STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Lan kelimesini sana karşı kullanmadım yanlış anlama.

Taraftar moral veriyor takıma sık sık. Gereken yapılır. Onemli olan oyuncularımızın sakin olması.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

tAMAM problem yok zaten, bu hafta takimi cok iyi motive etmemiz gerekiyor, kafalari maca versinler, bu mac onlar icin daha onemli, butun sezonun emegi artik son bulacak, biz onlara destek olalim her zaman ki gibi...

Maç günü floryayı yakmalıyız.

BU MAÇI İZLEYEMİYCEM LAN kalbim fena 25 sendir izliyorum en sonki maçta arenadaydım izlemiycem ilk kez inşş kazanırız..

Fenerbahçe'yi taşıyacak otobüsün şoförü 'Ben takımı götüremem' diyerek stadı terketti.

dun guldum vallah adam resmen kacti en iyisini yapti. :D

tAMAM problem yok zaten, bu hafta takimi cok iyi motive etmemiz gerekiyor, kafalari maca versinler, bu mac onlar icin daha onemli, butun sezonun emegi artik son bulacak, biz onlara destek olalim her zaman ki gibi...

Kafalar bu maçta zaten 3 haftadır.Hepsi profesyonel oyuncular.Ben takımın moralsiz olduğunu falan da düşünmüyorum.Sadece sakin kalıp topumuzu oynamamız lazım.Aşırı motivasyon Arena'da mağlubiyeti getirdi.

sinir etme beni dogru konus, sanki orada baska seyler oluyor, kac senedir yiyoruz oyle degilmi, moral verelim de gidip adam gibi oynasinlar diye yazdik... sacmalama..

Oturduğum yerden senin nasıl bir insan olduğunu, hangi takımı tuttuğunu gayet iyi okuyabiliyorum. Açıklama yapmana gerek yok.

bu sene deplasmanlarda çok iyi oynuyoruz. son kadikoyde oynanan maçı hatırlayalım tek kale oynayıp galibiyeti kaçıran taraf olmustuk. beraberlikte bile şampiyon oluyoruz akıllı sakin oynarsak rahat birşekilde şampiyon oluruz.

Oturduğum yerden senin nasıl bir insan olduğunu, hangi takımı tuttuğunu gayet iyi okuyabiliyorum. Açıklama yapmana gerek yok.

allah seni bildigi gibi yapsin, benim yorumlarimin hepsini biliyormusun sanki, cocuk gibi laf etme kapissss....

Beyler birbirinizi kirmadan tartisin ne tartismak istiyorsaniz.

Tartışmaya devam ederseniz konudan atilabilirsiniz.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Gelİyoruz!!!

1-HAKSIZLIKLAR İÇİN

2-TÜM MASA OYUNLARI İÇİN

3-ŞEREFİ-ONURU HATIRLATMAK İÇİN

4-LAFTAN ANLAMAYANLARA UNUTULMAYACAK ŞEYLER YAŞATMAK İÇİN

5-TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ HATIRLATMAK İÇİN.

6-KİM GELSE GELSİİN KARŞIMIZA FUTBOL ADALETİNİ GÖSTERMEK İÇİN.

şike kararları futbolu bitirmiştir bu ülkede. hiç bir anlamı yok adaletin olmadığı için.

FUTBOLUN ADALETİ

futbolun adaleti için o şampiyonluğu alın. kupayı değil-madalyaları değil. hakkımızı haksızlıklara rağmen alın. maç sonrası yapılması gerekenleri yapın.

bayrak dikmek-metin oktay formaları-kupayı orda bırakmak-merasime katılmamak-bu ligte oynamamal. maç sonrası asıl konuşacakalrı yapın.

maç konstre olun. bugune saha dışında yapamadıklarımız- bu maçta 1 kere yapalımki alem kral görsün. alem şeref görsün.

TARİHE BİR BAŞARI DAHA KAZANDIRIN.FATİH ASLANLARI . YA DESTEK YA DESTEK. BIRAK ONU BUNU ŞEREFİN İÇİN YAŞADIN VE O ŞERİF NASILMIŞ GÖSTER ORDA.....

Aslinda bu mac bize Allah tarafindan sunulmus bir firsattir. Sikecilerin stadinda sampiyon olmak, düsüncesi bile insanda tuhaf bir mutluluk veriyor. Hayalimizde bile göremiyecegimiz bir mac. Düsünsenize, futbolcularin ve teknik heyetin sevinc gösterileri, büyük bir ihtimalde BAYRAK dikilir (Hasan Sas yapsa süper olur), 55bin fenerlilin kalpten gidisleri/cildirmalari.. ooffff. Bizi karsi yillardir kullandiklari kadikoyde bizi asla yenemezsiniz piskolojisini TEK bir macla yakabiliriz. Artik farkina varalim böyle bir maci bir daha cogumuz hayatimizda göremiyecez.. tarihi bir mac. Bir gram suphem yok.. Fatih hoca ve teknik ekibi bu maca oyle bir hazirlanicaklarki, ölümüne oynuyacaz. Taraftara coook büyük is düsüyor, mac gününe kadar futbolculara büyük destek olmaliyiz.. Motivede yardimci olmaliyiz. Gecen macta 10.000 kisimi destekledi? bu sefer 30 bin 40 bin.. Bizim oyuncu profilimiz deplasmanda oynamaya daha musait. Ayaga pas yapabilen, oyunu sogutabilen oyuncularimiz var. Burada tek onemli olan GOL atmamiz.

Bize yapilan tüm haksiziligi/ adaletsizligi, kirli oyunu, cumartesi gününe kadar unutmaliyiz.. yoksa bu maca 100% konsantre olamayiz.

bu sene deplasmanlarda çok iyi oynuyoruz. son kadikoyde oynanan maçı hatırlayalım tek kale oynayıp galibiyeti kaçıran taraf olmustuk. beraberlikte bile şampiyon oluyoruz akıllı sakin oynarsak rahat birşekilde şampiyon oluruz.
o maçtan beri biz düşüşte fenerde çıkışta yalnız bunu unutmayın. akılda hep o maç kaldı zaten ne olduysa o yüzden oldu. feneri fazla küçümsedik. şimdi herşeye rağmen fenerden orada puan almak çok zor değil. zihinsen olarak iki takımda çok yorgun. onların tek avantajı kaybedecek hiçbişeyleri yok. yani şampiyon olursak olalım, olmasakta olur mantığındalar. bizim içinse şampiyonluğun kaçması yıkım olur. bu yüzden biz daha stres altında olacaz. bu maçta teknik falan hikaye kim daha çok savaşırsa o kazanır.

Bu maci puan ile bitiremessek, futbol izlemeyi birakiyorum, en azindan Türkiye ligini takip etmem bir kac sene.

Geri
Üst Alt