Son maç herşeye gebe. Avantajımız bu yıl yaptığımız 3 maçta da futbol olarak ezici üstünlüğümüz. Dezavantajımız ise bu ezici üstünlüğü iki maçta skora yansıtamamız.
Benim asıl korkum Fatih hocanın son mançlarda yaptığı oyuncu değişiklikleri. Skor olarak geride iken kurtarıcı olarak aldığı adamlar
Sabri: Adamın kendine güveni sıfır. İyi günlerine sabri dikine gider, bazen başarılı olurdu. Ama son maçta canlı izledim, çok kırılgan. Bir poziyonda tpou ezdi, daha sonrakilerde hep yana oynadı. 10 pas yaptıysa hepsi geri ya da yan paslar. Zaten yeteneği de hepimizin malumu çok sınırlı.
Baros: Sezon başı da çok ısrar etti hoca. Hatta hatırlarsınız, elmander yedek bekledi kaç maç. Yani hocanın ikinci forvetiydi elmander. Sonra iki forvete döndü, elmander takımda kendine yer bulunca takım toparlandı. Sonrasında hocanın forvete yazdığı ilk adam elmander oldu. Benim izlediğim baros kesinlikle 11 başlamamalı hatta yedekten de girmesine karşıyım. Adam hep rakiple, hakemle oynuyor. Aldığı topları ilk 5 saniyede ayağından çıkarmadığında kesin kaybediyoruz.
Bence, maça necatili forvetle başlamalıyiz. Yedekten girecek oyuncu, eğer gerekirse Aydındır. Diğerlerini 18 e bile almasa yeridir. Belki durumu iyiyse yekta düşünülebilir. Hakem büyük ihtimal Cüneyt Çakır olacak. Hakemi iyi tahlil etmeli, gereksiz diyaloga girmekten kaçınmalıyız. O statda her türlü pisliğe, çirkefliğe hazır olmalıyız.
Zaten ligtv yi iptal ettim, kahveye gidip seyretmeyeceğim. radyodan da dinlemeyeceğim. Yeni birşey deneyeceğim, bakalım nasıl olacak. Maçı uykuda geçireceğim