STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Alex oynayacak mı acaba .

Melo'ya 1 mac ceza verdi

scaled.php

Bakalım baroni'ye ceza verecek mı ?

scaled.php

sence şampiyonluk macında bunu yapabilirlermi. herşeyi kendi taraflarına cekmişler. hala federasyonu suclayacak başkanları var.

Terim icin raporlari aninda basina sizdiran karaktersizler, Terim ceza alacak diye yirtinan karaktersizler, simdi sus pus ceza gelmesin diye bekliyor. Tabiki ceza gelmeyecek. Fenerbahce´ye dokunabileceklerini mi saniyorsunuz bundan sonra?

Baroni taraftarlara hareket yapiyor, Emre koridorlarda ortaligi birbirine katiyor, Semih Sadri Sener´le küfürlesiyor kavga ediyor. Ama ceza yok. Olmayacak. Sahaya yansimadi.

O yüzden diyorum. Bi beklentiniz olmasin. Yukardan Fenerbahce´nin sampiyon olmasi emri geldiyse, Barcelona gibi oynasak da o maci kazanmamizin imkani yok.

sahay giren adamın esamesi bile okunmadı ceza mı bekliyorsunuz baroni ye:D

''Fener de Gökhan Gönül şoku" haberleri hala çıkmamış?

Bu sefer ters psikoloji yapıyorlar.Şimdi Ntvspor da verilen habere göre, Sow düz koşulara başlamış ,gerekirse iğne ile oynayacakmış maçta.

Bu kadar haksizlik göz göre göre yapiliyorken, hala ümitlenebilen kardeslerime üzülüyorum.

"Biz Galatasarayiz"

"Biz oyunu bozariz"

"Gider koyar geliriz"

Damar laflar oldugunu biliyorsunuz. Bu kadar haksizliga direnecek bir güc yok dünyada.

Ben bir yabanci futbolcu olsam baska bir ülkede. O ülkede bu kadar kirlilik olsun, hukuksuzluk olsun, adaletsizlik olsun, hemde alay edercesine, hemde gözümüze baka baka, siritarak. Ben "severim böyle ülkeyi de, takimi da, futbolu da" der, sezonun bitmesini bekler, kacar giderdim.

Bizim yabancilarimiz ne düsünüyordur simdi acaba? Yabancilar "Vatan Millet Sakarya" ruhuyla mi oynar, "Severim böyle ülkeyi" ruhuyla mi oynar?

Dk 12. Gol fener durum 1-0

Dk 38. Gol fener durum 2-0

İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray

Dk 65. Gol Melo 2-1

ve Dk 90+3 Gol necati durum 2-2

Gece rüyamda bunu gördüm sanki stadda izler gibi aynen bu şekilde. Ve garip olan normalde pek rüya görmem görsemde hatırlamam :) Fenerli futbolcuların yüzlerinde siyah poşetler vardı ne alakaysa :)

Fazla mı hayal bilmiyorum ama gerçek olursa 90+3 deki golden sonra toplu kuş ölümleri olabilir.

Yorumum şu durumda futbolcularımızın paraya tamâh etmeyeceği yönündeydi lakin yanlış anlamışsın.Motive olmaktan kastım ise maçı kesinlikle kazanacağımız yönünde değildi.Konu ile ilgili geçmiş yorumlara şöyle bir göz atarsan bu maç hakkındaki beyanlarımı görürsün.Ayrıca kendimi de,oyuncularımızı da gazlama gibi beyhude bir çaba içinde değilim.Çünkü akl-ı selim olan herkes dönen senaryonun farkındadır.Sanırım oyuncularımızda bunun bilincindedir.Bu da maç konsantrasyonu için onlara yeter diye düşünüyorum.

Anladım başkan:yenieek:

Her türlü pisliği yapmalıyız.

Öne geçersek gsaray bastırırsa sahaya yabancı maddeler atıp oyunu durdurup‚

takımı dinlendirmeliyiz.

angut forum

takımı dinlendirmeliyiz.

angut forum

Zaten hep yaptıkları şeyler bunlar.Yine yaparlar,hep yapacaklar.

takımı dinlendirmeliyiz.

angut forum

Golü biz atarsak aynısını onlar yapar buda bize yarar. Ama yukardaki arkadaşın dedigi gibi ilk 10 dakikada bir tane çakarsak ne seyirci ne hakem baskısı kalır

Dk 12. Gol fener durum 1-0

Dk 38. Gol fener durum 2-0

İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray

Dk 65. Gol Melo 2-1

ve Dk 90+3 Gol necati durum 2-2

Gece rüyamda bunu gördüm sanki stadda izler gibi aynen bu şekilde. Ve garip olan normalde pek rüya görmem görsemde hatırlamam :) Fenerli futbolcuların yüzlerinde siyah poşetler vardı ne alakaysa :)

Fazla mı hayal bilmiyorum ama gerçek olursa 90+3 deki golden sonra toplu kuş ölümleri olabilir.

Seni yoklamışlar ağabey :D

Adında Gururun Saklı Renklerinde Asalet

Bizim için, adalet için kaldır o kupayı Galatasaray!

takımı dinlendirmeliyiz.

angut forum

Başka bir meziyetleri yok zaten.Azrail olsam çoğu Fenerbahçelinin canını alırım yemin ederim.O derece kin duyuyorum.

bu sene oynadıkları en iyi futbolu oynasalar bile "bu maçta " kazanmaları imkansıza yakın.

takımı dinlendirmeliyiz.

angut forum

Yaa iste "Bu mac normal bir mac olmayacak ki" derken, bunlari kastetmistim iste.

Bu daha pisligin ilk ayagi.

Ikinci ayagi oyuncular olacak. Sik sik oyuncularimiza satasacaklar, itis kakis olacak, tansiyon yükselecek vs.

Oyuncularimizin düzenini bozacaklar vs. Tekme tokat oyuncularimiza girip top kapacaklar, ama Cüneyt Cakir tetikcisi devam ettirecek, bizim her dokunusumuza da faul calacak. Fb öne gecerse oyunu sik sik durdurup sogutacak.

Böyle bir mac olacak iste ne sandiniz?

Bu macin geneli cok onemli elbet ama ilk 20 dakika macin gidisatini gosterebilir. Gol yememek lazim bu surede. Bu macta kesinlikle geriye dusmemek lazim. Kisisel hatalarda yapmamak lazim, bu macta hatalarin telafisi olmayacak. Allah'in izniyle kupayi alacagiz, illahi adalete inanirim.

Geri
Üst Alt