orda.

Tolga kardeşim burda olayları sürekli başka yerlere çekiyosun..

Ne kadar üzgün olsamda,Allah göstermesin haftaya üzgün olursakta böyle bir ortamda GALATASARAYIMIZA küfür edecek birisi değilim tanımadığın için bilmessin doğru.

Bir yazı da küçük büyük harfe duyarlı olmadığım için bu şekilde yargılaman ve konuşman biraz tuhaf,artık konuyu daha fazla uzatmayalım başlığın konusunda kalalım ve sakin olalım.

99% buradaki üyelerin mesajlarinda özellikle ezikleri büyük yazip Kendi Takimimizi kücük yazana rastliyamazsin,1% olabilir ancak her forumda kendini sakliyan bukadarcik ajan olmasida normal zamanla kendilerini ele verirler.

Kücük büyük yazmaya dikkat etmiyen birisi ikisinide kücük yada büyük yazar.

takımın morali çok bozuk , bunu ancak deplasmanlardaki başarımızı ve en son kadıköyde oynanan maçı onlara izleterek fatih hoca düzeltebilir ama onun da soyunma odasında ve klübede olmayacak olması büyük dezavantaj, ya 13 yıllık şansımızı kırıp fenerin de 42 maçlık serisini bitireceğiz, ya da zamanında çok dalga geçtiğimiz fener gibi elimizdeki şampiyonluğu son hafta vereceğiz , umarım benim inandığım şey gerçekleşir

Tek birşeye seviniyorum;

Kimse bize şans tanımıyor, Yeneceğimize ihtimal vermiyor ve bu tüm hafta böyle sürecek.

Ne zaman böyle olsa çatır çatır oynuyoruz, kazanıyoruz yada eziyoruz.

Rahat olun.

Fener kazanır muhabbetleri başladı.

Bala mala bir gol yeriz yine...

çıldırırız...

sonrasını bilemiyorum...

ama ilk golü muhakkak atmamız gerek...

sonra topmu çeviririz...

bilemem ama mutlaka bir gol atmamız gerek...

Beni son Haftalarda korkutanda bu oyniyarak rahat gole gidemiyoruz.Yoksa gerginlik baski seylerden korkum yok,bu sezon Takimiz gergin ortamlarda iyi oynadigini isbat etti,kargalara olan maclarda kariköydeki macta hatta ts ile trabzondaki 2 macta gergindi ortam.

Ayyas ziyaya bakin suan nasil yirtiniyor cüneyt cakir nasil verilmez o verilecek diye.

hadii aslanlar cıkın ve alın bu macı

Oyuncularimizin morali pek iyi oldugunu sanmam.... Bu durumda cok sey bizden yana degil hem Kariköyde istatikler pekte icacici degil. gercekci olmak gerekirse ümidim baya bi azaldi. ezikler tamda havasina girdi.. Neyse ALLAHDAN ümidi kesmeyelim.

AMA bugünkü Maci yine saymamak lazim. Biz 2-0 öndeydik ve ts maci olmasaydi eminim o maci biz 2-0 kazanicaktik.. Bizimkilerin akli basi trabzondaydi saten son bes dakkika resmen oynamadilar bizimkiler ve bu arada adamlar geldi iki tane ati.

Bu Gece uyumak gene baya bi zorlasacak.

İçimden bi ses oynarsa Enginin maçı olcak bu maç diyo.Adam çok çabalıyo ama bal yapmayan arı gibi bu maçta patlicak sanki.

Oyuncularimizin morali pek iyi oldugunu sanmam.... Bu durumda cok sey bizden yana degil hem Kariköyde istatikler pekte icacici degil. gercekci olmak gerekirse ümidim baya bi azaldi. ezikler tamda havasina girdi.. Neyse ALLAHDAN ümidi kesmeyelim.

AMA bugünkü Maci yine saymamak lazim. Biz 2-0 öndeydik ve ts maci olmasaydi eminim o maci biz 2-0 kazanicaktik.. Bizimkilerin akli basi trabzondaydi saten son bes dakkika resmen oynamadilar bizimkiler ve bu arada adamlar geldi iki tane ati.

Bu Gece uyumak gene baya bi zorlasacak.

Katılıyorum, BJK bizden puan almadı, biz onlara puan verdik.

biz kontrol oynayıp erken bi gol yemezsek nasip olurda erkenden bi gol atarsak cok iyi olur macın berabere gitmesi bizim işimize gelmez son dakikalar gecmez bizim macı önde göturmemiz lazım

Bizim gerçekten gol atmamamız lazım, eğer gol atmaz son 20 dakikaya mağlup veya beraberlikle girersek kesin şampiyon olurz. Ama eğer bugünkü gibi olur golü bulduğumuz an defans yaparsak , Fener 3 -0 olsa mağlup olsa ordan maçı çevirir.

99% buradaki üyelerin mesajlarinda özellikle ezikleri büyük yazip Kendi Takimimizi kücük yazana rastliyamazsin,1% olabilir ancak her forumda kendini sakliyan bukadarcik ajan olmasida normal zamanla kendilerini ele verirler.

Kücük büyük yazmaya dikkat etmiyen birisi ikisinide kücük yada büyük yazar.

Renktaş ayıp ediyorsunuz.

Keşke Taksim'deki yürüyüşte GSC olarak yüz yüze tanışma düzenleseydik

Neyse söyliycek sözüm yok canınız sağolsun.

Bizim gerçekten gol atmamamız lazım, eğer gol atmaz son 20 dakikaya mağlup veya beraberlikle girersek kesin şampiyon olurz. Ama eğer bugünkü gibi olur golü bulduğumuz an defans yaparsak , Fener 3 -0 olsa mağlup olsa ordan maçı çevirir.

Samiyendeki maçta golü bulduk yüklendik yine yedik.Bizim yapmamız gereken 90 dakika hatasız oynamak alexe ve stocha aman verdirmemek lazım mazallah bize marsdan vursalar top çatala gidiyo.

İyi oynayan kazansın.

bulduklarımızı atsak rahat kazanacağımız bir maç ayrıca, ancak yine malca harcayacağımız konusunda şüphem yok. fener'in de vurduğu girecektir, bu konuda da kuşkum yok. bal bir günde bizim yanımızda olsun, sadece bir günlüğüne. ilahi adalet yerini bulsun. bir kez de onlar bulduklarını atamasın, bizim vurduğumuz gol olsun.

Anlaşılan kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.Çok zor maç olacak panik yapmayıp elimiz ayağımıza dolaşmazsa istediğimizi alırız.

Anlaşılan kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.Çok zor maç olacak panik yapmayıp elimiz ayağımıza dolaşmazsa istediğimizi alırız.

Panik yapmamakla beraber,birde son vuruşların ciddi anlamda iyi yapılması lazım.

Son maçta fb değişik top oynadı çok fazla basmadı ama bu sefer tutuşarak basıcaklar gibime geliyor,

Akıllı oynarsak öne geçer ondan sonra yakar sigaramızı izleriz,gerisini düşünemiyorum..Allah yardımcımız olsun.

Geri
Üst Alt