STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Şu Fenerbahçe ile ve taraftarlarıyla dalga geçmeyelim arkadaşlar şampiyonluğumuzu alalım işimize bakalım ne gerek var küçük düşmeye.

Şu Fenerbahçe ile ve taraftarlarıyla dalga geçmeyelim arkadaşlar şampiyonluğumuzu alalım işimize bakalım ne gerek var küçük düşmeye.

Sampiyon olalim olmayalim... Bunlarla dalga gecmemek MÜMKÜN degil. Ezikler basdan sona Dalga gecmek isin Malseme saten.

elmanderin oyun mantelitesini değişitrmesi lazım, adam sahanın en çok koşanı ama icraat yok, boş koşu yapmaktan takaati kalmıyor şut çekemiyor adam, son maçta cenkin üsütne vurdu ya daha nasıl pozisyon bekliyor bilmiyorum, cmtsi günkü maçta inş böle olmaz..

Turkiye kupasi finalinde bu dingillerle 4 kez karsilasmisiz.. iste sonuclar:

2004 - 05 GALATASARAY - Fenerbahçe 5-1

1995 - 96 GALATASARAY - Fenerbahçe 1-0 1-1 (Souness'in bekareti bozdugu mac)

1964 - 65 GALATASARAY - Fenerbahçe 0-0 1-0

1962 - 63 GALATASARAY - Fenerbahçe 2-1 2-1

fazla soze gerek yok.. 4 finalde 4 kupa.. 7 macta 5 galibiyet, 2 beraberlik..

isin ucunda kupa varsa fener babayi alir.. bir de "son hafta sendromu" falan.. ohooooo..

(* fenerin Turkiye kupasini kazandigi maclardaki rakipleri: Bursaspor, Mersin idman Yurdu, Altay (2 kez) )

sampiyonuz renkdaslar relax olalim adim gibi eminim sampiyonlukdan sanslari yok bu sefer eger fener sampiyon olsun bikini giyerim bu kadar kesin ve net konusuyorum.:coffee::coffee:

Bana da fener 3 kez aynı hatayı yapmaz gibi geliyor. Saraçoğlu şansızlığımız da var. Adamları ezsek bile berabere kalıyoruz. Bu maçta 2-0 gibi bir skor yakalarlarsa geri çevirebilirmiyiz bilmiyorum. Ortada hiç bir şey yokken gol atıyorlar. Buna çareyi bir türlü bulamadık. Ama skor ne olursa olsun bu ligin şampiyonu 9 puan farkla biz olduk. Tff'nin, Lig Tv'nin şampiyonu da varsın fener olsun.

bu konunun 133. sayfasina iki mesaj yazdim..

bir daha yazmayacagim.. mac sirasinda da yazmaya vaktim olacagini sanmiyorum.. mac sonu bu sayfadaki mesajlarimi up'layacagim.. mactan sonra gorusuruz inancsiz arkadaslarla..

@Serdar Demir itiraf edeyim ben 2006 şampiyonluğuna da inanmıyordum :D Sen haklı çık ve o mesajları gözümüze gözümüze sok inşallah.

Allah (c.c) doğrunun yanındadır

Sıkıntı yapmayın ve dua edin

kazanan biz oluruz İnşaAllah...

Geçen hafta tur atarken arabada içmeyi planladığım biraları evde kahırdan içmek koydu. Bu hafta da öyle olursa komalık olurum bu sefer. :D

2006 da ben daha cok inaniyordum, cunku o takim hayatimda gordugum en inanmis Galatasaray'di.. bu senekinden fazla..

bunlarin denizlide sampiyonlugu kaybettigi gun bi arkadasim mactan 2 saat once arayip "sampiyonluga hazirmisin kardesim, denizli kesin koyacak" demisti hatta :) nasil bi inancsa artik.. hic unutmuyorum arkadasin o telefonunu..

( yazmayacagim dedim yazdim bak :) neyse bu geceden sonra mac sonuna kadar diyelim.. )

O arkadaşın şimdi ne diyor?

cocuk su anda Turkiye'de degil.. sorma sansim olmadi.. ama onu taniyorsam gecirecegiz diyordur :D

Ben niye böyle rahat değilim ya :D

Şampiyon olacağiz ben inanıyorum.deplasmanda oynadığımız aynı oyunu sergilersek çok bile gelir bu fenere

Şampiyonluk Sinerjisi

Evet arkadaşlar artık şampiyonluk sinerjisi başlasın.

Rahat bir şekilde ezip geri döneceğiz.Meşaleleri hazırlayın.

Fenerin Trabzon maçındaki taktiği oynamalıyız. Oyunu soğut, bulabilirsen ilk dakikalarda gol bul, bulamazsan sakatlanan oyuncu yerden kalkmasın, köşe vuruşlarında pamuk atsalar bile 3-4 dakika köşe gönderine gitmeyip seyirciyi tahrik et. Böylece futbolcularda sinirlenir, sen sakin kal, ama topa müdahale ederken bile sert gir, bezdir futbolcuları, sinirlendir. Sana beraberlikte yetiyor, asla kontrolü kaybetme. Maça birinci saniyeden itibaren ciddi başla. Hakemle 10 kişi birden tartış, bir kişi gidersen hakem ona sarı gösterir, 10 kişiye birşey yapamaz. Gol attınmı tüm takım olarak ağlama işareti yap. Delirt ordakileri. Top taca çıkarken yetişemeyeceksen olabildiğince gücünle Fener yedek klübesine vur. Böylece sinirleri bozulan fener oyun disiplininden kopar.

Bu taktiği Fener yıllardır uyguluyor, ve kazanıyor. Bir kezde baskı altında olan tarafı biz tahrik edelim. Dikkat ederseniz evimizde oynadığımız maçta Selçuk golü atarken Melo ve Ulfaluji Fener barajının ve Volkanın dikkatini iki sefer dağıttı. Bu sinirlede golü yediler. Ben temiz oynamak istemiyorum, baskılı olmak istemiyorum. Elimizde Eboue, Melo gibi tahrik edecek unsurlar var, bunları kullanalım. Hiç şaka veya ironide yapmıyorum bu yazdıklarımda. Psikolojik savaş kanunları bunu gerektiriyor. Çirkefliği birkezde biz yapalım!

Geri
Üst Alt