STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Hiç merak ediyor musunuz, bu Emre ve Semih ceza alacak mı diye? Bu konuda hiç kamuoyu oluşturulmuyor, konuşulmuyor... Şike muhabbeti yüzünden güme gidecek.. Aynı durumdan Fatih Terim 3 maç ceza aldı farkındaysak...

onu söyleyecektim 1-20 arası gol yeme ve o "anlaşılamaz surat ifadesi" artık üzerimizden kalkmalı.

sanki dünya yıkılıyor gibi surat ifadesi takınıyor bizimkiler.

Kadıköy'de oynadığımız maçlarda ilk 15 dakikada gol yeme hastalığımız klasikleşmeye başladı artık.Bu maçın havası ise bu hastalığı kaldırmaz.Bu sebeple ilk 15 dakika bizim için çok önemli.

tek güvendiğim bu sene butun fb maçlarında hep yanıldım inşallah bu seferde yanılırım

yok öyle birşey

onlar şampiyon olacaklar ve şampiyon gibi karşılanacaklar.

Hangi skoru alırsak alalım, şampiyon muamelesi yapacağız.

Onlar zaten şampiyon oldular ve bunu hakediyorlar.

Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret... Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset. Işıklar sönmüşse ve karanlıksa ona da aldırma, ay ışığını seyret... Sabret, sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun... Sabret ki her şey gönlünce olsun... (MEVLANA)

Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret... Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset. Işıklar sönmüşse ve karanlıksa ona da aldırma, ay ışığını seyret... Sabret, sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun... Sabret ki her şey gönlünce olsun... (MEVLANA)

İçim açıldı yahu.

2 maçta da rakinine yenilirsen konuşacak pek fazla şeyin kalmaz malesef

Son maç herşeye gebe. Avantajımız bu yıl yaptığımız 3 maçta da futbol olarak ezici üstünlüğümüz. Dezavantajımız ise bu ezici üstünlüğü iki maçta skora yansıtamamız.

Benim asıl korkum Fatih hocanın son mançlarda yaptığı oyuncu değişiklikleri. Skor olarak geride iken kurtarıcı olarak aldığı adamlar

Sabri: Adamın kendine güveni sıfır. İyi günlerine sabri dikine gider, bazen başarılı olurdu. Ama son maçta canlı izledim, çok kırılgan. Bir poziyonda tpou ezdi, daha sonrakilerde hep yana oynadı. 10 pas yaptıysa hepsi geri ya da yan paslar. Zaten yeteneği de hepimizin malumu çok sınırlı.

Baros: Sezon başı da çok ısrar etti hoca. Hatta hatırlarsınız, elmander yedek bekledi kaç maç. Yani hocanın ikinci forvetiydi elmander. Sonra iki forvete döndü, elmander takımda kendine yer bulunca takım toparlandı. Sonrasında hocanın forvete yazdığı ilk adam elmander oldu. Benim izlediğim baros kesinlikle 11 başlamamalı hatta yedekten de girmesine karşıyım. Adam hep rakiple, hakemle oynuyor. Aldığı topları ilk 5 saniyede ayağından çıkarmadığında kesin kaybediyoruz.

Bence, maça necatili forvetle başlamalıyiz. Yedekten girecek oyuncu, eğer gerekirse Aydındır. Diğerlerini 18 e bile almasa yeridir. Belki durumu iyiyse yekta düşünülebilir. Hakem büyük ihtimal Cüneyt Çakır olacak. Hakemi iyi tahlil etmeli, gereksiz diyaloga girmekten kaçınmalıyız. O statda her türlü pisliğe, çirkefliğe hazır olmalıyız.

Zaten ligtv yi iptal ettim, kahveye gidip seyretmeyeceğim. radyodan da dinlemeyeceğim. Yeni birşey deneyeceğim, bakalım nasıl olacak. Maçı uykuda geçireceğim :D

benim de kalbim dayanmaz okul şenliklerine gidip haber almamaya çalışacağım

İçim açıldı yahu.

Sabredin kardeşlerim... belki cumartesi akşamı o akşam değilse sonunda kazanan mutlaka biz olacağız... sakice oturun izleyin maçı... bunu bn nasıl yapacağım kendimde düşünüyorum ama bunu başaracağım... Allah yardımcımız olsun...

Sabredin kardeşlerim... belki cumartesi akşamı o akşam değilse sonunda kazanan mutlaka biz olacağız... sakice oturun izleyin maçı... bunu bn nasıl yapacağım kendimde düşünüyorum ama bunu başaracağım... Allah yardımcımız olsun...

:tiphat: Amin.

Çıkmayalım şu maça Allah aşkına kurgulanmış oyunun figüranlarıyız dedikten sonra ne maçına çıkıyorsun versinler şampiyonluğu şerefi bozuklara.

Cok uzgunum ama ben gal gelecegimize inanamiyorum, yillardir sukru saracoglundaki maclari yeneriz diye oturup izliyordum ama artik umudum yok. Sanirim izleyemeyecegim

sahaya çıktığında takımın kafasında sadece bir puan maçı olması gereksiz panik gereksiz top kayıpları yapmamalıyız

12 Mayıs 20:45'de şampiyonuz..

Allah bizim yanımızda olacak .. Çünkü her yönüyle biz hak ettik bu kupayı

Alırsak benden mutlusu yok.

fb ile bu sene 3maç yaptık

toplam 270dk süre oynadık onlarla

toplasan en fazla 30-40dk top yapmışlardır bize karşı

biz ise rahat 230-240dk top yapmışızdır

ben takıma güveniyorum ama fenerin şansına güvenemiyorum malesef

adamlar o kadroyla trabzondan 3-1 galip geliyor anlamak mümkün değil

Bizim takim deplasmanlarda cok daha iyi oynuyor, cünkü rakip kendi evinde oynadigi icin acik oynamasi gerekiyor. FB, Arena'da yaptigi gibi kapanamayacak, ilk 20 dk köpek gibi saldiracaklardir, bunu atlatabilirsek uyuta uyuta 1-2 tane sallariz bunlara.

baskıyı atlatırsak 2 tane iteler turlarız

kupayı alıncada sapını iteleriz aykuta volkana

arkadaşlar bırakalım tekniği taktiği sonuç ne olur bir tek Allah bilir şampiyonda olabiliriz yeniliriz fark bile yiyebiliriz hatta ne değişecek seneye yine aynı şeyler yöneticileri bilmem ama galatasaray ve fenerbahçe oyuncularınıda kutluyorum mücadelelerinden dolayı biz sadece tuttuğumuz takıma gönül verdik kazansakta gönlümüzde kazanmasakta futbol için insanlar birbirini öldürecek noktaya geldiler hepimizin ailesinde fenerbahçeli beşiktaşlı olanlar var onlara bir şey olmasını istemezken kime ne olmasını istiyoruz.medya yayıncı kuruluş tff yöneticiler herkes işin rant kısmında bir tezgah kuruyorlar ve herşeyi zamanı geldiğinde uyguluyorlar.stresten saç kıran oldum takmıyorum artık zenginin malı züğürdün çenesi misali olan bize oluyor.3 senedir digitürküm var ne takım kazanıyor ne ben sadece tezgahtarlar kazanıyor.kimse tuttuğu takımın adı alnında yazılmış bir şekilde doğmuyor.bir sebepten bir takım tutuyoruz fenerbahçeli yada beşiktaşlıda olabilirdik ne olursa olsun insani özelliklerimizi kaybetmeyelim.kim şampiyon olur bilmem ama kazansak sevinmeyeceğim kaybetsek üzülmeyeceğim tek şampiyonluk olacak

Bu sene şampiyon olursak seneyede şampiyon oluruz.

Geri
Üst Alt