STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

emre belezoğlu denen sokak oyuncusu her maçtaki gibi bu maçta da oyuncularımıza her kontra atakta faul yapacak ve atağı kesecektir. her maçtaki gibi kırmızı kartı hak edecek ama hakem o statta kartı çıkarıp atamayacaktır!

takımımız ilk golü atan takım olmalıdır. başka yolu yoktur bunun

fener yenemezse puanlar 3'e bölünüp hatır kupası oynatacaklarmış

Allah doğruyu biliyor...

Şerefliyi de biliyor,şeref yoksunları.

İlk gün de söyledim.Yaradanın bir planı var :)

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar için zehir gibi bir rapor hazırlandı.

Olaylara karışan Emre, Semih, tercüman Samet, Sadri Şener ve kaleci Tolga'nın PFDK'ya gönderileceği bildirildi. Trabzonspor'a ise 2 ya da 3 maç ceza gelebilir

habertürk

takipçisi olacaz bakalım ceza gelecekmi emreye

dusunuyorum tasiniyorum ama bu fenerbahce'nin bizi yendigi bi senaryo bir turlu kafama yatmiyor..

bariz bir sekilde kadromuz adamlardan daha iyi.. bu sene oynadigimiz her macta ezdik.. en cok da yenildigimiz macta ezdik.. kadikoy'de 2 yildir yenemiyorlar, bu da cabasi..

bizim bu sene deplasmanlarda maglubiyetimiz yok..

fener bizi anca maci cuniko yonetip her zamanki eyyamciligini yapip 9 kisi birakirsa falan yenebilir.. normal sartlar altinda cok uzecegiz oraya gelen sikebahcelileri..

bizim oyuncular mactan 2 gün önce kampa girmek istediklerini sölemişler hocaya

normalde mactan 1 gün önce kampa girerken bizim oyuncular 2 gün öncesinden kampa girmek icin hocaya istekte bulunmuslar

dusunuyorum tasiniyorum ama bu fenerbahce'nin bizi yendigi bi senaryo bir turlu kafama yatmiyor..

bariz bir sekilde kadromuz adamlardan daha iyi.. bu sene oynadigimiz her macta ezdik.. en cok da yenildigimiz macta ezdik.. kadikoy'de 2 yildir yenemiyorlar, bu da cabasi..

bizim bu sene deplasmanlarda maglubiyetimiz yok..

fener bizi anca maci cuniko yonetip her zamanki eyyamciligini yapip 9 kisi birakirsa falan yenebilir.. normal sartlar altinda cok uzecegiz oraya gelen sikebahcelileri..

biz daha iyi oynuyoruz tamam ama bariz şekilde son vuruşlarda bizden çok daha iyiler. biz 1 maçta 10 tane pozisyona girip 1-2 tane atıyoruz onlar 3 tane girse 2sini kesin atıyor.Artı volkan demirel faktörüylede çok zor gol yiyiyorlar. Son vuruş kaliteleri daha iyi olmasa asla yenilmeyiz derdim.

çıkarken gereksiz toplar kaybetmezsek, kadıköydeki son maçtaki gibi ekstra goller dışında gol yiyeceğimizi düşünmüyorum, özellikle emre çolak kenarda oynarken ortaya doğru gereksiz yüksek toplar atıyor , gerekirse bam güm uzun vursunlar ama böyle saçma sapan fantezilerle top kaybedip gol yemeyelim

son vuruşları sağlam yapmalıyız bu yeterli bizim için.

Baska birsey düsünemez oldum, su lig bitsin artik, kendimize gelelim.

Dk 12. Gol fener durum 1-0

Dk 38. Gol fener durum 2-0

İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray

Dk 65. Gol Melo 2-1

ve Dk 90+3 Gol necati durum 2-2

Gece rüyamda bunu gördüm sanki stadda izler gibi aynen bu şekilde. Ve garip olan normalde pek rüya görmem görsemde hatırlamam :) Fenerli futbolcuların yüzlerinde siyah poşetler vardı ne alakaysa :)

Fazla mı hayal bilmiyorum ama gerçek olursa 90+3 deki golden sonra toplu kuş ölümleri olabilir.

süper olur. manşet bile belli : Bu sefer gerçekten 2-2 oldu :D

biz daha iyi oynuyoruz tamam ama bariz şekilde son vuruşlarda bizden çok daha iyiler. biz 1 maçta 10 tane pozisyona girip 1-2 tane atıyoruz onlar 3 tane girse 2sini kesin atıyor.Artı volkan demirel faktörüylede çok zor gol yiyiyorlar. Son vuruş kaliteleri daha iyi olmasa asla yenilmeyiz derdim.

ya hocam rahat ol.. elbet biz de bir gun 10 pozisyondan 5 ini atacagiz :)

vallahi bende şu cumaresi gelsin işe eve konsatre olamıyorum yaw

birde tff beynım sureklı meşgul alalım şu kupayı sonra rahat rahat izleyelim tiyatroyu uefa +18 falan

baros mu oynar neco mu aceba

Allah'ı karıştırmayın gidicez,görücez,yenicez veni vidi vici bitti.

son vuruşları iyi yaparsak rahat kazanırız diyorum ama bakalım

:)

bizim çocuklar topun bir insanın içinden geçmeyeceğini anladığı ve topu insanın yanından veya üstünden kaleye sokmak için vurdukları zaman gol atacağız emin olun.

son vuruşları iyi yaparsak rahat kazanırız diyorum ama bakalım

Geri
Üst Alt