STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Playoff kimin icin kurulduysa o takimimin menfaatine olan bir atama yapilacaktir. Bu yeni bisey degil sonucta ve durumlarin bu noktaya gelecegi taktirde playoff baslamadan bunun olacagini hepimiz biliyoduk. Ama her turlu yenecek gucteyiz. Son iki senedir yenemiyolar bizi, son iki senedir oraya her gittigimizde kedi fare oyunu oynuyoruz. Bu sefer elimizden kurtulamayacaklar.

Her olumsuzluğa rağmen çıkıp Aslanlar gibi oynayıp Kupayı alacağız.

umarım dediğiniz gibi olur ve hakem maçı katletmez insan olduğu aklına gelir ve objektif şekilde yönetir böyle olursa kaybetmemiz imkansız ama burası türkiye herşeyi beklerim o yüzden kötü sonuç olsa bile bu pis oyunun içinde kaybettiğimize üzülmem onun için kendimi telkin ediyorum maç aklıma gelince herşey olabilir diye

hakem yuzunden biz sampiyonlugu kaybedersek, isi cok zor

cunku genel olarak baktiginda bu sampiyonlugunu hakkeden takim Gs diyor herkes.

tabi net seyler yaparsan, penalti, yada kirmizi kartlik pozisyon, calar dudugu adam

ama fener sampiyon olsun diye ugrasacagini sanmiyorum ne cakir nede firat aydunus

Bu hafta içinde 90 dakikanın berabere bitmesi halinde 2 uzatma devresi +penaltı oynanacaktır kararı cıkmasını bekliyorum TFF'den.

hep beraber göreceğiz hafta sonu umarım yanılırım...

ünal aysal ve yönetimdeki herkezi sevmeme rağmen bu sene sike sürecinde müthiş ezik kalmıştır.meydana boş bıraktık millet at koşturuyor.fenerbahce öldürmeyen güçlendirir misali daha da iyi duruma geldi. allah cumartesi gününkü maçta yardımcımız olsun.

Bizim yapımızda yok çirkeflik çingenelik çığırtkanlık yapamıyoruz onlar gibi yönetimdeki herkes beyfendi insanlar.

imkanı yok ya nasıl olacak...düşündükçe tüylerim diken diken oluyor...nasıl çıkacağız oradan..anasını satıyım bu maça kadar bu işi bitirmeliydik...

kupayla beraber çıkacağız

Bundan yaklasik 2 sene kadar once fanatik Fenerli bir arkadasla sohbet ederken

Sizi bilmem kac senedir yeniyoruz kadikoyde sansiniz yok nezaman yeneceksiniz demisti

Ben ona sizi öyle bir macta öyle bir yenecezki on seneyi unutacaksiniz.

Biz tam ihtiyacimiz oldugu anda sizi yenecez demistim.

Derken su oldu bu oldu play off oldu, o dedigim mac kadikoyde geldi catti.

Simdi kac gundur butun Fenerlilere ayni lafimi soyluyorum.

Gazozlar sizin sampanyalar bizim.

Inancim odurki o lafi bana Allah soyletti ve lafim o hayalim gercek olacak.

Simdi okadar rahatimki büyük bir keyifle maci bekliyorum.

Bu sene şu ana kadar 11 büyük maç oynadık, sadece birini kaybettik. O da bir futbol mucizeseydi. Deplasmanda diğer 3 büyüğe hiç kaybetmedik.

Ama bu istatistiklere rağmen inancım yok. Bu kadar pisliği yapanlar, son maçta da ne yapar ederler alırlar elimizden şampiyonluğu diye düşünüyorum.

Bundan yaklasik 2 sene kadar once fanatik Fenerli bir arkadasla sohbet ederken

Sizi bilmem kac senedir yeniyoruz kadikoyde sansiniz yok nezaman yeneceksiniz demisti

Ben ona sizi öyle bir macta öyle bir yenecezki on seneyi unutacaksiniz.

Biz tam ihtiyacimiz oldugu anda sizi yenecez demistim.

Derken su oldu bu oldu play off oldu, o dedigim mac kadikoyde geldi catti.

Simdi kac gundur butun Fenerlilere ayni lafimi soyluyorum.

Gazozlar sizin sampanyalar bizim.

Inancim odurki o lafi bana Allah soyletti ve lafim o hayalim gercek olacak.

Simdi okadar rahatimki büyük bir keyifle maci bekliyorum.

InsAllah kardesim.

Bekletiler o yonde. Allahin izniyle o kupa kalkacak Saracoglunda !

aslında kaybedecek bişeyimiz yok önde basmalıyız 2-2 lik maçta 15 dk top oynadı fener sadece ilk yarı berabere biterse sampiyon gs olur ama başka taraftan bakarsak fener şampiyon olursa sokaklara cıkıp bı meydan dayagı atmanın zamanı geldı adalet varsa galatasaray şampiyon olacaktır

Böyle bir maçı yaşamıştık.Fener bizi 100. yılımızda 1-0 yenip,şampiyonluğunu ilan etmişti.Umarım onu tekrar yaşamayız.Gerçi fenere beraberlikte yetiyordu o maç,mutlak kazanması gereken bizdik.Hakan ve Neco çok net fırsatlar kaçırmıştı.

O maçta yensek bile lider olamıyorduk.Fener sadece 1 hafta önceden şampiyonluğu kazanmış oldu.Tam bir final maçı değildi.O sene olimpiyattaki kupa maçı tam bir finaldi.

deplamanda 3 te 3 yapacağız. yenip şampiyon olursak tüm senelerin acısı kat kat çıkacak ve bir 10 sene biz konuşacağız.

günaydın renkdaşlar.

futbol olarak bişey beklemiyorum. taktik tuttik yok artık. sinirlerine-stresten uzak olan taım maçın üstünlüğü sağlar. bundan sonra pozisyon yakalayıp atamamak artık telafisi yok.

kadıköyde tek aventejımız onların mutlak galibiyete ihtiyaç duymalarıdır. maçın başları çok önemli.

gol yememek gerekli kesinlikle yoksa moral olarak tamamen biter oyuncular-o baskıyı kaldıramazlar.

tek korkum ilk golü yemek ve moral bozukluğu ile kozları onlar vermek. yoksa stad-hakem her türlü oyun farketmeyecektir.

hele birde golü bulur. u<un dakikalar bunu sürdürürsek maçı rahat alırız.

maçı kilit noktaları

1-baskıyı yememek erkenden.

2-golü yemeden - sağlam kontrollü oynamak

3-golü bulursak- sakinliğimizi kaybetmeden pas pas pas yapıp baskıyı üstümüze çekmemek.

4-golü yersek-dağılma durumumuz olabilir. çünkü ilk golü atan takım daha rahatlayacaktır. biz yersek forvetlerin ayağı dolaşır bu belli. biz atarsak maçı uzun süre bizim tempomuzda sürdürürsek maç farklı alırız.

maçta pozisyon yakalanır edilir ama . korner-duran toplarda çok iyi orginazsyon yapmalıyız. öyle yapayım orta demekle olmaz.

her atak-her duran top çok önemlii..

hak hukuk bitmiştir artık.

çıkacaksın tekmeye kafanı koyacak alnını yaracak ama o golü atacaksın

Yaşadığımız ülkede ,federasyonda hak hukuk beklersen çook beklersin.

tek hukuk tanırım

güçlünün hukuku!

gidip eze eze yenip kupayı alma hukuku!

Ayrıca bu da var.

Böyle kirli bir ülkede macin sahada oynanacagini düsünmek zor geliyor acikcasi.

Insanlarin hicbirseye inanci kalmadi.

Kravatli siskolar FM'i gercek hayata tasimis, tabiki igrenc yollarla, bizde saf saf yorum yapiyoruz

15 bin polis,bu bi rekor heralde

Bu maçı alırız almazsak ne olur, çok fenerli kanı akar. Görünen köy kılavuz istemez. Yurdun 81 vilayetini fenerli mezbahasına çevirirler. Ligtv ve TFF de bayram eder.

Fatih Terim in takımın başında olmaması çok kötü oldu... Terim sezon başından beri her bakımdan iyi bir görüntü çiziyordu ancak playoffların başlamasıyla iş tersine döndü. Hem takımın hem kendi performansı düşüşe geçti. İşlerin kötüye gitmesiyle birlikte de, o eski sinirli hali malesef ortaya çıktı.

O kadar tecrübeli bir adamın son maçlarından birinde hakemlere küfür edip ceza alması çok saçma. Bundan sonra kırmızı kart gören futbolcuya ne diyebilirki. Balık baştan kokar.

Diğer taraftan playoff larla birlikte takımda da düşüş başladı. Kendi sahamız dezavantaj oldu bize. FB ile berabere kalabilsek şimdi şampiyonduk. Ama biz sadece hücumu düşündüğümüz için kontrataktan golü yedik. Bu maçtada berabere kalsak bile şampiyon olabiliriz. Eğer akıllı oynarsak rahatça berabere kalabiliriz. İyi futbol sürekli atak oynamak değil. Savunmayı asla unutmamak gerekiyor.

Geri
Üst Alt