STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Bende diyorum ki oynamalı...

Selçuk-engin-emre-melo pas trafiğini deplasmanlarda iyi yapıyor..

İlk maçı ve deplasmanlardaki bjk-ts-fb maçlarını hatırlayın..

Hepsinde ezdik geçtik..

necatide öyle çok iyi pasör özelliği var bunların yanına eboue yi kullanırsak çok iyi olur

Bu maci bize icimdeki his odur ki hic tahmin edilmeyen bir adam getirecek ,eger mac giderse de fenerden hic beklenmeyen bir adam goturecek. Ozer ,bienvenu filan

Bizde ise nedense tum yollar Riera'ya cikiyor. Bu adamin incelerini,orta becerisini dogru kullanabilsek sinif atlariz hucumda.

macı izlemicem,kalbim tekliyor,Allah utandırmasın

Sakin oyna.

Tahriklere kapılma.

Ayağa pas oyna.

Sabırlı hücum yap.

Enerjini sınırlı kullan.

Gol pozisyonu harcama.

İşte son maçın anahtar kelimeleri.

Bunları yaparsak beraberliği geçtim banko kazanırız.

Bendede inanilmaz bi rahatlik var :) Ben bu mactan hic cekinmiyorum cünkü biz kolay kolay yenilen bir takim degiliz. Besiktas macindada size katilmiyorum, kötü felan oynamadik. Oyuncular cok dogal olarak Avni Akerden olumlu bi skor bekledi o aradada golü yedik. Neyse, bizim favori olmamamiz iyidir, cünkü o maclari pek oynayamiyoruz. Ben bu kupaya inandim, cünkü bu kupa bizim hakkimiz. Kalpten felan gitmezsem bu kupayi kaldiracamiza eminim. Insallah mac son dakikalara kalmaz, benim bu saaten sonra tek istegim budur.

Iciniz rahat olsun, Galatasarayli kardeslerime ve abilerime Almanyadan selamlar.

Sakin oyna.

Tahriklere kapılma.

Ayağa pas oyna.

Sabırlı hücum yap.

Enerjini sınırlı kullan.

Gol pozisyonu harcama.

İşte son maçın anahtar kelimeleri.

Bunları yaparsak beraberliği geçtim banko kazanırız.

Altını çizdiğim çok çok çok önemli. Haydi Elmander artık haydi...

tam ortadayım artık bişey diyemiyorum sadece takımımı izlicem ama yenilsede orda onlarla gurur duyucam emeğimizi çalanlara ise söyleyecek sözlerim olacak.

Kadıköy'de kupayı almamız lazım.Çok oyunlar döndü bu oyunlara alet olmamalıyız.Artı fenerin yerine ŞL'ye gitmek de bana koyar.Hiç gitmeyelim daha iyi.

TAKIMIN Morali sifir farkindamisiniz, nasil gidecekler Kadikoye ?? takima moral verin moral, bu haliyle 5 yer geri gelirler

maci büyük ihtimal izlemicam...

sinirim dayanmaz, ayrica bosuna kalbimi zorlamak istemiyorum.

TAKIMIN Morali sifir farkindamisiniz, nasil gidecekler Kadikoye ?? takima moral verin moral, bu haliyle 5 yer geri gelirler

Lan daha geçen hafta 10.000 kişi antrenmana gitti. Fener macina coşkuyla uğurlandı takım Florya'dan. Moral veriliyor zaten takıma.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

inş kareografimiz gerçekleişir kupayı orda alırız motivasyona gelince Türkiye'nin motivasyon ustası zaten bizde o konuda bir sıkıntı olcağını sanmıyorum benim korkum fenerbahçe balı..

Lan daha geçen hafta 10.000 kişi antrenmana gitti. Fener macina coşkuyla uğurlandı takım Florya'dan. Moral veriliyor zaten takıma.

lan deme hem dun gorduk morali, takim ileriye gitmedi 90 dakika boyunca, oyuncularin ayaklari titriyordu gormedinizmi? takim da moral inmis...

Eminim 5 yediğimizde sen de ellerini ovuşturursun.

Alttan alta dalga geçiyorsun, Galatasaraylıyım ayağına laf sokuyorsun.

Bunlar yaşandı zamanında üstelik kendi elimizde olmayan maçlarda yaşandı. Şimdi herşey kendi elimizdeyken bir Denizlispor bir Trabzonspor kadar olmayı becerebilmeli Galatasaray futbolcusu..

lan deme hem dun gorduk morali, takim ileriye gitmedi 90 dakika boyunca, oyuncularin ayaklari titriyordu gormedinizmi? takim da moral inmis...

Lan kelimesini sana karşı kullanmadım yanlış anlama.

Taraftar moral veriyor takıma sık sık. Gereken yapılır. Onemli olan oyuncularımızın sakin olması.

Kupayı alırsak neler olur orada tahmin bile edemiyorum.Umarım temiz bir maç olur.Sakin kalan kazanır.Unutmamalıyız ki hala avantaj bizde.

Maça giderken müthiş bir uğurlama olur diye tahmin ediyorum.Taraftarın desteği çok önemli.Bence takımımızın morali 0 falan değil.Son maça saklıyorlar kendilerini.Arenada'ki mağlubiyetten sonra takım Kadıköy'e odaklandı.

Eminim 5 yediğimizde sen de ellerini ovuşturursun.

Alttan alta dalga geçiyorsun, Galatasaraylıyım ayağına laf sokuyorsun.

sinir etme beni dogru konus, sanki orada baska seyler oluyor, kac senedir yiyoruz oyle degilmi, moral verelim de gidip adam gibi oynasinlar diye yazdik... sacmalama..

Geri
Üst Alt