STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

hic umrumda degil bu mac, sike yapan takimlar cezasini cekmeli, bu cok daha önemli.

kimle final maci oynuyoruz ki ?

su an bu ligde olmayi hak etmeyen ve olmamasi gereken bir takimla.

yani kurallar yerine getirilmis olsa bunlar zaten 2 ligdeydi. resmiyeti 0 olan bir bir mac olacak bu.

benim cumartesi oynancak mac icin hic heycanim yok.

bu play off zaten bosa oynandi, sampiyon GSdir gecen senenin sampiyonu trabzon gerisi yalan.

20 haftadir lidersin ve son haftada fenere sampiyonlugu veriyorsun.

Sampiyon olsunlarda gör ortaligi, kan cikar.

TFF'nin veremedigi cezayi BIZ verecegiz, O KADAR.

Benim Kalp'im dayanacak mi o mac'a soruyorum kendime, üstelik Astim hastasiyiz :SS:

Kalp'ten giderim ben Mac'in ortasinda :D

Ben kahve'de yerimi alacam ve takimi izleyecem, gol atarsak sesim kisilana kadar bagracam, yersek susacam..

Yenersek yikacam orayi yenilirsek cekip gidecem

Faruk, sikeciler cezasini cekmeli diyorsun vs vs ama ayni anda bu mac umrumda degil diyorsun.

Iyi peki sikeciler mi olsun Sampiyon, bu daha mi iyi olur?

Aman beyler kötülesince sirtinizi falan dönün uzaklasin bi iki dakika hava alin, ben düsününce bile fena heyecanlaniyorum ama dikkat etmekde fayda var Allah korusun.

Şimdi gol sesi falan duyarım, içime kurt düşer diye kulaklıkları da alıp müziği sonuna kadar açarım herhalde. :)

allah ın izniyle pazar günü sampiyonuz takım 2 haftadır o macı beklıyor gayet acık ve net vucüt dillerı bellı edıyor

Benim korkum onlarin futbolu degil, hayir o pis serefsiz futbolcular o serefsiz taraftari arkasina alip her türlü pisligi yapmaya calisacaktir.

ünlü totemımı yapacagım bunu cok sıkısmadımı yapmıyorum besıkatas fb macında yapmıstım cuk oturmustu umarım yıne aynısı olur

kemal sunalın şiki şiki baba müzigı ıle dolmusta altını doldurmasına benxıyor

Benim korkum onlarin futbolu degil, hayir o pis serefsiz futbolcular o serefsiz taraftari arkasina alip her türlü pisligi yapmaya calisacaktir.

bkz 2-2 lik macin hemen ikinci dakikasinda TOPuz serefsizinin meloyu sahadan atmaya calismasi

Yine Meloya cirkeflik yapacaklar, onlarda biliyor Melonun cabuk kontrolü Kaybettigini. Umarim Melo bunun farkindadir ve sakin olur.

Siz bu mac icin heyecanlanacaksaniz.. Iyi ki Samiyen'deki Manchester macinda yoktu bir cogunuz diyorum :)

[video=youtube;e9Qc0RA3Yis]https://www.youtube.com/watch?v=e9Qc0RA3Yis[/video]

Faruk, sikeciler cezasini cekmeli diyorsun vs vs ama ayni anda bu mac umrumda degil diyorsun.

Iyi peki sikeciler mi olsun Sampiyon, bu daha mi iyi olur?

anlamadin mesajimi.

olsalar bile resmiyeti yok bunu demek istedim yani bizimkiler cezayi vermiyorsa uefa kesin verir gibime geliyor.

bunlarin oyunlari eninde sonuda cezayi getirecek.

edit: rakip iyise hak ediyorsa ozaman düsünürsün endiselenirsin.

ama bunlar 0 hakediyor bu yüzden sampiyon bile olsar sahtekarlikla almis olacaklar

bunuda herkes biliyor.

Tükenmez Umuduuuummmm

[video=youtube;1o0CRsaKJeA]https://www.youtube.com/watch?v=1o0CRsaKJeA[/video]

31. haftada kutlayamadık şampiyonluğu şimdi kutlayacağız unutulmaz bir şampiyonluk olacak rakibin sahasında alacağız

bkz 2-2 lik macin hemen ikinci dakikasinda TOPuz serefsizinin meloyu sahadan atmaya calismasi

Yine Meloya cirkeflik yapacaklar, onlarda biliyor Melonun cabuk kontrolü Kaybettigini. Umarim Melo bunun farkindadir ve sakin olur.

zaten Melo ve Ujfalusi haric 'savasa' hazir olan futbolcu yok, gerisi baski altinda ezili gider belkide, gerci onlardada yürekli futbolcular yok ama...

Ins biz kendi futbolumuzu oynariz. Fatih Terim'de futbolcularin kafasina soksun --> 90 dk. baski, ofans futbol. Hadi diyelim 90 dk. olmuyor ama lütfen ilk 20 dk, dikkatli olsun ya, oynatmayin sunlari göz göre göre

Denizli´de son 16 dk kalbim dayandıysa,buna da dayanır heralde.

Ilk golü biz bulursak cok cok iyi olur

aradaki fark: biz pozisyonlari degerlendiremiyoruz, adamlar buldugunu atiyor

Geri
Üst Alt