STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

fener 20-25 dkda 1 gol bulsada gs maçı çevirir rahat olun

mac gününe kadar yazmiyayim diyordum dayanamadim,

Öncelikle külüp olarak umarim su oldu,bu oldu,5 puanimiz silindi nerdeyiz biz tramvasindan kurtuluruz,cidden cünkü suan tramva yasiyan biziz,puanlari silinen biziz,hepimiz nasil bu sacma final ayarlanmis fikstür ayarlanmis hakem,komplo teorileri ve muhtelemen dogru senaryolarla cildiriyoruz,fakat elden birsey gelmez,bu yüzden taraftar olarakta futbola konstrasyon saglasak cok iyi olur.

Biz deplasmanda Türkiye liglerinin acik ara en iyi istatigine sahibiz,Fenerde icerde acik ara en iyi takim,kadiköydeki mac cok uzak bir mac degil,o maca göre sow haric assagi yukari herkes oynayacak.O mactan bu maca ne degisiklik var,yukarda yazdigim tramva yasiyan biz mutlu olan onlar,bu fenerbahce icin arti deger,Fatih hocanin cezasi bizim icin büyük dezavantaj.

Fizik acidan biz cok fazla atletik oyuncuya sahibiz,Fener 90 dakika bizle ayni tempoda oynamasina imkan yok,kadiköydeki macta ne yaptilar ilk 30 dakika baskili oynadilar bu bir stratejiydi ve tuttu 2-0 yakaladilar,gene aynisini denerlermi ben zannetmiyorum,daha kontrollü ve gücünü daha verimli kullanacaktir,cünkü biliyorlarki bu macin telafisi yok bir gol yedilermi 2 atmalari gerekecek 2 yedilermi 3....

Alex 35 yasinda ve o mactan bu yana bu mac trafigini kaldiramadi bu mac icin saklandi ama ilk yarim saat alexi kitlersek ilerliyen dakikalarda cok büyük katki yapamaz.

Sow yok,ne olursa olsun semihi zorlardi,zorluyorduda ve iyi bir skorer bizim beceriksizler gibi degil buldugunu atiyordu,bu bizim adimiza cok büyük avantaj.

Semih,Bienvenu bizi zorlayacak skoru üretecek forvetler degil,cünkü süre aldiklari zamanlarda semih-tomas hep üstün geldiler.

Stoch-Baroni kaliyor suan skor üretimini bu iki oyuncu üstlenmis gibi gözüküyor,fakat Baronide bu mac bizim bindirmelerimizde geriye cok kosacak bu yüzden hucum gücünü ne kadar kullanir,Stoch ise son mac gol atmasina ragmen hicbir macta Eboueye karsi üstünlük saglamadi.

suda cok önemli x bir defans oyuncusu korner duran top konstrasyonu sürekli en üstte tutmaliyiz,cünkü skoru hic beklenmedik oyuncular bulabiliyor bu tür maclarda,cünkü iki ekipte birbirine aldigi önlemler beklenmedik isimleri golcü durumuna getiriyor,bizden hakan balta,fenerden zieglerin skor üretmesi gibi.

Bizde Necati bilerek dinlendirildi ve bu sezon deplasman karnesi cok iyi,fakat gerek Necati gerekse Elmander skorer degil bir sow gibi bitirici degiller,semih-bienvenuden skorerlik kimligi acisindan farklari yok,bir bakiyorsun mermi gibi elmander topa vuruyor ayni elmander yarim metreden kaciriyor.

Fakat büyük bir avantaj duran toplari rakipten cok daha etkili kullaniyoruz,Selcuk gibi inanilmaz süper bir silahimiz var ve bu rakipte yok,aslinda Alex var ama artik randimani cok düsük,Selcuk onun gencligi gibi...

Melo keza sürekli golü kokliyan sut,kafa her türlü skor üretebilen bir kimlikte,fakat gerek Emre,gerekse Engin son dönemlerde kaleye gidemiyor,Baros mac eksikliginin acisini cekiyor.

Bu sartlarda maca baktigimizda atletik oyuncu kimliginden dolayi oyunun kontrolünü elinde tutacak takim Galatasaray olacak,fakat oyunu elinde tutarken skor üretmesi icin gereken malzeme suan cok yeterli degil,skor anlaminda suan bana göre sartlar esit,her iki ekiptede süpriz golcüler cikabilecegi gibi gününde olan hucum hatti maci alir götürür.

Sunuda es gecmemek lazim,muslera son bir kac mactir yeterli perfonmansta degil,bir konstrasyon kaybi var,mesela volkan oldukca formda ve bu maclarda kaleci büyük avantaj özellikle volkanin son mac dünyalari cikardigini düsündügümüzde ama ayni volkan beklenmedik bir konstrasyon dolayisiyla hatayada musait belli olmaz.

Ben Serdal Kesimal'dan sonra fener savunmasini toparlanmis görüyorum Bekir ile daha az pozisyon veriyorlar,mesela buda rakip adina olumlu.

Oyuna sonradan gireceklerde maca etki edecek,bizim yedek külübemizde Baros-Aydin %99 gibi,Fenerde Dia-Selcuk-Özer gibi duruyor.

Son 3 maca baktigimizda kafamizda bu maci oynarsak son 3 mactan farkli olmasina imkan yok,bu 3 macta 3 neticede cikti buda bu macin her sonuca acik oldugunu gösteriyor,ama 3 mactada Galatasarayin topla oynama yüzdesinde bariz üstünlügü var,skora yansitamamizin sebebi yukarda söyledigin hucum hattinin gününde olup olmamasiyla alakali,mesela 3-1 macta bile hucum hatti bir sürü gol kacirdi yani gene gününde tam randimanli degildi.

Fakat bu mac sampiyonluk mac son bir 90 dakika herkes terinin son damlasina kadar kosacak,gerek Fenerden gerek bizden,mesela bu asiri zorlamadan dolayi mac icinde bazi oyuncular sakatlanabilir,zaten Fenerde gökhan olsun,alex olsun muhtelemen igneyle oynacaklar,adele sertlesmesi olan bir cok oyuncu var.

Biz maca 0-0 baslarken sampiyonuz bu yüzden 0-0 cok ama cok iyi oynamaliyiz cünkü fenerin gol atamadigi her dakika onlari baski altina sokacak,sayet 0-0 iyi oynarsak onlar bize hucum bindirmesi yaptiginda sürekli zorlayacaklar zorladikca zaten fiziken iyi olmiyan görntülerinde hasar olusacak,biz yenik duruma erken düsmezsek ''insallah'' macin ilerliyen bölümlerinde %50 fazla enerjiyle sahada oluruz.

Benim analizim bu sekilde söyledigim gibi 3 neticeye acik,cünkü bu sene 3 neticede cikti,ama gözümüzün önüne maclari getirdigimizde tek derbi kaybetmis bir Galatasaray var,ondada gene baskili oynamis,yani bu sene kac derbi oynadik toplamadim ama bu oran 10/1 cünkü bir kez yenilmisiz...Yani yenilmiyoruz zaten arka arkaya hic yenilmedik bu sezon,ve tek bir derbi ondadada top hakimiyeti pozisyon herseyiyle üstün oynamissin,bu macta bir mucizevi sekilde görüntü degisemez cünkü oyuncu kadrosu fizik güc hersey ayni 2 haftada zaten hicbir takim farkli bir kimlige bürünmez.

Bu yüzden Galatasaray sampiyonluga cok daha yakin,fakat ben tüm mesajlarimdada yazdim,futbol tanrilari yanimizda olsun,topun sansi yanimizda olsun,direge carptimi gol olsun,cünkü böyle maclarda buna fazlasiyla ihtiyaciniz olur,kücük bir kirilma ani herseyi belirler,misal penalti kacirirsiniz veya kurtarirsiniz....

Bu yüzden kimin ne totemi varsa yapsin :D

Hakeme gelince oda bir unsur,son Chelsea - Barcelona maci hafizalarda Cüneyt tipik ev sahibi hakemidir,icerde isterim deplasmanda asla,cünkü Cüneyt ic saha ekiplerini kollar,mesela Türkiye kupasinda 3 kirmizi kart cikarmisti fenere,keza kadiköyde bize cikarmisti,hakemin stili bizim lehimize degil,fakat sampiyonluk macinda etki edecek bir sey yapmaz,cok dikkatli olmaliyiz,hakemi futbolcularda taniyor,kart görecek hareketlerden uzak durmalilar,daha cok rakibe kart gösterecek akilli oyunu oynamalilar,hakemi biz taniyorsak Emresi melosuda tanimali bilgilendirilmeli,Cüneyt cabuk oyundan atar,gözünün yasina bakmaz bu yüzden futbolcularimiz cok ama cok akilli olmali,kart görecekse gerektiginde görmeli,bunu bilerek oynamali ve asla hakeme itiraz etmeliler.

Insallah hakem konusunda Fatih hoca bir uyari yapar,ben Cüneyt cakirin kasten kararlar verecegini sanmiyorum,her iki takimin alehine lehine dogru mac yönetir ve iki takimdanda oyuncu umarim atmaz sonucta yillarca etkisi konusulucak bir mac ve oyunda tutmasi ve iki takimin carpisarak maci kazanmasi kendi adinada dogrusu olur.

Tabiki döndük en basa bunlarin hepsi senaryoysa yaziyi okumayin sampiyon belli...

Playoff lar baslar iken umitliydim ilk iki hafatda sampiyon oluruz ,Feneride yeneriz falan...

Su an su maç i´çin acikcasi umudum yok.

Insallah en kotu berabre kalir ve sampiyon oluruz.

Cem_Aslan;4405860Bu yüzden Galatasaray sampiyonluga cok daha yakin' Alıntı:
,futbol tanrilari [/B]yanimizda olsun,topun sansi yanimizda olsun,direge carptimi gol olsun,cünkü böyle maclarda buna fazlasiyla ihtiyaciniz olur,kücük bir kirilma ani herseyi belirler,misal penalti kacirirsiniz veya kurtarirsiniz....

futbol tanrısı yok kardeşim, ALLAH var,gerisi yok.. mecazen kullandığını sanıyorum fakat haram olan bir kelime..

futbol tanrısı yok kardeşim, ALLAH var,gerisi yok.. mecazen kullandığını sanıyorum fakat haram olan bir kelime..

Belki müslüman değil adam olamaz mı ? :)

Şampiyonluk hakkımız bizim,eğer olursak efsanevi şampiyonluğumuz olur orası kesin.Lakin ben olamayağımızı düşünüyorum.Şikecilerin pislikle,şansla,o atmosferle bir şekilde alırlar.

Gercekten cok garip insanlar var bu forumda

Trabzonspor-Galatasaray 2-4 mac sonrasi:

Arena'da acimayalim 6-7 tane atalim

Galatasaray-Trabzsonpor 0-0

- Bi daha mactan önce büyük konusmayalim arkadaslar, koaly olacak maclar zora giriyor yoksa

- Sampiyonluk gitti

Aradan iki gün sonra...

Galatasaray-Besiktas mac öncesi:

- Fark atalim acimayalim, rahat mac olacak, kolay mac olacak

Galatasaray-Besiktas mac sonrasi:

- Sampiyonluk gitti

- Bu hafta sakin gecirelim, büyük konusmayalim, kolay olacak maclar zora giriyor, sakin olun

Aradan iki gün sonra:

- Sampiyonlugu nerde kutluyoruz

- 4-5 tane atalim

Yavv arkadaslar farkindamisiniz? Neden bir mac öncesi Allah'a dua edip sonucu beklemiyorsunuz? Neyinize mactan önce öyle abartili düsünceleri buraya yazmak.

Sampiyon oldukmu? Hayir olmadik. Sizin yaptiginiz inanmak degil, resmen ne ciddiyet kalmis nede rakibe saygi. Destekleyin ve inanin yeter.

Ben sadece diyorum 'Allah yardimcimiz olsun - ins kazaniriz'

Artik bekleyip görecegiz.

benim söyleceyeklerimin hepsini söylemişsin .

bence bu konuyu kilitleyin kimse maç hakkında konuşmasın maç bitsin sonra kim ne derse desin herkes bir şey söylüyor kimi alıcaz kimi umudum yok diyor bence kimse maç hakkında konuşmasın dua ve dilekte bulunalım takımımız çin yeterli...

Fenerin big bangi biz olucaz lan :D

Herşey büyük patlamamızla başlayacak :)

Çok pis patlayacaz onlara :)

Sahalarında yenilmemezlikleri gidecek, bizim kazanamamazlığımız bitecek, şampiyonluk bize gelecek, uefa çakacak derken al sana big bang :D

Gelip buraya aglayanlar; tedirginseniz yazmayin suraya. Gidin camiye kiliseye ibadet edip rahatlayin biraz. Bizim arkamizdan gelen bir camiaya (yaptiklari sikeler olmasa Bjk'nin baya bi arkasinda olurlardi eminim) bizi guldurmeyin.

Bir yaşıma daha girdim, Antu kafası ile yazılmış o mesaja mı takıldın?

tt arenadaki ilk maça bakınca şampiyonluk umutlarının artması mı gerekiyor yoksa tam tersi mi?

Bir yaşıma daha girdim, Antu kafası ile yazılmış o mesaja mı takıldın?

Antu kafasi ile degil direk Antu'dan alintiladim ve bunun gibi bir cok mesaj okudum. Tezgahci vezirin, asil padisahiyla dalga gecmesi kanima dokundu. Tedirgin olacak hic birsey yokken, milletin agzina sakiz veriyoruz.

Antu kafasi ile degil direk Antu'dan alintiladim ve bunun gibi bir cok mesaj okudum. Tezgahci vezirin, asil padisahiyla dalga gecmesi kanima dokundu. Tedirgin olacak hic birsey yokken, milletin agzina sakiz veriyoruz.

olmayan deyim ve atasozleri kullanmakta ustune yok lan

cüneyt çakır maçı katletmeyi göze alamaz adam avrupada maç yöneticek sürekli avrupa sampiyonasında yöneticek bu maçı katlederse maç vermezler

sow ve alex %99 oynuyor .alex 11 sow yedek olabilir maç eksiği var diye sow un

ben açıkcası atmosferden çekinmiyorum maçın stresiyle taraftar baskı yapamaz bence.

Geri
Üst Alt